מלקולם באמצע

IdanRe

New member
מלקולם באמצע

ועכשיו משהו שלא קשור לבי"ס לשם שינוי... מישהו רואה את התוכנית מלקולם באמצע? סדרה פשוט אדירהההה!!
למי שלא מכיר - ערוץ ביפ בכבלים הדיגיטלים (40) באיזה שעות אני לא יודע בע"פ זאת קומדיה הכי מצחיקה שיש על משפחה מוזרה מאוד ומצחיקה מאוד מומלץ!

kRaNcH

New member
מה אתם רואים כאלו תוכניות אם כבר

תוכנית ברמה אז רק Dragon Ball Z התוכנית הכי שווה בטלוויזיה בקרוב עונה חדשה

IdanRe

New member
../images/Emo3.gif ניסיתי לראות אז זה אבל

כניראה אני לא אינטיליגנט מספיק בישביל DBZ הדברים שהולכים שם מוזרים לי מידי וגם לא אהבתי את זה שבכל תוכנית שם עוברות במציאות בין 2 שניות ל5 דקות ולא יותר. מלקולם Rulz

הכל עשיתי ניסיתי רציתי מכל הלב....

שיהיה לנו טוב.... פוסה מוליפי, מוליפי, מוליפי..... (זה ביוונית) שיר של סטלוס רוצים שירים טובים ביוונית?
תורידי שירים של Volnis Sotis

DBZ זה בסדר שזה לא שידורים חוזרים

השידורים החוזרים זה עינוי, בקצב הזה נחזור לסוף הסאגה של פריזה בסוף של חופש הגדול. וזו לא יכולה להיות עונה חדשה אם הסדרה הזאת היא מ1989 ושמעתי שכבר שידרו את זה לפני המון שנים בערוץ הילדים פעם (אבל זו גרסת דיבוב חדשה כנראה). ערוץ הילדים זה כזה בולשיט, לפחות יו-גי-הו רץ בפרקים ולא מורח אותם כמו DBZ.

fay valentine

New member
כן אבל -

הפעם קנו את הגירסה היפנית ולא את הגירסה האמריקאית שמצנזרת כל קטע שני.. לאמריקאית יש נטיות לצנזר חצי מהקטעים בסדרות שבאות מיפן... זו תוכנית כל כך ישנה.. אם מישהו רוצה לראות פרקים יותר מתקדמים צריך להתחיל לחפש בערוצים ערביים ודברים באלה... וחוצמזה - תעשו טובה - תראו קאובוי ביבופ בביפ! זה הרבה יותר שווה.. וגם תוצרת יפן..

למעלה