מלצר, יש לי

א י ל ה

New member
מלצר, יש לי

איש במרק! והוא גם מכוער! - ד"ר זבוב במסעדת יוקרה, נותן חוות דעת שנייה

Dan_Kap_

Active member
עוד מעט נדבר על מיץ

פטל [ האריה והג'ירפה בוידוי אישי סוחף ]

Dan_Kap_

Active member
מניה

לאילה יש רווחים ושפיצומניה.... [ מה עושות האילות בלילות
]

על השפיץ שלי

מה שתגידו. שיר לשבת, הנה: |October Oh Lord, it's time, it's time. It was a great summer. Lay your shadow now on the sundials, and on the open fields let the winds go! Give the tardy fruits the hint to fill; give them two more Mediterranean days, the final sweetness into the heavy wine. Whoever has no house by now will not build. Whoever is alone now will remain alone, will wait up, read, write long letters, and walk along sidewalks under large trees, not going home, as leaves fall and blow away. From The Book of Pictures, 1902-1906,רילקה

Dan_Kap_

Active member
עדיפים ייסורי אוקטובר

על מכאובי אפריל [ יאללה - מלחמת משוררים
] על הקיר נכתב בגיר הם רוצים מלחמה

Dan_Kap_

Active member
סוכריה של אושר

דע לך אשה של טעם מתוק / זה טעמי / אושרי כבר קרא לי / לי - סוכריה של אושר / פינות משוגעות בי וצריחות של שחפים / חכה לי

Dan_Kap_

Active member
תמיד

תמיד באים בבקרים צבעים כאובים והם כנשמתך הם הו אני חייבת לחשוב עלייך ובכל פורחות עיניים כה עגומות

Dan_Kap_

Active member
ידעתי שישר תקחי את זה לשואה

אִישׁ גָּר בַּבַּיִת וְהוּא מְנַגֵּן בִּנְחָשִׁים הוּא כּוֹתֵב כּוֹתֵב לְגֶרְמַנְיָה בִּשְׁעַת דִּמְדּוּמִים זְהַב שְׂעָרֵךְ מַרְגָּרִיטָה כּוֹתֵב וְיוֹצֵא אֶת הַבַּיִת רוֹשְׁפִים כּוֹכָבִים הוּא שׁוֹרֵק לִכְלָבָיו שֶׁיָּבוֹאוּ

Dan_Kap_

Active member
רואה, בטח שרואה

אַל תִתקַע מַסמֵר בַּקִיר הַטֵל אֶת הַמעִיל עַל הַכִּסֵא לשֵׁם מָה לַעֲשות סִדּוּרִים לאַרבָּעָה יָמִים? מָחָר הֲרי תַּחֲזוֹר. אבל הגרמניות יותר מענינות...

באלי7

New member
סנובית

לא יודעת שיחס למכעורים [שבינינו] קובעת לטיף המרק נ.ז תעברי לשניצל[מענין מע יש לך נגדו]

למעלה