מלכת היופי-תוצאות מקום 8-7 בום בום וונדה (אותו מספר נקודות) מקום6: קיטי מקום5: מסטיק
D dor307 New member 1/2/04 #1 מלכת היופי-תוצאות מקום 8-7 בום בום וונדה (אותו מספר נקודות) מקום6: קיטי מקום5: מסטיק
D dor307 New member 1/2/04 #3 סגנית ראשונה היא הגיעה מאפריקה ששם גר בנה,אם שער לבן ועניים גדולות היש שולטת על מזג האוויר הסגנית הראשונה היא: תופים... סופה
סגנית ראשונה היא הגיעה מאפריקה ששם גר בנה,אם שער לבן ועניים גדולות היש שולטת על מזג האוויר הסגנית הראשונה היא: תופים... סופה
D dor307 New member 1/2/04 #4 נסיכת היופי בהתחלה נירא כיאלו היא לוקחת את התחרות אבל מישהי הקפה אותה בסיבוב , שערה האדומוני ועינה התכלת נתנו לה את התואר נסיכת היופי של פורום אקסמן זהוי: ג'ין
נסיכת היופי בהתחלה נירא כיאלו היא לוקחת את התחרות אבל מישהי הקפה אותה בסיבוב , שערה האדומוני ועינה התכלת נתנו לה את התואר נסיכת היופי של פורום אקסמן זהוי: ג'ין
D dor307 New member 1/2/04 #5 מלכת היופי../images/Emo47.gif טוב אני לא ינסהנ להיות כמו איזה כרוז וזה כבר ברור ש... מלכת היופי של פורום אקסמן היא: רוג!
מלכת היופי../images/Emo47.gif טוב אני לא ינסהנ להיות כמו איזה כרוז וזה כבר ברור ש... מלכת היופי של פורום אקסמן היא: רוג!
G gloria23 New member 1/2/04 #6 סחטיין דור על ההשקעה../images/Emo9.gifן ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif ומתאים לי דווקא המקום שג'ין הגיעה...
סחטיין דור על ההשקעה../images/Emo9.gifן ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif ומתאים לי דווקא המקום שג'ין הגיעה...
S *superstar* New member 1/2/04 #7 אני מוחה!! כל כך מוחה!!!!../images/Emo46.gif אוף טוב נו. שנה הבאה.
B B a m B a m New member 1/2/04 #8 אהמ....בסדר... אני הייתי מחליפה את סופה עם ג'ין...אבל סבבה! וממש יפה שהשקעת כל כך ב"פרויקט" הזה!!!!
S Scarlet Witch13 New member 2/2/04 #11 ../images/Emo141.gifיאיי! יפה מאוד!! אני אומנם הייתי מחליפה את וונדה במיסטיק כי מיסטיק לדעתי היא פשוט לא יפה כלכך... אבל נו טוב, אי אפשר לקבל כל מה שרוצים... כל הכבוד דור!!!!!
../images/Emo141.gifיאיי! יפה מאוד!! אני אומנם הייתי מחליפה את וונדה במיסטיק כי מיסטיק לדעתי היא פשוט לא יפה כלכך... אבל נו טוב, אי אפשר לקבל כל מה שרוצים... כל הכבוד דור!!!!!