מלכוד 22

adi510

New member
מלכוד 22

מצד אחד כבר החלטתי שאני רוצה לעזוב את העבודה ונמאס לי מהשטויות שלהם וכבר לא כל כך איכפת לי מה יקרה מצד שני אנירוצה לעשות עבודתי כראוי עד הסוף,לסיים יפה. ואז אני נתקל בכל מיני דברים מרגיזים שלא צריכים לקרות ופה מתחיל הקונפליקט. מצד אחד אתה רוצה ללכת ולטפל בדברים האלה, להוציא את מה שמציק לך החוצה ושמי שצריך יטפל בזה מצד שני כבר החלטת שאתה עוזב אז מה זה משנה. וזה מציק לי יותר כבר תקופה לא קצרה(למעלה מחודשיים..)שאני שוקל לגשת למנהלת המוקד ולשטוח בפניה את כל טענותיי, מחשבותי אבל אני יודע שזה לא ישנה את החלטתי/הרגשתי אז בשביל מה לטרוח? ואז משהו קורה והדברים שבים וצפים ומציקים. בקיצור מעגל קסמים שלא נסגר..... או במילים אחרות אני חייב לעזוב ובמהרה, ואולי זה יקרה.. היום חזרו אלי מאחת המודעות ששלחתי קו"ח ואולי משם תבוא הישועה..... נ.ב מצטער שאני מדבר בכלליות,פשוט אין לי כח להיכנס לפרטים,זה גם מרגיז וגם מעייף והשעה כבר מאוחרת וב8:00 מתחילה משמרת.......

yuli c

New member
אז ככה...

אני באופן אישי די מכירה את הסיטואציה בה אתה נמצא... רק אומר לך מספר דברים (שאני מניחה שלא יחדשו לך הרבה)... כמו שאתה כבר יודע אי אפשר לשנות את העולם... לכן אני חושבת שכדאי בשבילך שבזמן שאתה עוד שם תעשה את עבודך כראוי, תזכור שיש גם לקוחות שלא צריכים לקבל שירות פחות טוב בגלל ההנהלה והנהלים. אני גם חושבת שאם תעשה את עבודתך כראוי בזמן שנותר בטווח הרחוק אתה תרגיש עם זה יותר טוב. בקשר למנהלת המוקד, אני די מבינה מה עובר עליך אבל אני עדיין חושבת שגם אם תפתח את כל טענותיך ומחשבותיך זה לא ישנה כלום מבחינת הנהלים של המקום. לכן אני חושבת שכדאי שתשתדל לסיים את העבודה במקום הזה בטוב, לא בשביל המקום אלה בשביל ההרגשה האישית שלך.

../images/Emo24.gif ענקי

מכירה מקרוב את ההרגשה: בעבודה שלי במכון הרגשתי מצד אחד שבד"כ ממש כיף לי שם עם הלקוחות וכו' ואני אהובה שם על ידי הלקוחות, מקבלת המון פידבקים חיוביים ויוזמת דברים בדיוק כמו שאוהבת אבל מהצד השני היה את היחס המשפיל שהייתי מקבלת כל פעם כשהיא לא הייתה במצב רוח טוב ואת כל עניין הטלמרקטינג שלא היה כלול בתפקיד והמשכורת שהייתה לא משהו בתור אחת שעשתה עבודה של 3 אנשים. לדעתי- הכי טוב לעזוב, כי לבוא לעבודה ולהיות ממורמר לא יעזור, אתה לא תתן את כולך וסתם תהיה מדוכא ועצבני וחבל.

adi510

New member
קודם כל תודה על העידוד

לצערי לעזוב זה לא אופציה עד שאמצא משהו אחר. כי לא מדובר רק בי. ואני מעדיף לא להוסיף יותר בעניין זה.... אז כבר שלושה שבועות שאני מחפש ושולח קו"ח אבל אין יותר מדי עבודות אתמול קיבלתי מייל ממעסיק פוטנציאלי ואני עכשיו בעיצומו של הכנת קופיטסט ונקווה לטוב.. אני מנסה לא להיות ממורמר ולהעביר את הזמן בכיף אני מצמצם את השהייה שלי במקום מ2-3 כפולות בשבוע ירדתי ל0 ,עובד משמרות רגילות וגם שמבקשים ממני למשוך ,אני לא מסכים. הבעיה שזה פוגע לי במשכורת שגם ככה לא משהו וכנראה שאאלץ לחזור לקחת משמרות כפולות... ותמיד יש את המקרים המשעשעים כמו לקוח שהגיע אלי היום ולא שמע אותי כלכך טוב,כנראה שהיו לו בעיות בקו שלו כי לפניו עניתי למלא שיחות וכולם שמעו אותי מצויין,ואז אחרי כמה פעמים שהוא אומר לי שלא שומעים אותי ומה קורה לי,ומה זה צריך להיות השירות הזה, אמרתי לו אני מצטער אדוני אבל אני לא אחראי על איכות הקו. ואז הוא התפרץ(את זה הוא שמע טוב...) מה זה? תן לי לדבר עם מישהו אחר במה העניין,שאלתי, אפילו לא הסברת לי במה אוכל לעזור לא רוצה לדבר איתך,אתה לא יודע איך להתנהג תן לי מישהו אחר מה לא ברור טוב אמרתי לו והחזרתי אותו לפול שיחות עכשיו חשוב לי להבהיר משהו,אנחנו בתקופה מטורפת של ממוצע 60 ממתינות בכל רגע נתון והגענו כבר ל120 ממתינות,זמן ההמתנה הממוצע כרגע הוא 6 דק' וזה עוד טוב יש מקרים שאנשים גם ממתינים 15 דק' ויותר. אז לפחות יש את זה......

למעלה