וואי...יש לך מה ללמוד...
כלל מספר אחד, לא (ואני חוזרת שוב...לא!) קונים בטאוור רקורדס! זה תאגיד מעצבן, עם מחירים בשמיים, כמעט כל פאקינג דיסק עולה שם 90 שקל! פשוט גניבה! בכסף הזה אני יכולה לקנות שני דיסקים חדשים ואיזה 3 משומשים! דיסק סנטר זאת חנות בדיזנגוף סנטר, יש שם אחלה מבחר (ולא לשכוח את החלק הנפרד לג'אז, מוזיקת עולם, קלאסי, וסגנונות אחרים שהם לא פופ-רוק וכוליי נמצא בקומה התחתונה בצד של השערים הלא זוגיים. קרוב לסנטר יש את חור בשחור, אחלה חנות לדיסקים ותקליטים משומשים, מצאתי שם דיסק של בראד ושל סטון גוסארד וזה דיי נדיר למצוא את הדיסקים האלו בארץ, בלי לעבור את כל התהליך של להזמין, כל אחד גם עלה בסבובות 30 שקל, ושניהם היו במצב חדש... גם אחלה תקליטים יש שם, ואתה יכול להביא דיסקים או תקליטים שיש לך בבית ולקבל זיכוי שזה גם אחלה החנות נמצאת בשלמה המלך ליד כיכר דיזנגוף יש חנות שקוראים לה אוף דה רקורד, שם קניתי בזמנו את וורסס ויילד, יש שם גם אחלה דברים (משומש מן הסתם) שווה להיכנס, המחירים אומנם יותר גבוהים אבל יש יותר סיכוי שתמצא מה שאתה מחפש זה רחוב דיזנגוף מספר 90 נדמה לי אם יוצא לך להיות בהוד השרון, יש חנות שקוראים לה לאב סונג, שממוקמת על הכביש הראשי, אחלה חנות, מוכר שמבין עניין, מכירים סבירים בהחלט, במיוחד אם יש לך כרטיס חבר שעולה 50 שקל יש גם את צליל, למרות שהם גם דיי יקרים (קניתי את התקליט של ריוט אקט ב140 (!) שקל! וזה עוד עם כרטיס חבר!) אבל לפעמים יש שם מציאות... אם אתה מחפש דברים שאתה יודע שלא תמצא במקום אחר לך לאוזן השלישית (ותשאל) זה נמצא איפשהו בשנקין אם אתה כמוני, שכל גרוש שיש לו מוציא על דיסקים\תקליטים, וקונה בממוצע בין 3-5 דיסקים לשבוע, זה יעזור לך ממש בהצלחה!