מלפפונים חמוצים במלח ...

• פותח הנושא ktm
  • פורסם בתאריך

ktm

New member
מלפפונים חמוצים במלח ...

ראיתי אי שם בהיסטוריה שהיה דיון על מלפפונים חמוצים במלח , מצחיק כי גם אני כבר התייאשתי מהחיפושים אז החלטתי להכין לבד ! אחרי כמה ימים של חיפושים הצלחתי למצוא צנצנת מתאימה ומלפפונים קטנים ולא כמו הרגילים עם ה
. אני כבר לא יכול לחכות, אני מקווה שיצא טוב ...

Lekker ding

אומרים למישהו/מישהי כשמתכוונים להגיד "חמוד/ה". אתה בעצם אמרת לו: "תביא לטעום, חמוד"...
אני צודקת איילה?

ayala26

New member
אז כדאי שתגיד רק lekker

lekker ding זה סלנג ומתייחס לבני אדם.

numkimhi

New member
../images/Emo97.gifחייבת לציין

אני חייבת לציין כי אני באמת מעדיפה להכין חמוצים בבית וכי הם יוצאים יותר טוב מאשר בחנויות . אני בדרך כלל קונה ב - HA וזה ממש יקר ..ואני מאוד אוהבת מלפוונים חמוצים . אז החלטתי לעשות גם את כל התערובת , כרובית עם גזר וכוסברה בפנים וזה יוצא ממש טעים ...מי שרוצה לדעת איך זה ממש קל אני אשמח להדריך בהכנה .
ומי שרוצה עוד מתכונים להכנת דברים בבית שמזכירים את הבית (ישראל) אני אשמח ... לדעתי אפשר לעשות שירשור של מאכלים ביתיים ולכל מה שאנחנו מתגעגעים ... מה אומרים ?

אז יש לי כבר בקשה

איך אני מכינה שקדי מרק!?!? חיי הם לא חיים בלעדיהם ומרק אינו מרק. מישהו יודע איפה יש דילרים של שקדי מרק? אני מוכנה לשלם כל סכום!

במחלקה הכשרה

של אלברט היין ב Groot Gelderland Plein באמסטרדם ואני מאמינה שגם בהרבה מהחנויות האחרות שמוכרות אוכל כשר שם באיזור אפשר יהיה למצוא אותם. אני חושבת שלא מזמן היה פה שרשור עם כתובות של כל מיני חנויות שמוכרות דברים מהארץ, נסי לחפש כמה שבועות אחורה.

למעלה