מלכי הביצה

magica

New member
מלכי הביצה

אני מחפשת מידע על סוג דת המאגיה נרקיסזם נרקיס עד כו הבנתי יכול לתקשר עם רוחות רפאים שהם בני בריתו ושלרוב הוא מרשוע (למה?) זהו כל מה שאני יודעת אני זקוקה לכמה שיותר הרחבה גם פירוט על מה שכתבתי ממש ממש ממש תוווווווווווווווווווווווודה למי שיעזור לי!! magica מחכה בסקרנות של

L e s t a t

New member
נרקסיזם זו לא מאגיה, את מתבלבלת

שלום מג´יקה! כמה זמן שלא ראינו אותך!
קודם כל, נבדיל בין נרקסיזם לבין נקרומנסרים: נרקסיסט הוא אדם שמעריץ את עצמו ואוהב את עצמו ברמות מאוד גבוהות, הוא פשוט מאוהב בעצמו. בד"כ אנח...אה..הם מבלים הרבה זמן מול המראה
מקור השם הוא בסיפור על נרקיס שהיה נער יפה תואר שבילה זמן רב באגם כשהוא מתבונן בעצמו, כשהוא ניסה לנשק את בבואתו שבמים הוא נפל לאגם וטבע. האגם ריחם על נרקיס ועל שפת האגם צמח פרח או שהאלים הפכו אותו לפרח.. לא בטוח (לפחות ככה אני זוכר את זה..). נקרומנסר (Necromancer) הוא מכשף שחוזה את העתיד באמצעות רוחות המתים או מתקשר עם המתים ובעצם במוות הוא מתמקד. אין לי הרבה מידע על סוג זה של כישוף, אם בכלל..

suki da yo

New member
הפרח צומח במקום שהוא מת

בגלל הבקשה של הנימפה שאהבה אותו ( אקו, כלומר, הד, שיכלה לחזור רק על מילים של אחרים בגלל, אם אני זוכרת נכון, עונש של אפרודיטה.) לאוסקר ווילד יש סיפור ממשיך לסיפור של נרקיס, שאומר שהאגם הפך מאגם מיים מתוקים לאגם מלא דמעות מלוחות בגלל העצב על מותו של נרקיס. כשבאו הנימפותלנחם את האגם ואמרו לו שהן מבינות את הצער שלו על מות נרקיס, שהיה יפה כל כך אמר האגם , " נרקיס היה יפה? מעולם לא שמתי לב. אבל אהבתי לראות את יופיי משתקף בעיניו...."

L e s t a t

New member
דמויות מיתולוגיות

בד"כ אם לא מפרטים יותר מדי על המראה שלהם זה כדי שאתה תגבש לך מראה בראש. כתוב שהוא היה לא סתם עלם חמודות אלא חתיכת יפיוף שהעולם לא ראה. אז הוא יראה איך שאתה רואה יופי כל כך גדול. איך שאני רואה אותו, הוא בכלל היה בלונדיני עם שיער קצר, אחרים יראו אותו כג´ינג´י או כשחרחר...

אסלן

New member
המממ... יפה יפה

בלונדיני עם שיער קצר יכול להיות נחמד... שיער קצר לפחות - בטוח שרירים, בטוב טעם עיניים חומות וטובות, וחמות תווי פנים מחוטבים ומסוכסים גרררררררר :)

magica

New member
אופס...

SORRY אני מכירה את הסיפור היווני גם טוב אני במקרה הזה לא רוצה לפרט יותר מידי אז אני יתנצל דרך אגב זה בסדר אני מכירה יפה יפה את הסיפור על נרקיסיוס שמח לראות אתכם magica

simba00

New member
את רוצה להיות נקרו´???

צריך להתמקד באנרגיית מוות ומתוך כך בבתי קברות הם נחשבים רעים כי הם מתעסקים במוות שהוא נחשב רע... ויש לי עוד מידע אבל אין לי כח מחר כך אני אתן לך כמה קשורים...

magica

New member
אני על פרשת דרכים

בכל אופן אני יתן רמז די ברור אם אני יהיה נקרו אני לא עשה את זה לבד בכל מקרה אני יערך כל מידע שתיתנו לי. אבל אני לא מרשעת (נכון?)magica

Unblessed

New member
...

כשאני חיפשתי מקורות על נקרומנטיקה גיליתי שאין הרבה כאלה, וגם אלו שקיימים הם סתם ערמה של שטויות שאנשים משועממים כתבו. אם את רוצה משהו אמין שתוכלי ללמוד ממנו תלמדי מעצמך. יש סוגים של מדיטציות שיכולים לתת לך את המידע שאת צריכה. תתחילי ממה שאת חושבת לנכון, ואחר כך תלמדי מטעויות.

L e s t a t

New member
אל תגזים

יש גם דברים רעים, אבל הם גם חולפים.. המוות הוא סוף של משהו אחד והתחלה של משהו אחר.. אבל הוא לא כולו טלית שכולה תכלת!

the dark ooze

New member
זה אמנם נכון שיש בו מיסתורין

ואפלוליות.. אבל הוא רע בדיוק כפי שהוא טוב.

ShiVeee

New member
הםם

אין המוות רע כמו שאין המוות טוב לאפיין את המוות קצת מזכיר את הויכוח המיתולוגי של הפורום הזה - "מאגיה שחורה \ מאגיה לבנה"... הכל יחסי...

L e s t a t

New member
אל תתעלם מגן עדן

העצב נשאר בעולם הזה, אם היית נוצרי טוב - היית מגיע לגן העדן.

למעלה