ממה יותר נהנתם?

yמית

New member
../images/Emo122.gif

מהעימותים בפורום..... המדווח אתה יכול לזקוף חלק גדול מזה לזכותך.

אתה מתחיל להיות מלוכלך עמית

אתה הופך כל שרשור עלי. זה אתה שמעריך את החיים שלך באותו ערך של ג'וק , אתה אמרת את זה. אתה לא משכנע וזה הורס לך את ההנאה מהפורום ? בעיה שלך. מצד שני אני מתווכח עם אדם ששוה לג'וק (עמית אמר את זה על עצמו ) אז למה אפשר לצפות ?

yמית

New member
../images/Emo122.gif

מה אתה רוצה ממני?????????? אמרתי משהו נחמד עליך! זה גם לא טוב? אמרתי שאני אוהב את העימותים בפורום, וזה רק בגללך. אם השרשורים בפורום היו יבשים - לא הייתי נהנה בכלל. בגללך אני נהנה. עכשיו אתה מבין אותי?

מה אתה רוצה ממני ? כתבתי את האמת

לא ? אתה מעריך את ערך החיים שלך ואת זכויותך באותה מידה כמו לג'וק , אתה בעצמך אמרת את זה. אני לא לכלכתי , רק חזרתי על הדברים שאמרת.

yמית

New member
לאאאאאא

קודם כל, לא הבנתי למה אמרת שאני מתחיל ללכלך. דבר שני, מה שאמרתי זה כמו שלך יש זכות לחיות גם לג'וק יש זכות לחיות. אתה לא חושב כך?

yמית

New member
ותגיד כבר איך קוראים לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמא שלי אתה צודק

את משווה עוף מטומטם לאבא מכה ילדים? את משווה החיים שלך לג'וק? אדם שווה לג'וק כן בטח...

0miss love0

New member
פרויקט וואי 1../images/Emo47.gif..למרות שגם החיים

על פי וואי מדהימהה
פרויקט וואי 2 פחות

MoWz

New member
פרויקט וואי+נצל"שון

בגלל שהיו ששם יוותר התפתחויות וכל פרק זה פחות או יותר המשיך משהו של פרק שעבר.. בחיים על פי וואי שגם הם מדהימים..אז זה כל פרק פחות או יותר איזה נושא חדש בכל קטע..זה לא ממשיך וזה..לאדעת חח שניהם טוביםם.. ואני מנצלשת פה איזה משהו בקישור הבא יש קטע קצר מהפזמון של השיר החדש של אנסטסיה וקישור לקליפ אונלין. (פורום אנסטסיה גורמים לפורום יס וואאי לאהוב את אנסטסיה)

koya1

New member
פרוייקט Y...

כמובן שאפשר לשלב את שניהם ביחד.. לתת למתמודדים לעשות משימות מוזרות ועדיין לתקוע אותם בבית ל3 חודשים.. בערך כמו "אני סלבריטי תוציאו אותי מכאן".. רק שיתקעו אותם בווילה ולא בג'ונגל
ויתנו להם משימות קצת יותר נומליות ולא מפגרות..

למעלה