מלקק ומוצץ - חלק ג'

yame1212

New member
מלקק ומוצץ - חלק ג'

נינה שלטה בעניינים היטב, היא עלתה וירדה והדגדגן הנפוח שלה החל ממש לרעוד בין שפתי, הלחץ על המוט הזקור שלי נחלש. נינה ידעה שמוטב שלא אגמור, אבל היא עצמה החלה לרעוד בכל גופה ולשחרר נוזל מתוק היישר אל בין שפתי. לגמתי מן הנוזל ולא השארתי טיפה. גופה של נינה איבד לרגע מן המתיחות שלו, וחשתי כאילו כל כולה רובץ על פי.

"לא רע" אמרה נינה כשהיא משחררת את מוט ההיגוי. "לא רע, מוכן לעוד סיבוב?" שאלה או בעצם פקדה והחלה לחכך את החריץ הרטוב שלה על פי. לאט לאט בתחילה, הרטיבות המתוקה מן האורגזמה שלה, מסככת את תנועתה ואני שולח את לשוני ללקק ולאסוף את שארית הנוזל האלוהי שלה.

נינה רוכנת מעלי, שדיה המושלמים תלויים להם כמו שתי פומלות שטרם הבשילו כל ליקוק שלי מרעיד את צמד הפומלות ואני מעיף בהם מבט ועוד מבט, מרותק מן הזוג הקסום התלוי לו מעלי. נינה הבחינה במבטי, ואחזה את שני שדיה המטריפים בשתי ידיה, כשהיא מוחצת אותם קלות ומדגישה את הפיטמות הזקורות.

"רוצה?" שאלה \ התריסה.

רציתי לענות אבל פי היה מלא בכוס הלח שלה ולא העזתי להפקיר את העמדה הכל כך נחשקת, אז רק הינהנתי תך שאני מקפיד שלא לשחרר את הלשון מתוך החריץ הרטוב והחמים.

צחוקה של נינה נשמע בכל החדר, שדיה רעדו מעלי והטריפו את חושי, גם הכוס שלה רעד מעל פי כשהוא משחרר עוד כמה טיפות מן המתוק המתוק ההוא.

נינה שוב התכופפה ואחזה במוט הבקרה שלי, ידעתי מה היא רוצה ומשכתי את הפה היישר אל הדגדגן התפוח והתחלתי למצוץ אותו בתאווה.

נינה טיפלה כעת ביד אחת בזין שהיה חצי רפוי, ובידה השניה חפנה את שתי הביצים שלי שהיא לוחצת ומרפה חליפות וגורמת לי לתחושה של כאב קל מעורב בגירוי עצום. פלטתי אנחה,

"אה, אוהב את זה?" שאלה נינה, "עוד לא ראית כלום" אמרה והגבירה את הלחץ על הביצים.

התענוג המהול בכאב, גרם לזיקפה להתעורר ושוב חשתי כיצד ידה של נינה אוחזת במוט הבקרה שלי שוטלטת בתחושותי.

הדגדגן הנפוח שבפי תפח לממדים שאינני זוכר. ממש בגודל של זין קטנטן. ליקקתי ומצצתי ושאבתי אותי בין שפתי. נינה אהבה את זה והחזירה בלחיצות קצובות על הזין הזקור, לחיצות שהביאו אותי קרוב לנקודת הגמירה אבל רק קרוב. היא ידעה כיצד לשמור שלא אגמור.

למעלה