מלצרות בגני ארועים

lady206

New member
מלצרות בגני ארועים

היי, מעוניינת לעבוד כמלצרית בגן ארועים כלשהו פשוט מרימים טלפון לגן עצמו או שזה תלוי בשירות קייטרינג שצריך לפנות אליהם?

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני מניחה שפונים לגן האירועים עצמו. אני יודעת שיש שירותי קייטרינג בסגנון "מלצרץ" שעובדים כל פעם במקום אחר, אבל זה לא קשור בהכרח לגני אירועים. מה שיכול לעזור לך זה דיון בנושא שנמצא בקישורים ומאמר נחמד של מישהי שעבדה כמלצרית באולם אירועים שנמצא במאמרי הפורום, אבל יכול להיות שהוא יוציא לך את החשק לעבוד שם... אפשר לשאול למה דווקא באולם אירועים ולא במסעדה?

lady206

New member
תודה ולשאלתך.

למה לא מלצרית במסעדה הבנתי כי יש שירותי קייטרינג שבמסגרת עבודה לא קבועה זאת אומרת קוראים לך לארוע מסויים כן כן לא לא ומלצרית במסעדה זאת משמרת קבועה. אני ממתינה לראיון עבודה בנתב"ג ולכן אינני רוצה כרגע עבודה קבועה. אני אשמח אם יש לך הצעות נוספות לעבודה זמנית.

ocean boy 22

New member
לי יש הצעה

לחברת כ"א "חבר הון אנושי" יש מחלקת עבודות זמניות. מצאתי דרכם עבודה זמנית כי אני לא יכול להתחייב, טס לחו"ל בסוף ספטמבר, אלוהים יודע לכמה זמן.

מסכימה עם אושן ומוסיפה

את יכולה לעבוד גם בדיילות דרך חברת כ"א, מדובר בטעימות בסופרים ובעבודות בסגנון. אמנם השכר לא גבוה מדי (קצת יותר ממינימום + נסיעות) אבל זה זמני ונוח.

למעלה