מלך ...

niki love

New member
מלך ...

בוקר, קמתי קרועה. עוד בן זונה יפיוף, מזוייף קפץ מסביבי הרשים, השאיר את כולם מאחור, רוקד כמו מלך, מסתכל בי כמו מלכה. הצחוק, הקלילות, הביטחון, חלקלק. יודע איך להסתכל בי, להחניף לי, לגרום לי להרגיש מלכת העולם, הרי המלך לא יכול להוריד ממני את העיניים, הידיים ... החברים משובצרים, הבגדים, הגילוח והריח גם. המכונית נוצצת, הכסף משקשק. והסקס , אח הסקס ... אתן מכירות את התחושה שבכל דקה את עדיין לא מאמינה, זה שלך, הוא רוצה אותך, הדבר המרהיב הזה בין הרגליים במיטה שלך. גלישת גלים על צונמי אגו. עד שהוא גמר. מלך העולם הפך להיות קונדום משומש. עם הגודל, הריח, חוסר התועלת, הרדידות, אין מה לעשות איתו חוץ מלקשור ולזרוק לפח. בבוקר, קמתי קרועה. עוד בן זונה יפיוף, מזוייף. לא גמרתי אפילו פעם אחת !

bugbuster

New member
היי... איזו כתיבה יפהייפה ../images/Emo27.gif

שלום וברכה הבאה. עוד. עוד בבקשה.

חחחחחח

בלי הכללות, ובלי לפגוע באף אחד, את צודקת, לרוב זה המצב. רק רעש וצילצולים ואילו השקט, שיושב לו בצד ומסתכל על כולם מתגלה כמאהב בדרגת אומן.

