מלכת הכיתה

EDIT1234

New member
מלכת הכיתה

שלום לכולם כאן!! אני נכנסת לפורום וכל מה שאני מוצאת לקרוא זה על ריננית!!!! נמאס כבר אולי תדונו במשהו אחר, קודם כולכן התרכזתם ברעיון של ריננית על מימון פונדקאות, עכשיו על איך היא הולכת או לא הולכת לאירוע , דייייייייייייי מספיק ריננית אי אפשר כבר נמאססססססססססססססס!!!!!!!! ריננית היא כאן השולטת מה זה? רק שתדעו לא נעים להיכנס לפורום הזה יותר מפני שכל מה שקוראים זה על ריננית!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT1234 ../images/Emo46.gif

את חצופה!!!!!!!!!!!!!!! משעמם לך???? זו התגובה שלך אליי שלא רציתי לקחת אותך כאם פונדקאית??? את גם צבועה לאללה- למה כתבת לי מסר? מירב! אני מבקשת שתחמחקי את ההודעה הזו.

רינניתוש

לא להתיחס לשטויות

רננית מתוקה

זה רק מוכיח כמה צדקת שלא רצית אותה כאם פונדקאית,אל תתיחסי,בכל אופן אני מאוד אוהבת להכנס לפורום הזה ולקרוא את כל מה שאת ועוד אחרים כותבים שיהיה לך לילה טוב וחלומות נעימים,ושכל החלומות הטובים יתגשמו לכולם,

waizman1

New member
למלכת הכיתה היקרה שלנו../images/Emo47.gif

כן, את מלכה ! ולך EDIT1234 כנראה שאת גיל ההתבגרות לא עברת....לכי להתעסק במה שמתאים לך ואל תפריעי לנו. דרך אגב , אם לא נעים לך להיכנס לפורום הזה יותר...אל תכנסי!

אני מלכה בבית../images/Emo8.gif

אין מלכים בעלי אומר.. כולם/ן צריכם לעבוד קשה
תודה waizman1, אבל באמת כמו שחדוהיוסי אומרת- לא להתייחס לשטיות.

waizman1

New member
שמחה לראות שאת לומדת "לדלג"....

רנניתוש, תשמרי על שמחת החיים שלך
יש לך את זה
לילה טוב

ריננית, ריננית, ריננית איזה שם !!

שלחתי לך את התגובה שלי לנושא במסר אישי. אבל אפשר להבין שאני דווקא אוהבת לקרוא אותה ובשמה - ריננית

מירבי*

New member
בוקר טוב מלכה שלי../images/Emo24.gif

ריננית אהובה,התעלמי מהמלעיזות. אל תתני לאף אחת להרוס לך את מצב הרוח,התרופה היא התעלמות. ו..הנושא בטיפול,נשלח לגברת הזאת מסר, אני יודעת מי זאת. יום נפלא!!

למעלה