ממה שאני מבין למצוא כאן פרטנרית יותר קשה מלמצוא בכל מקום אחר-או שאני טועה?
S som1likeu New member 23/3/14 #1 ממה שאני מבין למצוא כאן פרטנרית יותר קשה מלמצוא בכל מקום אחר-או שאני טועה?
ה הביתשלפיסטוק New member 23/3/14 #12 במקרה כזה את צריכה לעדכן את החתימה שלך מ-"NULL" ל-"פנויה להובלה של איכותי משכיל ונדיב עם זין באורך ___ בעובי ____ גובה ___ משקל____" תמשיכי את המפרט ואולי תצלח דרכך
במקרה כזה את צריכה לעדכן את החתימה שלך מ-"NULL" ל-"פנויה להובלה של איכותי משכיל ונדיב עם זין באורך ___ בעובי ____ גובה ___ משקל____" תמשיכי את המפרט ואולי תצלח דרכך
ד דניאל35אי New member 23/3/14 #19 דיברנו על מישהי אז למה מישהו? תחשוב על חתימה יצירתית יותר בכל מקרה אני לא מחפשת הובלה מחפשת להוביל
B backdoorgirl New member 23/3/14 #13 סליחה היא במקום מצויין רק בגלל בעיות לוגיסטיקה עדיין לא מומש...
ה הביתשלפיסטוק New member 23/3/14 #14 מצטער שאני מתערב לכן בזוגיות.... בשרשורי "שלחתי לך תמונה למייל" "WOW YUM" "כן אה?" אבל לא נשמע שהיא סגורה עלייך... היא אומרת כאן שהיא רוצה את קשר אמצעי, אלא אם אתן והוא והיא.... טוב זה מורכב לי מידי. בקיצור, השורה התחתונה... מתי אני יכול לצפות?
מצטער שאני מתערב לכן בזוגיות.... בשרשורי "שלחתי לך תמונה למייל" "WOW YUM" "כן אה?" אבל לא נשמע שהיא סגורה עלייך... היא אומרת כאן שהיא רוצה את קשר אמצעי, אלא אם אתן והוא והיא.... טוב זה מורכב לי מידי. בקיצור, השורה התחתונה... מתי אני יכול לצפות?
B backdoorgirl New member 23/3/14 #15 זה בסדר אני כבר רגילה שמתערבים לי בזוגיות... ובלי קשר- הזוגיות שלנו פתוחה... אם וכשנממש-מבטיחה לעדכן קבל עם ופורום. אתה? לצפות?
זה בסדר אני כבר רגילה שמתערבים לי בזוגיות... ובלי קשר- הזוגיות שלנו פתוחה... אם וכשנממש-מבטיחה לעדכן קבל עם ופורום. אתה? לצפות?
ה הביתשלפיסטוק New member 23/3/14 #17 ומה חשבת? שישר אבקש להשתתף? אם אקבל אישור לצפות אולי אצליח להתגנב בלי שתרגישו (פיסטוק זה פיסטוק!)
ה הביתשלפיסטוק New member 23/3/14 #36 לא תצטרכי לחפש אני מביא 3 מצלמות TV ומצלמת רחף כדי לקבל את כל הזויות
ד דניאל35אי New member 23/3/14 #22 אני סגורה לגמרי עליה וכמו שהיא אמרה זה ענייני לוגיסטיקה בכל מקרה "קשר אמצעי" זה רק בגלל האמצע אם לא הבנת
אני סגורה לגמרי עליה וכמו שהיא אמרה זה ענייני לוגיסטיקה בכל מקרה "קשר אמצעי" זה רק בגלל האמצע אם לא הבנת
ה הביתשלפיסטוק New member 23/3/14 #25 אז למה לא אמרתן קודם? אתן צריכות מפיק. אני גאה להציג את פיסטוק ופיסטוק הפקות. דברו איתי....