מלכת האמבטיה

מלכת האמבטיה

נשמע נחמד, אבל אנשים לא יחשבו שזו אישה יוצאת מהמקלחת?

תלוי איך את מכינה את התחפושת...

אם את רוצה להיות מלכה, אז..... חייב להיות אצלך כתר כמובן
לא כך
אני יתן לך תמונה התחלתית: צריכה להיות אצלך שמלה- אז היא אמורה להיות מאוד מיוחדת, לכן תכיני אותה ממגבת שקושרים אותה מסביב מתחת לבית-השחי. ז"א, תקשרי מגבת ארוכה מסביב לגופך (אני מקווה כמובן שלא יהיה לך קר) ותבקשי מאמא שתתפור לך אותה יפה (כדי שלא תיפול) נעליים- נעלי בית חמודות כמו ארנבונים הוורודים שיש לי... חחחחחח אגב, אני מציעה שיהיה אצלך הכל וורוד (רצוי וכדאי) השיער אצלך צריך להיות תמיד רטוב-אז בגלל שיש חורף ויהיה לך נורא קר ומתישהו השיער שלך יתייבש, שימי לך קרם לחות "למראה הרטוב" אבל הכי כדאי לשים שמן תינוקות של ג'ונסון אנד ג'ונסון.. אני יודעת שזה שמנוני אבל יחשבו שהשיער שלך הכי רטוב שאפשר... ולגבי האביזרים- את יכולה לקחת איתך פן שתוכלי להחזיק אותו (כאילו שרביט) וגם את יכולה להביא מגבת קטנה יותר נוספת שתוכלי לשים על הכתפיים כדי שלא יהיה לך קר וגם כגלימה שךל המלכה. מקווה שעזרתי..... בה ביי

אז ככה

1. זה עדיין מזכיר אישה יוצאת מהמקלחת. 2.העדפתי חלוק במקום מגבת

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifחחחח....

בשנה שעברה התחפשתי לאישה בתוך אמבטיה!! (יותר נכון בתוך מקלחון) וזה היה ממש מדליק!!! אם את רוצה שאני אייעץ לך, אז תשלחי לי מסר או תיצרי קשר בשרשור הזה

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gifאז ככה:

לקחתי חישוק (הולה הופ) ומסביבו הדקתי את החרטות שמחזיקות את הווילון באמבטיה, ועליהן ניילוןשקוף (לא שקית....) שמתי על הראש "כובע אמבטייה" ומאליו גלגלתי "דוש" של אמבטיה... (אבא שלי נתן לי מאיפשהו) את החישוק אבא שלי קשר לי איכשהו על חטים חזקים (זה היה עליי כמו מין שרשרת....) כמובן לבשתי חילוק, שמתחתו היה בד גוף....אמממ...ונעליים כמובן!!!!!!!!! הא...ועל הניילון תליתי כל מיני חרטות: סבון, מברשת ומשחת שיניים....ועוד כל מיני כאלה שטויות!!! "כמה" דברים שחשוב לציין:
כל מה שאמרתי שאני עשיתי או הכנתי או קשרתי....עשה אבא שלי (זכויות שמורות
אבא שלי המדהים (
) הכין את התחפושות ב-5 בבוקר של אותו היום בו התחפשתי (קצת לפרגן...
הרעיון בא אליי מהסרט "סתיו בניו יורק"! היה שם איזה קטע של ליל כל הקדושים, ואיזה איז אחד התחפש לזה.....

למעלה