משייטת כענן הנישא ברוח, יד ביד יוצאת איתי לשוח, לבי בחוזקה הולם, גופי לגופה עורג. כמו פיה טובה שחרה לעולמי כאישה לוהטת משתיקה יצריי. משקיעת החמה ועד עלות השחר מלכת החלומות הבלתי נשכחת...
משייטת אליך כענן הנישא ברוח סתיו אני מתנועעת בריחוף לבי הולם בחוזקה הדרך נראת ארוכה לי הכל מתפתל ובורח בינות עננים עבים גופי לגופך עורג תן בי אש שלהבת תן בי תשוקות זהב להוטה הקמר אל תמירך לחלומות עינוגים לא פיה אני, אהיה לך אהבה תאווה תשוקה משקיעת החמה עד צאת מרדת החשכה עד עלות השחר
גוף עורג ולב הולם תאווה מוכרת ותשוקה נסערת את לי כל אלה מזריחת חמה ועד שקיעה מרדת חשכה ועד זריחה במשך כל עונות שנה. את לי מלכת חלומות את לי פיית המשאלות את לי אהבה ותאווה ערגה ותשוקה .
ללטף כשכואב לנשק כשמתחשק תאווה תשוקה מנוסה של פעימה כל יום בשנה לחשוק לגעת לדעת אותך להגשים את משאלתך עם המון רגש ואהבה אני אולי לא מלכה אחת ככל בנות האדם אבל יודעת להסביר בפשטות מה זאת אהבה ובמיוחד אהבה לך ..
כל אחד מאיתנו יכול לספר אגדות אבל בפנים בפנים בתוך הלב... אני יודעת את האמת עלי וכך גם אתה יודע את האמת עליך אני חושבת שלהיות מאוהב להתאהב או לאהוב זה .... עולם ומלאו זה הכל וזה כלום ..
מה זאת אהבה??../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif
מה זו אהבה? אהבה זה כשהמבט שלך חודר עובר מבעד העור והריגוש ההוא בבטן החד הזה מסחרר ואז.. לוקחת לך את היד ברחוב הפינתי לחנות של מתי קצת גבינות פטה כבשים קממברט וזיתים ובגט טרי חם מהתנור בקבוק יין בצבע בורדו מדליקה לך את הנר מזקירה לך מונ' שרי הלילה זה הלילה חוגגים עושים אהבה