מלצרות. איפה?

AdiGoldman

New member
מלצרות. איפה?

אילו מכם שהיה להם את ה"עונג" למלצר ביותר ממקום אחד, איפה לדעתכם עדיף למלצר מבחינת יחס, מבחינת טיפים. במסעדה או בבית קפה? (או אולי אם מקום אחר, ספציפי יותר)

../images/Emo72.gif בפאב

הכי הרבה טיפים ביחסנית מינימום מאמץ (אין לסחוב מגשים כבשים). אח"כ: במסעדה: בגלל שהמנות יותר יקרות גם הטיפ שלך גודל בהתאם, אבל זו עבודה קשה כשיש עומס. רק אל תמלצרי במסעדה מזרחית - את תסבלי! המנות זולות = פחות טיפים, ותמיד הן עמוסות אז את גם קורעת את עצמך. תכווני תמיד למסעדה יקרה כמה שיותר. בבית קפה: פחות טיפים, אבל אוירה יותר נחמדה בעבודה. תעשי את השיקולים שלך
לי אישית ממש לא ברור איך אפשר לעבוד בתמיכה תכנית\טלמרקטינג, הבנתי שאנשים בעיקר צווחים עליכם בטלפון.. אני לא הייתי מסוגלת.

AdiGoldman

New member
פשוט מלצרות נראה

כאילו אתה מקבל יחסית כמה שמגיע לך. כאילו, כמה שאתה יותר נדיב ומשרת יותר ותלוי גם בלחץ, אתה מקבל מה שמגיע. במקדונלדס אני מקבלת 16 שקל לשעה בין אם ב לקוח אחד, או אם באים 100

כן, פאסט פוד זה סיוט

את עובדת כמו מכונה ואין טיפים. וגם בגלל שאת משרתת לקוח ממש מעט זמן הוא מרשה לעצמו להוציא עליך את כל הבעיות שלו בחיים, מבחינתו ברגע שהוא נכניס לסניף את התחלת את הקיום שלך ותסיימי את אותו הקיום ברגע שהוא יצא.

diftong

New member
16 שקלים הם מתחת לשכר המינימום

האם תנאי העסקתך חוקיים?

אם היא בת פחות מ-18 זה בסדר

שכר המינימום של הנוער יותר נמוך, ומשתנה בין הגילאים 16 ל-18. ואני מסכימה עם כולכם שבפאסט פוד אתה נותן את הנשמה ובנוסף מבצע עבודות מגעילות (כמו לנקות שרותים ואבזרים מסויימים במטבח) שלא עושים במלצרות, ואתהתמורה אין מה להשוות. אבל פאסט פוד זו אחלה עבודה לתיכוניסטים שעוד לא יכולים למלצר, ולא חסרים קטעים גם שם.

למעלה