ממחר אפשר להשמיד!!!

• פותח הנושא vagz
  • פורסם בתאריך

vagz

New member
ממחר אפשר להשמיד!!!

לפי פירסום של ערן ממחר מתחילות המתקפות הבאליסטיות ואז העשירייה תהיה במצב קשה או חופשות או לברוח מהעשירייה ומי שישאר בעשירייה ויקנה טנ"ט יגיע יום אחרי זה לכוח אפסי ככה שאני מציע מעכשיו לברוח מהעשירייה או להיכנס לחופשות.

vagz

New member
werds דבר איתי

יש לי מדינות מלאות בבאליסטים ואני רוצה לעזור לכם בתקיפות ממחר דבר איתי במסנג'ר [email protected] עיןד לא עונה בטח עדיין שיכור מהחתונה

werds

New member
עד שיסדרו לי את המחשב אין לי מסן

והברית שליגם מוכנה לזה מי שבאמת פחדן יברח לחופשה

cohenman

New member
חח אלכס קוסטה

יאללה עם כל ה100 מדינות שלכם זה הזמן להוריד את השחצנים

111dolev111

New member
חחחחחח אם זה נכון חחח כל העשירייה

תישנה חחחח ויכנסו להעשירייה אנשים מיסכנים שלא ידעו שהם יוכלו להיכנס...

cohenman

New member
שום עשיריה

TNT REDSTAR ELITE הולכים לחטוף התאבדויות צריך לציין שהם עדיין לא הגיבו לי :( באף אחד מהמדינות

KicK Ass9

New member
אני מוכן =]

חח סולומוניה וחברה שלו דניאל איימו עלי הטיפשים האלה.. 2 ילדים בני 14 שמשחקים אותה עבריינים בני 17-18, אמרו לי שהם רוצים לקבוע מקום ונלך מכות, אמרתי להם איפה אני מחר נראה אם הם יגיעו הפחדנים האלה... הם אמרו שהם יורידו אותנו.. לא נגעו לי באף אחד מהמדינות שתקפו אותם, וגם לא הגיבו לעידן.. מחר הם יראו כמה התאבדויות טובות (בתקווה שלא יהיו באגים)

freesoul21

New member
יהיו באגים, כמו תמיד, אני עדיין

מחכה שערן יגיד לי למה כל משימות הפצצה ותקיפת מסוקים נכשלות למרות שלאויב אין נשק שאמור להילחם בי.

111dolev111

New member
חח עידן מה אתה חושב שרק אתה

והחברים שלכם יתקפו חחחחח כבר היום אנשים בנו כפולו ושלחו סיועים לכוחות שהם צריכים IDA עדין לא החליטה מה היא עושה עם המדינה בעשירייה. לא מישתלם ליקנות טנט כי אז במיתקפות הבליסטויות הטנט יגיב וגם אם לא יחסלו אותו ירד לו כוח מהטנט שהוא קנה.

cohenman

New member
אז תגיבו לנו

לנו אין חשיבות למדינות אני נהנה לבדוק הכל ולדולב ? מה אתה קשור אנחנו לא נלחמים נגד IDA טוב יאללה עוד מטרות חח

111dolev111

New member
לא אמרתי שניפתח איתכם מילחמה

אני אומר שיש עוד אנשים חוץ מימכם שיתקפו את העשירייה

cohenman

New member
מעולההה==]

אתה משלב איתנו כוחות :? זה ממש כיף להלחם

werds

New member
כנס../images/Emo41.gif

הפעלת קוד העונש נראה לי ההתקפה מורידה בין 1-50 אזרחים יש לי כבר כמה מדינות מוכנות עם כמות מכובדת של בליסטים שיכולה בכיף למחוק מדינה שתיים מהעשירייה

KicK Ass9

New member
1-50 זה כלום

לרוב כבר יש לפחות 15,000 אזרחים ותזכור שיש לך חלון תקיפה אחד לכל מתקפה.. אז לא תצליח להשמיד

werds

New member
תחשוב שכל מדינה עושה התקפה כזאת?

ויש לברית כבר כמה מדינות מוכנות

למעלה