מלכת החלומות....

mr_lonely

New member
מלכת החלומות....

משייטת כענן הנישא ברוח, יד ביד יוצאת איתי לשוח, לבי בחוזקה הולם, גופי לגופה עורג. כמו פיה טובה שחרה לעולמי כאישה לוהטת משתיקה יצריי. משקיעת החמה ועד עלות השחר מלכת החלומות הבלתי נשכחת...

טאKילה

New member
חלומות עינוגים..../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

משייטת אליך כענן הנישא ברוח סתיו אני מתנועעת בריחוף לבי הולם בחוזקה הדרך נראת ארוכה לי הכל מתפתל ובורח בינות עננים עבים גופי לגופך עורג תן בי אש שלהבת תן בי תשוקות זהב להוטה הקמר אל תמירך לחלומות עינוגים לא פיה אני, אהיה לך אהבה תאווה תשוקה משקיעת החמה עד צאת מרדת החשכה עד עלות השחר

mr_lonely

New member
את לי אהבה

גוף עורג ולב הולם תאווה מוכרת ותשוקה נסערת את לי כל אלה מזריחת חמה ועד שקיעה מרדת חשכה ועד זריחה במשך כל עונות שנה. את לי מלכת חלומות את לי פיית המשאלות את לי אהבה ותאווה ערגה ותשוקה .

מה זאת אהבה ?

ללטף כשכואב לנשק כשמתחשק תאווה תשוקה מנוסה של פעימה כל יום בשנה לחשוק לגעת לדעת אותך להגשים את משאלתך עם המון רגש ואהבה אני אולי לא מלכה אחת ככל בנות האדם אבל יודעת להסביר בפשטות מה זאת אהבה ובמיוחד אהבה לך ..

mr_lonely

New member
את אכן יודעת מה זו אהבה....

ואת יודעת לאהוב כשהוא אוהב וכשהוא כואב מעלה נדירה מעין כמותה

mr_lonely

New member
ואני ?

ידעתי ועדיין יודע לאהוב. כאבתי ועדין כואב. אוהב בכאב, כואב באהבה. בתשוקה ובכאב בערגה וגעגוע בכעס וברוגז אך תמיד...באהבה.

נפלא...

שאפשר לחוש אהבה מדהים לדעת שקיימת אהבה שכזאת העוצמה בנגיעה המגע התחושה מאהב נפלא שכמותך....

mr_lonely

New member
../images/Emo140.gifששש...ששש...

אני אסמיק בסוף.... תודה על המחמאות....אבל.... את לא מגזימה... שהרי אני יכול לספר על עצמי ניסים ונפלאות....

תראה..

כל אחד מאיתנו יכול לספר אגדות אבל בפנים בפנים בתוך הלב... אני יודעת את האמת עלי וכך גם אתה יודע את האמת עליך אני חושבת שלהיות מאוהב להתאהב או לאהוב זה .... עולם ומלאו זה הכל וזה כלום ..

mr_lonely

New member
זה נכון מאוד ! אבל... ../images/Emo39.gif

לא למהר להסיק מסקנות...זה מה שניסיתי להסביר... גם אם אני אגיד לך שאני מאהב מושלם...אל תאמיני !

טאKילה

New member
מה זאת אהבה??../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

מה זו אהבה? אהבה זה כשהמבט שלך חודר עובר מבעד העור והריגוש ההוא בבטן החד הזה מסחרר ואז.. לוקחת לך את היד ברחוב הפינתי לחנות של מתי קצת גבינות פטה כבשים קממברט וזיתים ובגט טרי חם מהתנור בקבוק יין בצבע בורדו מדליקה לך את הנר מזקירה לך מונ' שרי הלילה זה הלילה חוגגים עושים אהבה

mr_lonely

New member
הנה הכוהנת הגדולה...

יש לה מתכונים...שפתיים ישקו ! אבל אפשר רק להחליף את הגבינות ? אולי תכיני לי איזו חביתת ירק במקום ? ואת שאר המתכון אני מוכן לקבל ככתבו וכלשונו...

למעלה