ממיר דיגיטלי

REGEV 22

New member
ממיר דיגיטלי

אני חי בדירה עם עוד שני שותפים, בסלון יש לנו ממיר של חברת הוט, ביררתי לגבי מחיר של ממיר והמחיר הוא 990 ש"ח או לחילופין 15 בחודש למשך כל זמן השימוש . מישהו מכיר מקום אואפילו אדם פרטי שמוכר ממיר דיגיטלי במחיר סביר ???

לגבי ממיר דיגיטלי אני לא בטוח, אבל

כל טלויזיה סטנדרטית שמייצרים בשנים האחרונות תומכת ב- Hyper Band, כך שגם בלי ממיר, תוכל לצפות ב(כמעט) כל הערוצים שממיר אנלוגי יכול (ערוץ 3, סרטים, ערוץ 10, 2 וכו...) אם בכל זאת ממיר דיגיטלי הוא מה שאתה מחפש, אתה יכול לבדוק עם HOT כמה עולה ממיר שני בדירה בה כבר קיים ממיר. ייתכן והוא זול יותר. ועוד דבר קטן - נדמה לי שהסכום הזה הוא פיקדון, אשר מוחזר (בחלקו) אחרי שאתה מתנתק מהכבלים. נסה לבדוק פרטים מדויקים באתר שלהם. יום טוב!

REGEV 22

New member
בדקתי

המחיר הוא 550 ש"ח אבל גם זה סכום לא מבוטל . יש למישהו רעיון היכן ניתן לחפש ממיר יד שניה ?

REGEV 22

New member
זה המחיר וזה גם מה שכתוב באתר שלהם

ישנה אפשרות שניה שעליה אני חושב ללכת והיא לשלם ש"ח בחודש למשך כל זמן השימוש .

Toastie

New member
למה לקנות?

לקנות ממיר HOT? לאור זה ש-HOT זה כל מה שהוא מתאים לו (לא כבלים של חברות בחו"ל, לא לוויין) ולאור זה שאתה ממילא תלוי ב-HOT בשביל לקבל כמות כרטיסים ככמות הטלויזיות, זה לא נשמע לי כמו משהו שאתה רוצה שיהיה רכוש פרטי שלך.

ממיר דיגיטלי

יש שתי אופציות לממיר דיגיטלי גוניור כלומר לא תומך בערוץ חזור או ממיר VOD שתומך בערוץ חזור הראשון עולה או 10 ש"ח שכירות או 550 ש"ח פיקדון השני 15 ש"ח שכירות או 990 ש"ח פיקדון פיקדון מוחזר כשמוחזר הממיר פחות 10 אחוז פחת על כול שנה שעוברת צמוד למדד אתה לא יכול לקנות ממיר מכיוון שממיר רשום לפי מנוי אי אפשר להעביר ממיר ממנוי למנוי מי שימכור לך ממיר יצא את עצמו עם חשבון של 1000 ש"ח על אי החזרת ממיר מה גם שתראה בממיר שלו רק את הערוצים שהוא מנוי עליהם כלומר אם הוא מתנתק ובמקום להחזיר את הממיר הוא מוכר לך גם לא תוכל לצפות בכלום וגם הוא ישלם הרבה כסף

REGEV 22

New member
אוופס...

נראה לי שאני אשלם 10 ש"ח בחודש עבור הממיר הפשוט .

למעלה