מלך מאיירי הספרים

לא מוצא שום סיבה טובה להתנפל

כך על אלי אשד - איש רב פעלים הכותב על נושאים מרתקיפ בעיני. וגם אם עשה תורתו קרדום לחפור בה - לא נורא. ההערה על בקשת רשות ממנהלי הפורום במקום

אלי ו.

New member
../images/Emo51.gif

אבל עכשיו אני מבולבל מכל הספרים של אמיל גארי/רומאן אז'אר. נצטרך לקרוא אותם שוב בהזדמנות.

שרוֹן

New member
אם כבר פרסומות

הייתי רוצה לשבח קמפיין של חברת דוב (נו- יונה) - ייצרני שמפואים, ותחליבי רחצה לבנבנים שכאלה. אני לא יודעת אם יש לפרסום הזה גם המשך בטלביזיה, אבל ממה שיצא לי לראות על שלטי חוצות: אשה מבוגרת, ולידה כתובות שתי אופציות עם רובריקות למילוי: עתיקה מדליקה אשה מלאה- גדולה גדולה מהחיים אשה שטוחת חזה [מבט צד]- אין לה אין עליה וכן הלאה. כמובן שאפשר להאשים אותם בנסיון נואל להתחנף לכולנו, אבל מעבר לזה, הם עושים דבר חדש יחסית בשטח (הם עשו משהו דומה לפני כמה שנים, כשחיפשו דוגמניות נאות אבל לא מושלמות בפרנציפ, ובהמשך הן הופיעו בפרסומות שלהם). זה מתקשר לי למסכנות המנותחות משירשור שגנגי פתחה שבוע שעבר. מקרים קיצוניים של השתעבדות לאידאלים שמוצגים באמצעי התקשורת, החל בפרסומת של "אמה" וכלה בפרסומות ל"אמריקן לייזר". הפרסומות של דאב מדברות על "תסתכלי על עצמך ותאהבי את מה שאת רואה". מרוב אהבה נקנה לעצמנו סבונים לבנבנים כמובן. זהו, אז רק רציתי להגיד שאהבתי.

אטיוד5

Active member
מהשלש האלו ...

ראיתי רק את השטוחה. וכמובן, שאין עליה. מי רוצה להחנק בעטינים? האמת, שמצד אחד נדלקתי על השנינות, מצד שני עיצבנה אותי ההחפצה. נותרתי מחומם (תרתי.)

שרוֹן

New member
איך היית רוצה לראות את זה?

בהנחה שנקודת ההתחלה לא יכולה להיות רחוקה מידי מהסטנדרט, כדי להשחיל את המסר מבלי להתריס ולצעוק (כדי לא להרחיק קונות..). אם הם היו מראים פאשלות של ניתוחים פלאסטיים או אנורקסיות בנקודת הפיק- לא היה יוצא להם מזה שקל. באופן כללי, כשרוצים ללמד מישהו, כדאי ללכת על הפן החיובי של הדברים. קשה ללמוד דרך הדברים הקשים והשליליים.

shellyland

New member
הייתי מעדיפה

שישתמשו בדיוק באותן דוגמניות, רק בלי להסביר לנו שזהם עושים את זה ובלי לבקש מאיתנו להתייחס ל"פאשלות" (מילה שלך) שלהן.

שרוֹן

New member
הם עשו כזה קמפיין לפני כמה שנים.

במילה פאשלות, התייחסתי לפאשלות בניתוחים פלאסטיים.

shellyland

New member
ואאל"ט גם אז

שמעתי כמה טענות נגד הקמפיין הזה, אם כי באופן כללי חיבבתי אותו. כאמור - הכוונה טובה, ושימשיכו עד שימצאו את הנוסחה הנכונה.

שרוֹן

New member
החפצה

כלומר, זה שכאילו מעמידים אותן למבחן ומתן ציון? אני אישית מרגישה שהפרסומות האלה לא שואלות - אלא קובעות, שהאשה מדליקה, גדולה מהחיים ואין עליה. ובעניין הציצים הגדולים, אתה כנראה לא המכסה הנכון להם

למעלה