מלך הרוק הישראלי

מלך הרוק הישראלי

יש לי חבר פעור ודביל שטוען שאביב גפן הוא מלך הרוק הישראלי , אני אומר לו שמלך הרוק זה או יובל בנאי או שלום חנוך והנסיך הוא ברי אז מי לדעתכם הוא מלך הרוק הישראלי?

VIHIMAN

New member
לדעתי האבא והמלך של הרוק הישראלי..

הוא שלום חנוך, הנסיך זה ברי ואחריו אביב גפן

קללות לא יכחו אותך לשומקום

ועל טעם אין להיתווכח אתה תינוקי וטיפשי.... אביב גפן המלך שלום חנוך הנסיך(מבחינתי למרות שהגיל לא מעיד על כך...
) ויובל בנאי סתם חביב....

חיי בחלום אתה

אולי רק שלום חנוך מגיע ליובל ולמה שהוא עשה עם משינה , אביב הרבה מתחתיו .

ToL ToL

New member
ניב ....

תודה תודה תודה!!!! אביב הוא תמיד המלך על הנסיכים דברו כמה שאתם רוצים

הויכוח הזה ממש מפגר......./images/Emo6.gif

אבל אני בכל זאת אשתתף.
טוב אז לדעתי שלום חנוך הוא המלך הבלתי מעורער של הרוק הישראלי (נכון לעכשיו), והנסיך הוא לא אחר מאביב גפן- שיירש את מקומו של שלום כמלך בעתיד כמובן

אתה ממש פעור

יובל הרבה יותר טוב מאביב גפן , וגם ברי סחרוף אביב ולהקתו לעולם לא יגיעו למה שמשינה עשו

כמה דברים....

למה להשתמש ב"פעור"?!
זה הכל עניין של טעם....
משינה באמת היו גדולים, אבל לא דיברנו על להקות- אם כבר אז תתייחס ליובל בנאי, שלדעתי פחות טוב מאביב גפן. מכל הבחינות.

מייקל21

New member
הויכוח הזה ממש מפגר אבל גם אני

משתתף בו אז ככה - יובל בנאי הוא אמן מעולה, אבל הוא טוב כחלק מקולקטיב, כחלק מלהקה. לכן בתור אמן בודד הוא לא הוכיח את עצמו (מישהו פה דיבר על איחוד?) המלך רבא היה שלום, אין ולו הספק - הוא הראשון שמילא את הפארק, הרבה לפני שמשינה על כל חמשת חבריה עשו זאת. המלך הנוכחי הוא סחרוף - המוביל המרכזי של הרוק, כמו שרוק צריך להשמע (רוק, כן? לא מוזיקה ישראלית בכלל) וגפן הוא בהחלט נסיך. עם קריירה חסרת תקדים בכל ההיסטוריה של הרוק והמוסיקה בכלל וכישרון שכולם יסכמו עליו, גפו יהיה המלך הבא. חסר לו רק בגרות. יש הפרש של 15 שנים בין כולם, ככה שהדרך למעלה ברורה לכל המועמדים. (גפן בן 30, סחרוף 45, ונידמה לי שחנוך בן 60 (?))

MafistoCat

New member
שלום חנוך

הוא בטח היה מתבייש אילו היה שומע אנשים קוראים לו מלך, אבל זה ללא ספק המעמד שלו במוסיקה הישראלית. זו השוואה שאפשר לחלוק עליה אבל שלום חנוך עשה למוסיקה בישראל את מה שהביטלס עשו למוסיקה בעולם המערבי (כמובן שגם שלום הושפע מהם). שלום חנוך יצר את הבסיס, בסיס רחב מאוד שעליו בנו ברי סחרוף, אביב גפן (אני חושבת שהוא עצמו אמר זאת, במילים אחרות), הבנאים (אהוד,יובל,אביתר) את המוסיקה שלהם. כרגע המצב במוסיקה הישראלית הוא כמו המלוכה בבריטניה. ידוע מי המלך, לא כולם אוהבים אותו, לא כולם שומעים בקולו, אבל הוא שם. ישנם נסיכים, נסיכות וליצני חצר אבל יש את המלך, האמן, היוצר, ששם את השמן הנכון במכונה וגרם לה לעבוד. אני חושבת ששלום חנוך הביא את השמן, משהו בסגנון השמן בחנוכית בית המקדש, שבעזרתו דולקים ונוצצים היו הרבה אמנים.

ZVI Z

New member
זה רעיון נחמד לסקר

לא סגור על עצמי בקשר ל'מלך' הנוכחי אבל עברי לידר יהיה המלך הבא.שאלה של זמן

למעלה