מלנכולית קטנה שלי

שרי42

New member
מלנכולית קטנה שלי

כשאמרת לי ``אני עצובה`` אמרת לי במילים אחרות: אני מרגישה יבשה, פגיעה, מדוכאת, בלי נשמה יתרה, תקועה, נטולת יצירתיות, חסומה, נטולת כוחות, לא מסוגלת להמשיך עד הסוף, לחוצה, מוטרפת. ואני מיד רציתי לומר לך כי הנשמה זקוקה מידי פעם להתחדשות ואת כרגע חיה במדבר והמדבר אינו עשיר ושופע כמו יער או ג`ונגל הוא מרוכז ומסתורי בצורת החיים שבו ואנחנו חיות בתקופות מסוימות חיי מדבר קטנים מאד על פני השטח אך עצומים מתחת, כי דווקא כשהחיים נתונים בקפאון, בשממון, זו השעה לתת לחלק היוצר של הנפש להציף, [ואם לא ממש הבנת..זה יעלה לך בשיחת טלפון אחת :)) ] אבל במקום להרצות לך אני רק אומר שאני מחבקת אותך חזק עד כמה שאפשר (אני נזהרת את כזו קטנה....) ואני אחזק אותך כל הזמן כי אני רוצה לשמוע את צחוקך המתגלגל ולראות אותך רוקדת על דלפק הבר (עם פרינס או בלעדיו). אוהבת אותך בכל מצב

כמה טוב לדעת שיש לה

חברה מדהימה כמוך. שרי, בפעם המי יודע כמה, אין כמוך, את מדהימה ,גם הכתיבה שלך ואישיותך, אני אוהב מאד לקרוא ולהרגיש אותך, בגלל כותבים כמוך אני חוזר לכאן שוב ושוב, עשית לי את זה. לפרינס יש שיר KISE, שם אותו לכבודך עכשיו בCD , בכיף ! שיהיה לך שבת נפלאה, וברכות על ההודעה הזוכה של היום. שלך, ענבר

שרי42

New member
את זה....

יקירתי אני לא מפסידה.....ועם כל התנועות.....אין הנחות ;-)

יפעת*

New member
ענברוש

עוד מעט גם כאן יתחילו לדרוש ממך את .... היית צריך לעשות את זה אז, היה פחות קהל.

יפעת*

New member
זה נראה כל כך רחוק

הקיץ הקודם, האושר הגדול, אבל יש לה את זה. ויש לה בעיקר אותך. וזה יחזור, אני בטוחה שהיא מבינה (אם אני הבנתי, אז היא לא?) יאללה, בקרוב יומולדת, אולי סוף סוף נוכל לראות לכם. מתגעגעת יפעת

למעלה