ממירים ו DREAMBOX 7000

monyj564

New member
ממירים ו DREAMBOX 7000

1.האם כדאי לרכוש ממיר באירופה (איטליה) ? 2.מה אחוז המכס המוטל על ממירים ? 3.האם יש המלצה על ממיר פגז ? המון אתרים משבחים את המכשיר המוזכר בנושא תודה מוני

m8m8

New member
dereambox

את המכשיר זה ניתן להשיג אצל טלראן מחיר 500 $ המכיר אמור להגיע בעוד 3 שבועות

BlackAdder1976

New member
דריםבוקס שריםבוקס....

מי צריך את זה ???? 500$ על מה ??? גנבים בני גנבים כל המשפחה שלהם גנבים !!! פויה !!!!! תקנה כרטיס מחשב לוויני שעולה 400 ש"ח אחרי מע"מ ותוכל לפתוח את כל התחנות שנפרצו,זה יפתח לך יותר ערוצים מהדרים סוקס(איזה משחק מילים אהה ??? :) ) המזורגג. 500$ MY ASS !!!

monyj564

New member
OK הבנתי אך בכל זאת

יש כאלה המעוניינים בממירים ולא במחשב , שאלתי האם כדאי לרכוש זאת בחול או בארץ ? והאם זה ממיר טוב או האם יש המלצה לממיר אחר. אני לא מעוניין לפרוץ תחנות !!!

BlackAdder1976

New member
אם אתה לא מעוניין....

אם אתה לא מעוניין לפתוח תחנות מקודדות לא כדאי לך לרכוש את הדרים בוקס. אתה יכול לקנות מקלט FTA מצויין גם במחיר של 800 ש"ח אני אישית הייתי מציע לך ללכת על טופ פילד או היומקס ללא חריצים לקאמים. אם תמצא מקלט נוקיה 9200 או 9600 (ובשום פנים ואופן לא 9800) משומש במצב טוב זה יהיה הכי טוב מבחינתך כי הם הכי טובות שיש מכל הבחינות,מהירות מעבר בין ערוצים מהירות סריקה וכמובן איכות התמונה שבנוקיה היא הכי טובה מכולם.

הלווין

New member
לפי דעתו של בני איכות התמונה

באקוסטאר DVR7000HDD בתוכנה החדשה U400 הכי טובה. ועם כל הכבוד לפיצוח הצפנה דרך מחשב בהצפנה סוג 2 לא ידוע לי שזה פוצח.

monyj564

New member
האם ניתן להשיג בארץ ?

כמה עןלה והאם משתלם לרכוש זאת בחו"ל ?

הלווין

New member
איזה ערוצים אתה מעוניין ליקלוט?

ועל איזה מקלט אתה שואל האם ניתן להשיג בארץ?

monyj564

New member
בדרך כלל FTA אך

אם אפשרות לקניה של כרטיסי צפיה בחו"ל ולכן מכשיר FTA בלבד לא עונה לצרכים. בנוסף אני חובב כל מיני תוספים כמו אינטרנט במכשיר במידה וניתן לחברו לכבלים וכן אפשרות להקלטה דיגטלית תחליף זול ל DVDR

monyj564

New member
מוזיקה גרמנית צרפתית בנוסף שאלה

המטרידה אותי האם ישנם מימרים היכולים לשפר את הקליטה מ 19.2 ? הכוונה לא להרחבת טווח הקליטה אך שיפור ה SIGNAL QUALITY

הלווין

New member
איזה גודל צלחת לווין יש לך?

איפה הLBN במרכז הצלחת או בצד? למיטב ידיעתך זה LNBF או LNB? למיטב ידיעתך בפועל מה סיפרת הרעש של הLNB או LBNF?

monyj564

New member
תודה על העיתניינות אך האם אפשר לקבל

תשובה לשאלתי מחברי הפורום תודה.

הלווין

New member
אתה אומר שאתה אוהב ערוצי מוסיקה

אבל אני לא מבין אתה אוהב גם ערוצי רדיו כאלה או רק טלויזיה? אם תתן תשובה זה יתן לי לעזור לך יותר.

monyj564

New member
גם ערוצי מוסיקה אבל בעיקר

TV ולשאלתי 1. האם כדאי לרכוש בחו"ל 2. מה גובה המכס שעלי לשלם 3. האם ה DREAMBOX 7000 יוכל להתחבר לאינטרנט בכבלים ? תודה

הלווין

New member
תשובה

בקשר לשאלה הראשונה-אם אתה רוצה ליקלוט יותר טוב את הלויין הזה אתה צריך להגדיל את הצלחת ואו ליקנות LNB בספרת רעש כמה שיותר נמוכה בפועל ולא לפי הרשום על הLNB .ורצוי LNB לא LNBF כי בLNB הספרת רעש יותר נמוכה.ולכן גם עדיף לצלחת אופסט . וזה גם תלו קצת במקלטי הלויין. לפי בדיקות שערכתי קבעתי. שבמקלט נוקיה 9800S בתוכנה MA2.0 הרגישות יותר גבוה מקום שני אקוסטארDVR7000HDD בתוכנהU400. שאר המקומות לא בדקתי. וגם אם אתה משתמש בכבלRG11 שיש בו פחות היתנגדות אז זה מגביר הקליטה. בקשר לערוץ שירים מגרמניה אני יכול להמליץ על MTV גרמניה ב19.2E.11739V27500.אני מאמין שזה ניקלט ב1.8 מטר. בקשר לכבלים בארץ אין אפשרות לבקש מחברת הכבלים להקליט שידורים. בקשר לשאלת המכס תברר במכס . את שאר השאלות תפנה לכתובת באתר למטה.

למעלה