ממטרות. עזרה דחוף?

Whatyadoin

New member
ממטרות. עזרה דחוף?

הכלבה שלי (בורדר קולי בת חצי שנה), לועסת את הממטרות. וזה בעיה רצינית. החלפנו בבית איזה עשר ממטרות כבר. כל המשפחה שלי בעצבים עליה ועליי (כי מי בעיקרון אחראי עליה ...) מה עושים? אמרנו לה לא, מלא פעמים. גם צעקנו. היא חוזרת ועושה את זה שוב שאנחנו לא מסתכלים. זה עולה לנו המון כסף וזה פשוט מטרד. למרות שהיא לא כלבת חצר אלא יותר חופשיה להיכנס ולצאת כשבא לה, הגינה זה המקום העיקרי שהיא מוציאה בו מרץ (מלבד טיולים שלא מזיזים לה בכלל) וזה משאיר מצב שאי אפשר להשאיר אותה לבד. וברור לכם שאי אפשר 24 שעות ביממה להשגיח. זה לא נורמלי.... אה דרך אגב - ניסינו אפילו למרוח סחוג (אדום וירוק) על הממטרות. היא אכלה אותו כמו גדולה וחיפשה עוד.
 

טון טון1

New member
יש חומר שנקרא גט אוף GET OFF

שאמור להרחיק את בעלי החיים ממקומות מסויימים. הנה צילום ופרטים של החומר. אפשר לנסות גם למרוח משחת בן גיי (היא אמורה לדחות את הכלב, אבל שמעתי על מקרים שהכלב ליקק ואהב את הטעם
) או שכדאי לנסות לאלף את הכלב להתרחק מהממטרות בעזרת פחית רעש. להסתתר בגינה או בבית(לארוב לכלב) וברגע שהכלב מתקרב לממטרה להפתיע אותו עם הרעש החזק שיבהיל וירחיק אותו משם, ברגע שהתרחק אפשר לשבח ולצ'פר וכך הוא ילמד שהתקרבות לממטרה גורמת לרעש חזק ולא נעים ויזהר להבא.
 

Whatyadoin

New member
אמממ

אני אבדוק בקשר לחומר אבל איך שאני מכיר אותה היא תאהב אותו. הכל היא אוכלת. והפחית? הרעש לא מפריע לה בדר"כ.
 
למעלה