מלפפון חמוץ

MiSheL

New member
מלפפון חמוץ

אני רוצה לדון איתכם בסוגיה שהעסיקה את מוחי הקטן ביומיים האחרונים והיא : מלפפונים חמוצים. (כן, גם על דברים כאלו מותר לחשוב, אז מה ?!) כידוע , יש כמה סוגים של מלפפונים חמוצים - בחומץ, במי מלח. בנוסף יש גם מלפפונים חמוצים ננסיים - הקטנים האלו עם הבליטות. מה שהטריד אותי זה למה יש הבדל כזה גדול בין מלפפון חמוץ רגיל לבין מלפפון חמוץ ננסי? מלפפון חמוץ ננסי לפי דעתי זה הרבה יותר טעים מהרגיל הגדול ואני מסוגלת לאכול אותם בכמויות, לעומת החמוץ הגדול. אז קודם כל , האם למישהו מכם יש תיאוריה לגבי ההבדל? ובנוסף, מה אתם מעדיפים מלפפון חמוץ רגיל או ננסי? צ`או מייאו מישל

אני אוכל הכל...

אבל אישית: מקום ראשון: מלפפון חמוץ גמדי במי מלח. מקום שני: מלפפון חמוץ במי מלח. מקום שלישי: מלפפון חמוץ בחומץ. מקום רביעי: מלפפון חמוץ גמדי בחומץ.

V. Ghost

New member
הסיבות לדעתי:

קודם כל לא משנה לי איזה סוג-עדיף בחומץ עד כמה שידוע לי המלפפונים החמוצים הננסיים הם בחומץ כך שהם טיפה מתוקים ויותר נוח לנשנש איתם אם אפשר לקרוא לזה ככה,גם יותר נעים לאכול ככה תדמייני במקום לאכול קצת בשר במנות קטנות -כבש שלם מונח לך על הצלחת לא היית יכולה אפילו להתקרב לזה תחשבי על זה ככה בכל אופן יש הבדל גם במחיר כמו גם בעגבניות שרי ותירסים ננסיים אבל שיהיה V. GHost

אאוטר

New member
זה פשוט וקל

המשווקים אמרו: ``תראה, תשמע. תראה, תשמע. לא יכול להיות שאנחנו עושים פרוייקט בשביל להכין סופר בומבסטיק של מוצר ונמכור אותו במחיר עלות; נוריד מהכמות וכן ירבו`` סתם, זו תגובה לחומציות (כימיה בסיסית, ואפילו לא למדתי); המלפפון מתכווץ (הממ... לא נשמע טוב) פופס איט (מחווה)

e-shfiyut

New member
מלפפונים+סיפור נחמד (NOT)

נראה לי פשוט שבמלפפונים הגמדיים החומץ נספג משום מה פחות טוב ולכן הם פחות חמוצים ויותר קל לאכול אותם... כמובן שיש השפעה על המחיר... אבל הם יותר נעימים לאכילה... אני אישית מעדיפה במלח. מה שמזכיר לי שאח שלי לא מזהה את ההבדלים אם נותנים לו לטעום אבל אם הוא רואה שזה במלח הוא לא מסכים לאכול... אז פשוט לא נותנים לו לראות את הקופסא ושהוא שואל... מה בטח... זה חומץ...תטעם... בכל מקרה שרעבים אוכלים הכל... אבל כמו שאמרו כבר בתור ``נשנוש`` הגמדיים יותר כיפיים... איזו הענשה...מלפפון כיף...לא חשוב. לירן

Black Star

New member
דווקא לא הגיוני...

כי אם הם יותר קטנים, היה אמור להיספג אליהם יותר חומץ... וואלה זה באמת תעלומה... איפה גשש בלש? :) יעל. Immerse your soul in love --

למעלה