ממה השתחררו בסדרה?

Digi Lista

New member
ממה השתחררו בסדרה?

לכבוד פסח הגיע הזמן לשאול את השאלה... זה צ'אנס אחרון,אני כאן כמעט כול יום אבל לא משנה מה עושים כלום לא זז ואני אפילו לא מוצאת מה לכתוב ומתבאסת שלא משתפים פעולה עם שום דיון ושבכלל אין יוזמות לדיונים,אם גם זה לא יצליח זה יוכיח סופית מה שידעתי שיקרה ושאלתי אתכם מזמן...

niena

New member
מנסה לשתף פעולה...

ניראה... קואיצ'י- דיי ברור, הוא השתחרר מהשליטה של צ'רובימון, ומהאפלה הרעה שהייתה בליבו (תחושת הבגידה, העצב... מקווה שהבנתם) טומי- השתחרר מהילדותיות שלו, מהתלותיות שלו באנשים. קוג'י- השתחרר מעט מהאנגסט שלו, מהקרירות שלו, ונהפך ליותר חברותי. צ'רובימון- השתחחר מהאפלה שלו (אמנם רק בסוף, כשמנצחים אותו, אבל הוא עדיין השתחרר...) ו... זהו, אין לי עוד מה להגיד... וד"א, למה שלא נעשה את אותו הדבר רק עם הדמויות שבפאנפיקים שלנו? כלומר, ממה הם השתחררו וכול'... או אולי לא...

טיקיי

New member
אני בקושי זוכר... זה מוזר...

אבל אני רוצה להשתתף, אז אני אזכר... אני חושב שקן השתחרר כשהוא הפסיק להיות שליט דיג'ימון, ושזה שיחרר עוד דיג'ימונים שהייתה לו שליטה עליהם... ושאוקווה השתחרר ממיוטיסמון בסוף העונה השניה, וזה גם שיחרר את כל הילדים שהוא שם להם את נבג האופל... וג'רי השתחררה מהדי ריפר... ובעונה הראשונה, כשלדיג'ימונים היו גלגלי שיניים בגב, הילדים שיחררו אותם... זה מה שאני זוכר כרגע...

אמ...

לפי דעתי כל הילדים בעונה השניה הישתחררו אחרי החלומות שמיוטיסמון הכניס אותם הלהן כי רק שהם הבינו שזה לא אמיתי וכניראה לא אפשרי לפחות כרגע זה סוג של שיחרור כי הם מבינים שהם לא יכולים לקבל את זה(אני זוכר בעיקר את של יולי וטיקי וקודי) אני יודע שזה לא עבד על דיוויס כי כניראה לא היה לו כבר ממה להישתחרר הוא הרגיש כבר משוחרר גם ברגע שגריימון מלחמתי שחור הבין שהמטרה שלא היא לא רק להילחם ביריב החזק ביותר ושזה היה סתם משו שהוא רדף אחריו זה גם סוג של שיחרור קודי הישתחרר מהרגשה רעה בקשר לשקרים לבנים ולא יודע מה עוד כרגע אני ינסה להיזכר למחר

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אני שמחה לראות שיובל מגיב,זה באמת חשוב לי שיגיבו(אני מזכירה את יובל בגלל שבדרך כלל הוא פחות משתתף בדיונים למרות שאני יודעת שהוא קורא הרבה מאוד כאן)
כמובן שגם חצי בנאדם(אורן? או שהתבלבלתי?...)וקסניה שימחו אותי לאללה שהגיבו,עוד קצת
...

Digi Lista

New member
זה לא ליופי...

זה אמור לגרום לאנשים כאן קצת לזוז,אני בכוונה עוד לא מגיבה,אני בוחנת משהו,לא יזיק שיתוף פעולה
יובל,אני שמחה שאתה שמח שאני שמחה

אמממם...

כמעט כל הרעים התשחררו: ליאומון וכל אלה שהיו תחת השפעת גלגלי שיניים השתחררו מ... נו טוב, גלגלי השיניים! כל הדיג'ימונים שהיו בשליטתו של קן השתחררו מקן. קן התשחרר מהרוע. לוסמון השתחרר מהחלק הטוב שבו. אייס-דווימון התשחרר מהכלא שלו. לוסמון השתחרר קודם ממרכז העולם הדיגיטלי אוקווה, אמרו כבר דמידווימון השתחרר ממיוטיסמון

Digi Lista

New member
גם מאט השתחרר

הוא בעצמו אמר שהוא הבטיח תמיד להיות חזק ולעולם לא לבכות ליד אחרים,במערה שנוצרה מכול האופל ומה שהכביד עליו מאט השתחרר מהרבה מאוד משקעים... יש עוד הרבה,אני רוצה יותר שיתוף פעולה

למעלה