ממוצע

פלטרון

New member
שנתיים אחרונות

השנתיים האחרונות קשות יותר לא בגלל המשקל היחסי שלהן , אלא בגלל שכל המקצועות קשים יותר . מה גם , שכולם רוצים לקחת מקצועות נחשבים , ואלו פשוט קשים יותר !

greenguy2002

New member
ב-ו-ל-ש-י-ט...!!!

אם מוצאים 85 בשנתיים הראשונות בהנדסת חשמל, ו-100 בשנתיים האחרונות, אז רוב הסיכויים שהממוצע הכללי יצא 92.5 פלוס מינוס חצי נקודה, כי עושים בערך מספר זהה של נקודות. עם הזמן מתרגלים לשיטה, לא מתרגשים כמו כל מבחן, אבל הקורסים נהיים קשים יותר(וגם זה לא תמיד), אז לכאלה ששומרים על רמת השקעה מסויימת הממוצע כל סמסטר בערך נשאר אותו הדבר, הממוצע הכללי כמובן יכול להעלות כי אפשר לחזור על קורסים....

greenguy2002

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר...

קודם כל סליחה אם נפגעת מהכותרת של ההודעה הקודמת, זה היה ב-5 בבוקר, אחרי שחזרתי הביתה ולא הייתי צלול ב-100 אחוד...
אני מכיר המון אנשים שסיימו שנה שניה בהנדסת חשמל, רובם ככולם עשו בערך 80 נקודות פלוס מינוס נוקדה או שנים, התואר הוא 156, לכן הם צריכים לעשות עוד משהו כמו 76-80 נקודות, ההבדלים לא כאלה משמעותיים ואין סיבה לאנשים בהנדסת חשמל לעשות יותר מ-20 נקודות בסמסטר, לא משנה איזה סמסטר זה...

bigbang

New member
ממוצע

לסטודנטים ותיקים: מה בערך קורה לממוצע של מישהו כפונקציה של זמן?(נניח וההשקעה לא משתנה)

פלטרון

New member
קבל תשובה

2 תופעות עולות במוחי : 1) הממוצע יורד . כי נשבר הזין מהלימודים , ופחות נלחצים מ-60 ( יעני - לא ניגשים למועד ב´ על כל שטות ) . 2)הממוצע עולה . כי מתרגלים לשיטת המבחנים .ומתחילים להסתכל על הכל כעל "בית חרושת" . ומרגע שקולטים את השיטה , זה נהייה קל יותר . אבל אם אתה ממש רוצה תשובה עניינית - זה ממש תלוי באופי של הבן-אדם . אתה צריך להגיע כדי לדעת מה נכון כלפיך .

למעלה