niki love

New member
זה כל כך קל

בבוקר קמתי קרועה, לא ישנתי, לא סופקתי, איזה בזבוז נורא . פתחתי את הארון עם החלטה, זה יצא בסוף חצאית כזו קצרה ... קצרה, וחולצת בטן, לא מהצמודות,וגם לא דקה, מאלו שהשדיים שלי מרחיקות איזה עשרה סנטימטר מהבטן, בלי חזיה. אני קוראת לזה התלבושת המשכיבה. כשאני עומדת ליד קבוצת סטודנטים בדשה, הם עוברים מישבה לשכיבה בקצב של שניים בדקה. הלכתי לאונברסיטה, הבניין הלא נכון, שנה שניה ... סיבוב ראשון שיראו אותי, רק עוברת. בסיבוב השני עברתי על האופציות בדשא, משחקת אותה אובדת. מסתובבת, חוזרת ... מחפשת .. בינגו שלושה . פוטנציאל של אופנוע כבד (היה לי אחד עם כזה - חבל על הזמן) עם נסיון של קורקינט - שלושתם !! מסתכלים, ושותקים . הסתכלתי ימינה ושמאלה, וניגשתי... " סליחה, אולי אתם יודעים איפה זה בניין XXX ? " "זה כאן" ענו שלשתם יחד, והשחום הוסיף " מה את מחפשת ? " אותך ! מפגר, חשבתי " לא יודעת קבעתי עם חברה, והיא אמרה לי שהיא תפגוש אותי מול הכניסה לבניין, אבל אני לא רואה אותה" אמרתי כשאני לאט לאט מתקרבת. הימני כבר ירד חצי קומה, ונשען על המרפקים, מסדר את משקפי השמש, אבל מה, לא מוציא מילה, מאלו שמפנטזים מהר, קולטים מייד את החצאית, והחולצה (והשדיים ...) אבל הפנטזיה שלהם נגמרת בלקבל זוית ראיה טובה יותר, מקסימום הם מפנטזים על עוד חצי דקה של נוף. לא בשבילי. "זה הבניין" עונה השמאלי, ורק השחום מוסיף "באיזה שעה קבעתן ? אולי היא עוד מעט תבוא ? " "כן נראה לי שאני אחכה לה קצת, היא בדרך כלל מאחרת .. פעם קבענו לה...." דקה דיבורים, חצי דקה, ואני יושבת איתם, עוד חצי דקה ואני כבר מדברת ישירות עם השחום. חתיך, מתלהב, קצת ילד, אבל איזה ידיים ! היו לו פשוט ידיים גדולות, כאלו שיכולות לתפוס אותי לתמיד, חזקות , אני מתחילה לדמיין את הידיים שלו לשות אותי. . . "תגידי את בטוחה שהיא אמרה בבניין הזה שתפגשו ? " מה אכפת לך, יה דפוק, תגידו נודלתם ככה כולכם ? כשבחורה רוצה עזרה היא מבקשת אותה, כשבחורה רוצה שתזיינו אותה - אז תזיינו אותה, אל תנסו לעזור!!! "לא נראה לי שאני אלך כבר לדירה, היא בטח תבוא אלי אחרי הלימודים, זה כאן קרוב, יש לך שיעור עכשיו ? " "כן במבוא, סיוט של קורס, המרצה משעממת שבא לך למות ..." חשבתי שעוד שניה אני הורגת אותו, או מתייאשת, נראה לך שזה מה ששאלתי ? אבל אז הוא הוסיף, " יש לך דירה שלך כאן ? אני גם מחפש לסמסטר הבא" "כן " עניתי, " דירה מקסימה עם שותפה , רוצה לראות ? " " יאלה, אני אקח כבר ממישהו את החומר " ... רוצה לימונדה קרה ? " נשארה רק קוביית קוביית קרח אחת, אז נתחלק בה" אמרתי מכניסה שתי אצבעות לתוך הלימונדה שלו שולפת את הקרח ומכניסה אותו לפה, ומתחיל להיות חם . מהכוס שלי לכוס שלו, ובחזרה , הוא שותה ואני קופצת "הי אתה תבלע את הקרח שלי, חוסמת באצבעות הרטובות שלי את הפה שלו. " אני לא אבלע אותו, מבטיח" טוב אני אומרת נותנת לו להכניס את הקרח לפה ומיד מוסיפה "טוב מספיק" מכניסה את האצבעות לתוך הפה שלו מחפשת את הקרח... אני משחקת בלשון שלו עוברת על השיניים, על השפתיים, ואומרת אולי אקח את זה ישר לתוך הפה" ומנשקת אותו. .... עשר דקות אחר כך אנחנו ערומים על השטיח, הוא בוטש בי, חובט את הזיין שלו בתוכי, מהר ולאט ולכל כיוון שבעולם, קצת תופס, קצת צובט, קצת מלטף את השדיים, ובעיקר הרבה לא מאמין , וגומר. .... שלוש דקות אחר כך, על השעון, שני ליקוקים ונשיכה קטנה בפטמה : אולר קפיצי ! .... חמש דקות אחר כך , הוא שוב נאנח, מנה שניה . .... אח, התמימים האלה, זה יותר קל מלהדליק מצית זיפו. פעם שלישית הוא מנסה לעלות עלי, אבל אז עצרתי אותו. "תירגע ילד" אני אומרת "הגיע הזמן שתלמד ..." אני משכיבה אותו על הגב, מלטפת אותו, ומתחילה בנשיקות מהצוואר, הוא דוחף את הראש שלו