ממורמר...

yinnon8

New member
ממורמר...

נכנס לפורום, שבת בבוקר, וכנראה לבד כאן. אולי זה מהסיבה שעכשיו שבת בבוקר ואני היחיד שלא על איזהשהו כביש עכשיו.(באתי על הוספה לעבודה) תהנו לכם ידידי, ותרכבו בזהירות. מחכה לתמונות מהיום. כאן באילת מזג האויר נפלא.

R-o-i

New member
אתה לא לבד כאן,

ובאמת באילת מזג אוויר סבבקה. יום חמישי חזרתי משם, לא כזה תענוג להיות סגור בבסיס שם, עם כל הקאדרים והחום רועי

aloner5

New member
וואלה תודה...

רק עכשיו התעוררתי.. הכביש קורא לי.. יום טוב

Pumi

New member
גם כן טיולים

לך תסע 90 קמ"ש במשך 350 ק"מ ולא תמיד על 90 כי יש פקקים עוד, להתגעגע לאופנוע הקודם שיכולת לתת פתיחות ועכשיו גם מי שרץ רק בסופי שבוע 2 ק"מ יכול לפתוח יותר מהר ממך, כשכולם נוסעים יותר מהר ממך כולל זקנים בני 100 שעד עכשיו צרחת עליהם למה הם נוסעים כלכך לאט, כשגם XT ביניהם ועוד יש עליו שני אנשים וארגז, כל הזמן להתעסק בלצעוק על היד שלך "תרדי מהגז! תעזבי אותו! אמרו לא יותר מ 4 סלד! מה את עושה???!!!", נוסע ורואה סיבובים בכבישי הצפון שאתה מת לנסוע בהם אבל יודע שב 90 זה לא יהיה כיף או שאין לך את הסלד בשביל זה, להספיק להזיז את הראש לפני שהברחש נכנס בך במקום לשמוע באנג והופעת סימן בין העיניים על הקסדה, לחזור הביתה ולגלות שאין יותר רגש באצבעות, להבין ששבוע הבא יש לך עוד יום כזה והגב שלך כבר מתחיל לבכות רק מהמחשבה, ולהבין שיש לך עוד 1095 ק"מ עד שאפשר כבר לנסוע כמו בן-אדם. תאמין לי, טיולים זה לא כיף. עדיף להישאר בבית ולישון...

yinnon8

New member
רחמנות, באמת

בקרוב אני גם יהיה בסרט "הנורא" הזה עברתי את זה לפני שנתיים עם בנדיט 1200 ולפני שנה עם FJR 1300 וכנראה בקרוב עם R1. זה באמת נורא.

למעלה