ממגירת הנפש

י עלה

New member
ממגירת הנפש

<שלי> פוסעת בשבילי נפשי מנסה להגשים את מבוקשי פוסעת בדרכי אפר יחד עם העבר מיוזעת ומבולבלת הדרך כלל לא מוכרת לא מכירה את עולמי לא מכירה את עצמי מה כבר נותר סביבי? שוכנת לה ציפור קטנה בשבילי נפשי הסבוכה מבעד לשקט המופלא מפזמת שירתה לא מכירה את עולמי קצת יודעת על עצמי הציפור בסביבתי רגע נעצרת לוקחת אויר לא נשברת מקשיבה לצלילי הנשמה שהחסירה פעימה רואה את עולמי כבר יודעת על עצמי השקט בסביבתי ולצד שבילי נפשי פועם הלב כֵמָשִיחִי ומזרים לכל עבר חיות המשכיחה שבר <לילה טוב לכל ציפורי הלילה>

אז ככה זה...

בא והולך במין מעגל שכזה...זורקים לפנים ועוזבים.מישהו הרי צריך לשלם המחיר.ואני,לא חושב חיב לשכנע אף אחד...עייף מזה,לגמרי מודה...

י עלה

New member
אז ככה זה

כולם נעשים מבקרי שירה:)כשתתאושש אשמח לדעת באיזה צורה תבקש זאת

R a c h e li

New member
וואלה.....

ולמה לי יש כמה מגירות
יפה כתבת.....

R a c h e li

New member
לא בטוחה......

הנפש היא פלסטלינה.....שאפשר איתה לעשות מה שברוח מרגיש ..... אם חיפוש אחר האני כשלעצמו יש צורך להגדיר ואם זה חיפוש אחר הלמה לחפש ואם זה למצא את מה שבכל זאת מתאים ואם זה לחרוש בנפש עד למעמקי תהום....כמה מיפלסים שם בדרך קראת לה מגירה, ואני קוראת מגירות.... המסע ....... עוצרים מביטים...ואם רוצים ממשיכים....בכל שלב מגירה....ככה זה אצלי....אך לא לא אנשים מפוצלים נפשית.....כי אם כן ! מיד לפסיכיאטר.......

י עלה

New member
מחייכת

לא כוון אליך חלילה ובטח לא הובחן.כמה מגירות שתרצי שימי שם ,העיקר שתתייגי אותם בסדר כזה, שתדעי בכל פעם מאיפה להוציא מה.לא לשכוח להוציא מידי פעם ולאוורר,לפעמים חנוק שם :)

למעלה