ממה מתחילים?

shary

New member
ממה מתחילים?

היי אני שוב צריכה קצת עזרה, אני צעירה בתחום ולכם יש כל כך הרבה ניסיון... אז ככה, הילדודס שלי הם בגיל 2\3 אני וצה להתחיל את נושא ראש השנה בימים הקרובים השאלה מאיפה להתחיל מהסמלים ליראות לגעת לאכול... וממה? תודה

שיר29

New member
לדעתי....

בגיל הזה, הייתי מתחילה בסמלים המוחשיים ומשתמשת הרבה בחוש הטעם והמישוש, בגילאי 2 יש לברר מי מהילדים לא התנסה מעולם באכילת דבש, כי עם דבש יש בעיה. בהצלחה שיר

אני התחלתי עם התפוח, הנחתי אותו

בתוך קופסאת מישוש (קופסא אטומה עם חור לכף היד) שרתי להם מי כאן רוצה לנחש מה בקופסא כאן יש? וכל ילד בתורו או רק מי שרצה ניגש הכניס את היד וניחש .... אחכ עשים טוק טוק טוק על הקופסא מי ישן כאן בתוכה? בוא נעיר אותו בלחישה, ואז סופרים 3 2 1 (בלחישה)והקופסא נפתחת ומתוכה יוצא תפוח הילדים צועקים את התשובה ואז מתחילים איזה צבע צורה אחכ טועמים חוצים לשניים מראים גרעינים קליפה... ובסוף שיר בתנוכה או דקלום מה שבא לך מקווה שעזרתי אשמח לשמוע חוות דעת עינתי

קדן

New member
גם אני בעד סמלים

התחלתי דווקא עם הדבש. התחלנו את היום בטיול תוך הקשבה לקולות , שמענו תרנגול, כלב.... וכשהגענו לגן במפגש השמעתי קול של זימזום ניסינו לנחש של מי הקול , עד שהצגשתי לפנהם את דבי הדבורה שמאד עסוקה ודרכה התחברנו לדבש. בגיליים אלו את יכולה לחבר אותם לדבש גם דרך דובי דש שאוהב ללקק דבש, להשתמש בבובת דב והוא למעשה נותן להילדים לטעום מהדבש. לגבי התפוח המוכר להם גם אני משתמשת בשקית אטומה למישוש וזה חוויתי לקטנטנים

מאיגל

New member
יש שיר של אריאלה סביר - כפית של דבש

כםית של דבש כפית של דבש כפית של דבש עושה לי את היום ל.. דבש ול.. דבש ול.. אתן פה דבש דבש דבש... את יכולה לשים לקחת עם כפית ולהגיד לילדים להכין את האצבע ולטעום משהו.., ויחד עם זאת לשיר להם את השיר. וכך להתחיל עם הדבש... במפגש אחר באותו יום תחתכי פלחי תפוח ותתני לכל ילד שיטבול בדבש ושיאכל לכולם שנה טובה ומתוקה.

למעלה