מלך.

Shiri from the block

Active member
מזל טובב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif אממ לעוד מלא מלא שנים כאלה../images/Emo12.gif ושימשיך כך../images/Emo9.gif וי לאב יו אייג'י../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

sivanick

New member
וו הו!../images/Emo47.gif

אז כל הכבוד לאלכס.
הוא הוכיח שהוא בנאדם חזק ומודל לחיקוי. אני בטוחה שמה שהוא עבר חיזק אנשים אחרים ושינה את החיים שלהם. שימשיך ככה!
כולנו מאחוריו:)

נממ.. נמממ....

בכנות, אף פעם לא התחברתי אל אלכס. אולי לא ראיתי בו את מה שאחרים רואים. ניסיתי, אבל לא הצלחתי. כשאני מסתכלת עליו, אני |אדם הכלוא באדם שהוא לא רוצה להיות. תמיד חשבתי שחייו הם זיוף.הוא ניסה להיות מישהו שהוא לא. ואני אישית, לא אוהבת אנשים מזויפים, שמנסים להיות מה שהם לא.כנראה גם הוא ראה את זה בעצמו. ראה את כל הזיוף. הוא בטח שנא את עצמו. כי מה שהוא ראה במראה הוא ראה אדם שהוא לא, שחייו סובבים אחרי שתייה וסמים. זה לא היה אלכס. וכשהוא נכנס למרכז גמילה בפעם הראשונה זה כאילו שהוא אמר לעצמו "דיי, נמאס לי מהזיוף הזה. נמאס לי לסבול". ועל זה הוא אני מעריכה אותו. לדעת ולקום ולהגיד שנמאס לו, שהוא רוצה להשתנות ולשנות. ולהרבה אנשים קשה לעשות זאת [כמוני, למשל]. אבל הוא נשבר. הוא נכנע לזיוף. והוא עבר את אותו התהליך שוב, אבל לבד. אולי בפעם השנייה הוא הבין שבמלחמה לא כולם מנצחים. יש רק מפסידים. אפשר להפסיד בכל דרך, אבל תלוי איך. עכשיו, כשהוא מסתכל על עצמו 3 שנים אחורה, הוא בטח חושב איזה פתטי הוא היה. והוא בטח גאה בעצמו עד דמעות על האומץ שיש לו להגיד "דיי". כתבתי סיפור, מגילה, אינצ', ואין לי מושג למה
. לא תכננתי לכתוב מגילה, אולי פשוט זה יצא כך כי לא ידעתי מה לכתוב. אז בסה"כ רציתי להגיד: אלכס, אני גאה בך!
[...ותעשה לי בן חמו וטרייבר:$
].

elinor carter

New member
איי ג'יי שלי כל כך גאה בך!!!!

הלוואי שהיית רואה את כל הדברים שכתבו פה עלייך! היית מתרגש שחבל על הזמן! רק רציתי להגיד לך שאתה בן אדם כזה מקסים היום אתה חוגג 3 שנים של פיכחות ואני כל כך גאה בך תמשיך כך!

Eti No Name

New member
אוי.../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif

כמעט בכיתי.
כפרעליך,אני אעשה לך בןחמוטרייבר
.

טוב שלא בכית!!../images/Emo7.gif../images/Emo9.gif

ויאיי!! עהעהעה איזה כייף לי, יהיה לי בןחמוטרייבר
.

לא רציתי שתבכי../images/Emo7.gif

רגישה כמוני
ואולי את ואתי תעשו לי ביחד בןחמוטרייבר??
או שלא
ככה יהיה לי שתי בןחמוטרייבר
.

חחח...

וגם לי משעמם. מרוב שעמום אני מרוידה שירים של אשלי סימפסון
לאן הדרדרתי משעמום

עטר9

New member
מזל טוב לו!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לו המון מזל טוב, מגיע לו את כל הכבוד בעולם כי הוא עשה צעד לא פשוט.. ושמר עליו 3 [!] שנים!!!!
אז קיצר, אני ממש מקווה שהוא ימשיך להיות פיכח עד סוף חייו. ואני ממש גאה בו!

למעלה