ממבט חטוף

tebetha

New member
ממבט חטוף

על הפורום,אני לא מאוד מבינה מה קורה כאן. אנשים משתמשים בסגנון חיים הזה,כדי לתקן דברים?כדי שמשו שלא הולך פתאום יעבוד באורח פלא? הייתי בטוחה שפאנג שוי,הוא כאמור,סגנון חיים שדבקים בו והולכים לפי עקרונותיו,גם אם זה לא מביא תשורה מיידית. ככה גם אני מעצבת את הבית החדש שלנו,לא כדי להשיג או לשפר או לחזק פן מסויים בחיי,אלא מלכתחילה לשמור עליו חיובי,ע"י אורח חיים נכון,שבין היתר נובע מריהוט ועיצוב הבית,כמו גם תזונה נכונה,ובכלל לשמר את האנ' החיוביות בבית,בין אם זה עם קריסטלים או עם חיוך. ולכן גם הבעיה הנוספת שלי,שהכל מאוד ממוקד בשאלות של כולם,ומה עושה מישו שפשוט רוצה בית שמעוצב לפי הפאנג שואי?בלי רצון עז לתקן ולחזק דברים?

ממבט ממוקד יותר...

לא כולם כמוך. המצב אינו כפי שתיארת... מי שרוצה לעצב את ביתו על פי הפאנג שוי, מזמין יעוץ לביתו באופן אישי ופרטי.לא חייבים לתקן למרות שלדעתי כדאי... מי שרוצה רק להיעזר, בלי לשלם בשל מצבו ומכל מיני סיבות, מסתפק רק בעיצה כללית, זכותו. המדיה הזאת, האינטרנט, אינה מאפשרת עיצוב של כל הבית,בכל הכיוונים והחדרים. אני מקווה שאת מבינה את זה... ואם תעייני עוד יותר...את תראי שזה לא רק מה שרוצים לתקן אלא יותר לחזק. אני חושבת שאם את בעמדה ניהולית, אי אפשר לעצב לך את הסביבה כמו חדר שינה. אם את בת 56, אי אפשר לעצב לך את הסביבה, עם עקרונות הפאנג שוי כמו לבת 29...אם ביתך בן 35 ובכל זאת את אוהבת אותו הדבר אינו כמו בית חדש שלעיתים מביא איתו דברים. אם את אישה, את לא גבר...ואם הבית שלך בנורבגיה...אז הוא לא בדרום אפריקה. אם את במצב שאת לא רוצה לתקן דברים, אשרייך אבל...יש כאלה שרוצים. עכשיו השאלה היא רק, למה זה כל כך מפריע/לא ברור/גורם להתנגדות אצלך? לא כולם חייבים לחשוב/להרגיש/להסתכל כמוך ודעתך חשובה בדיוק כמו זו של אחרים. מעבר לכך, כדי באמת לא ליצור אותם חדרים בכל העולם באותו כיוון באותה צורה, כן, יש צורך מאוד גדול ורציני לאבחן ולדעת מה מבקש האדם. וכן, ככל שהוא יהיה ממוקד יותר בבקשתו, (זה הרבה יותר מקריסטלים) כך אחוזי ההצלחה שלו בתפעול פאנג שוי עולים. במאמר מוסגר אומר לך, שקריסטלים אינם פאנג שוי. זו דקוטרציה נלווית אבל אינם העיקר.קריסטלים הם תוספות נחמדות שאם בונים סביבה נכונה עם פאנג שוי...לא ממש צריכים אותם. כדי ליצור סביבה זקוקים להרבה יותר מקריסטלים ומאוד תלוי ממה מתחילים. יש אנשים, לידיעתך, שגרים בבית מאוד קטן וישן, שאינם עובדים ואולי חלילה חולים...ובכל זאת רוצים להיעזר במשהו. לאלה, יקירתי, לאלה לא יעזור קריסטל או חיוך. זה יבוא אחרי שינוי מאוווווד גדול אצלם בסביבה. שמירה על אנרגיה חיובית היא תורת חיים...וחלק נכבד ממנה הוא גם לדעת ולקבל את השונה והאחר ממך.כי הוא פשוט קיים. מאחלת לך הרבה טוב בביתך החדש... אל תנוחי על זרי דפנה שימי לב מה קורה כל הזמן ...

למעלה