מלך, מלך מלך!!!

Or Amit

New member
מלך, מלך מלך!!! ../images/Emo47.gif

אחרי שלושה סינגלים שפחות אהבתי, הבנאדם מזכיר לי למה הוא נחשב לדבר הבא בהיפ-הופ (יש לינק לשמיעה)

Nomero Uno

New member
הושמע במקלט פעם

יחד עם עוד שני שירים אם אני לא טועה "סיבוב הפרס" ו "רגע פרטי"

kendog keds

New member
היי ../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

איזה שלושה סינגלים? אני ספרתי שניים (אלא אם אתה מחשיב גם את השמירה אינה עוברת בהיצמדות ראויה לשבח לפרטים)

Or Amit

New member
בוודאי, פרטים זה אני

לא, סתם משום מה זכרתי שלושה. אין לי מושג למה, כנראה בגלל המייספייס?

MC SammY

New member
מה אני נראה לך, המנחה ההוא מפספורט?

אחלה שיר
אני מזמזמת אותו עוד מהמיקסטייפ של ג'וב

Smilep

New member
אויש נו

די כבר לחיות בבועה. שום "להיט" שלו עדיין לא תפס. לא משהו נגד קנדוג שיהיה בהצלחה אני חושב שהוא צריך לשנות גישה.

Or Amit

New member
מסכים חלקית

לא אמרתי שהוא פרץ עדיין. הרשה לי לתקן את עצמי - בתוך "סצנת ההיפ-הופ" הוא נחשב לדבר המשמעותי הבא. מהשירים שאני שמעתי מהאלבום הוא גם מספיק "תקשורתי" (אני עייף מדי בשביל לאיית נכון קומיוניטיבי או איך שלא יכתבו את זה) כדי להצליח איפה שראפרים מוכשרים אחרים פחות הצליחו. יש כאן הרבה עבודה של יח"צ, זה ברור. בכל מקרה לטעמי אחלה שיר, שמתאים לקיץ. מה בגישה שלו הוא צריך לשנות לדעתך, אגב?

TakTik

New member
ת---גיד לי

יש לך כח לרשום " (אני עייף מדי בשביל לאיית נכון קומיוניטיבי או איך שלא יכתבו את זה)" אבל יש לך כח לרשום - " (אני עייף מדי בשביל לאיית נכון קומיוניטיבי או איך שלא יכתבו את זה)" ?

Or Amit

New member
כן

אני סתם מתרץ את זה שאני לא סגור על האיות הנכון. מצד שני אני תמיד יכול להשתמש בתירוץ שאני בלונדיני מצד שלישי הייתי עייף מדי בבוקר כדי לחשוב על זה מצד רביעי אין צד רביעי, אבל הייתי צריך לאזן.

שיר מצוין

מחזיק אצבעות שזה יהפוך ללהיט הבא, בהחלט יש לו את הפוטנציאל... פורום יקר - תשלחו SMSים! תפרגנו! תעזרו לקדם היפ הופ מגניב ואיכותי

Psycho BuZZ

New member
טיפשי, שטחי, נדוש ביותר, ולא נשמע כאילו

הושקעה בשיר מחשבה כלשהי פרט לאיך to dumb it down כמה שיותר. תחסכו ממני את התגובה ה"מפגרנת" שזה סינגל, שיר למסיבות, וככה זה אמור להיות.

למעלה