למצוא נשיקה... " טאח! העפתי לו סטירה " " אמרתי לך לשכב בשקט - תירגע " הוא שותק, נשכב , לא זז. אני ממשיכה לנשק הפעם הוא מתענג, אני מרגישה את הבערה מתבשלת בפנים, בלי אף תזוזה. אני מלקקת לו את הפטמה, מוצצת אותה קצת חזק, קצת נושכת , הוא נאנק. היד שלו מוצאת את דרכה לשדיים שלי, מנסה להחזיר ולקחת באותה נשימה, העפתי לו את היד צועקת "אמרתי תירגע !!! " הפעם הוא הבין, ילד ממושמע . אני מלקקת את כל החזה שלו בליקוקים גדולים עם כל הלשון, הוא נמס , אני מכירה את התחושה .... לאט אני יורדת לבטן התחתונה, מלקקת , מנשקת , סנטימטרים ממני רואה את הזיין הזה הנפלא, עומד באוויר רועד מתשוקה. הזיין כולו רועד בקצב דופק הלב שלו ... וזה מהר נורא . הוא מנסה למתוח את האגן לדחוף אותו לכיוון שלי קצת, לא ממש מרים, לא מבקש, בלי ידיים ( למד..) רק נמתח במקום עוד קצת, מתייאש מרפה, ומיד מנסה שוב כשאני מתקרבת קצת. ואז בשניה אני מחליקה את כולו לתוך הפה שלי, יניקה אחת מאד רטובה וחמה , הוא צועק , ממש. ואני מוציאה, הפעם הוא מנסה להחזיר אותו פנימה ביותר אגרסיביות , סטירה בצד של התחת " תירגע ". ליטופים מסביב , נשיקות, ליקוקים, ונוגע השיער. וכמו גלים הוא נמתח, מתיאש, נמתח, מתייאש משתגע ושוב נמתח ... אני מלקקת לו את הבייצים יד אחת שטוחה על הערווה רק אצבע ואגודל מסביב לבסיס הזיין מושכת אותו בתנועות קצובות החוצה, כאילו שהוא יכול עוד לגדול לשיא שלא הגיע אליו מעולם . יד שנייה מלטפת את הזיין למעלה למטה בסיבוב וחזרה . ואני מחליפה , הזיין נכנס לפה ועם כל מציצה אני מושכת אלי את הזיין, והבייצים ואיתם גם את הנשמה . .... אני מתיישבת עליו, ננעצת על הזיין הזה הנפלא. הכוס שלי נפתח רטוב , מטפטף, חלק. מרגישה אותו חודר אלי ממלא אותי לאט לאט, מחליקה על הזיין הרטוב מהרוק שלי מחכה למגע. הוא מנסה לזוז להתרוממם יותר חזק להיתקע "שלא תעיז לזוז מילמטר" אני יורה מרימה לו את הידיים מעל לראש, ידעתי שהוא יכנע. אני ממשיכה לרדת עד שהדגדגן שלי נמעך על האגן שלו, עוצרת , נשימה. בלי תנועה, שניה שתיים שלוש , עשר, הוא לא מבין, אבל לומד, איזו הבטחה . ואז אני מתחילה לנוע לאט מאד, רק עם האגן, תנועות זעירות קדימה ואחורה, מחליקה על הזיין שלו, קדימה ואחורה רק האגן, ובכל תנועה הזיין שלו מחליק מהכוס שלי מעט ואני מחליקה עליו את הדגדגן שלי מתענגת על כל שניה. הוא מושיט ידיים לשדיים שלי, מרגיש שאני כבר בפנים, עכשיו אפשר, החזה שלי לא זז , רק האגן מחליק עליו. הוא מלטף את השדיים ואני מגבירה. עכשיו הוא תופס לי את השדיים עם הידיים הגדולות שלו, מועך אותי צובט, מגרה את הפטמות , אני נעה מהר יותר ויותר, מתחילה להאנח, מחליקה בקצב מהיר על הזיין הנפלא שלו, קדימה ואחורה, מתחילה סערה, הוא מגיב, תופס את התחת שלי בשתי ידיים בכוח מצמיד אותי למטה אליו, מגביר את החיכוך שלי עליו, אני מתחילה להשתולל , שורטת אותו בחזה, שיער מתפרע על הפנים, הוא ביד אחת תופס לי את השד, ביד שניה תופס אותי בתחת, אצבע אחת על החור של התחת, לא חודר רק משפשף עם כל תנועה מושך אותי בכוח אליו. אני משתוללת, קדימה ואחורה, הוא מרים את האגן אלי, משתולל מתחתי, כל בגוף שלי דוהר עליו, הדם צועק בעורקים, וכולי באותה תחושה מחליקה את עצמי עליו, זה מתחיל יחד בכוס, בסרעפת , בצעקה " אהההההההההההההה" זרם בכל הגוף בכל שערה, והפולסים, ההתכווצויות אחת ועוד אחת ועוד אחת .. אני מתמוטטת עליו, רועדת , עוד אחת , נשימה , עוד אחת נשימה .... מחליקה מילימטר, עוד התכווצות , מנוחה, תנועה, ועוד אחת... הראש שלי על החזה שלו נושמת , מתנשפת רועדת כולי קצת, עוד אחת שתיים קטנות, הלב דופק ומאט, נרגעת לאט הנשימה ... מתפוגגת לתוך ערפל סמיך של אושר, והרפיה... " אח " אני לוחשת לו " מה שעוד יצא ממך כשתגדל ... "

למעלה