מלכוד 22

כמה מידידי הטובים ביותר ...

ואפילו כמה מבני משפחתי הקרובה ... הם כאלה שלא אהבו את מילכוד 22. התרגלתי לעובדה שיש אנשים כאלה.

מלכוד 22

תשמעו, אני בנאדם עם סבלנות, כל ספר שאני קוראת גם ההזויים ביותר אני מסיימת אותם. אבל מילכוד 22 היה הקש ששבר את גב הגמל, ספר משעמם, לא ברור, שמישהו שיסביר לי מה ההילה והכבוד שסובבים אותו?! אני מודה ומתוודה שסגרתי אותו באמצע!

ציפי ג

New member
באמצע של מה?

הספר משוטט על ציר זמן באופן מופרע לגמרי. באמצע של מה בדיוק? גם אני בקריאה ראשונה הרגשתי כך. חכה כמה שנים ונסה שוב.

מלכוד 22 - ספר ענק!

לא יכולתי להניח אותו מהיד ברגע שבתחלתי - ובאנגליתצ הוא אפילו יותר טוב! אני הייתי בצבא באותה תקופה, וזה היה כל כך מצחיק ונכון ושנון! אחד מהאהובים עליי! לא מכירה מישהו שלא אהב אותו

roni64

New member
נעים מאוד, עכשו את מכירה

ניסיתי פעמיים בהפרש של שנים. בפעם הראשונה זנחתי די בהתחלה. בפעם השניה קראתי במאמץ עד הסוף כדי לדעת סוף סוף על מה המהומה. השתעממתי.

een ogenblik

New member
לא יכולה להסביר

מילכוד 22 הוא אחד הספרים המדהימים שקראתי בימי חיי. אולי העניין קשור לכך שקראתי אותו בתקופת שרותי הצבאי בלבנון, אבל יש לי הרגשה שאני הייתי אוהבת את הספר בכל מקרה. אבל, וזה אבל גדול מאד, אם לא אהבת ספר (כל ספר), אין סיבה להמשיך ולקרוא, אין סיבה לחשוב שאחרים יוכלו להסביר מה טוב בו ולגרום לך לשוב אל הספר בעיניים חדשות. יש כל כך הרבה ספרים בעולם, למה לקרוא את אלו הגורמים למבקרי ספרות נכבדים הנאה, ובגלל הזמן שבזבזנו על ספרי המבקרים, לא לקרוא את אלו הגורמים לנו הנאה?

למעלה