מלך הכיכר

טל ניב

New member
מלך הכיכר

סבב של שלוש תחרויות בכיכר אבל תחרות לא רשמית כדי שלא יהיה לנו בלאגן עם אישורים מעירייה ומשטרה והכל אז טאכלס סשן גדול כולם לבוא יהיה פלאטברים ג'אמפ וכנראה גם בוקס תוך כדי הסשן ניתן לכל בן אדם דקה להפציץ בכיכר פרסים: מקום ראשון קרש מקום שני גלגלים מקום שלישי לאגרים מי שמנצח את כל הסבב מקבל קומפלט לתחרויות האלה אין שום חסות הם מאורגנות מקצת רווח שיצא לנו מההפגנה ואנחנו לא לוקחים את זה לכיס אישי ואנחנו מעדיפים לעשות עוד משהו להחיות יותר את הכיכר אז כולם לבוא זה לא עוד תחרות רגילה תחרות ראשונה יום שבת 17.1.07 בשעה שש בערב מצטערים שזה שבת והכל אבל זה שיוצאת השבת ואחרי שעה של אוטובוסים כבר ושפוט זאת הדרך היחידה שלא יהיו לנו יותר מדי בלאגן עם משטרה וכאלה עוד פרטים בהמשך...

shiker

New member
בואנה אתה חמוד אתה!

סתם ואלה יצאתם גדולים באמא שלי..

טל ניב

New member
חח כן צודק פליישר התבלבלתי

17.2.07 מה הייתי עושה בלעדיך פליישר

סטריט מאשין תיתן פרסים לתחרות בכיף

חנות הסקיטבורד סטריט מאשין מעריכה תומכת ב100% ועומדת מאחוריכם בכול מה שתעשו ובכול עזרה שתצתרכו אנחנו מאמינים בכול מה שאתם עושים כסקיטרים אמיתים שאיכפת להם שלא יהרסו עוד ספוט טוב במדינה המסריחה הזו שלאמפרגנת או בכלל איכפת לה מסקיטרים או מסקיטבורד סטריט מאשין מוכנה לתרום את כול הפרסים וכול מה שצריך בשביל לקיים את התחרות הזו ובשביל שסקיטבורד לא יאבד את כבודו במקומות שהוא צריך FUCK באמת . טל גבר דבר עם החנות ונארגן את הכול בכיף ביחד כול מה שאתם צריכים אנחנו כאן בשבילכם משפחת סטריט מאשין 03-5444174 כול הכבוד ..

shiker

New member
לא יודע מה

אבל משהוא טוב עובר על אושרי בזמן האחרון

Nollie69Flip

New member
תכלס, משהו טוב עובר עליו..

היה לי חלום שעברתי ליד החנות שלו והיה שם שלט שאמר: "אושרי השתגע, קומפלט, רק ב-9.90!!, בואו בהמוניכם, יש מספיק לכולכם.." ........... או שזה לא היה חלום..

kbncba

New member
אני בדרך כלל לא מגיב לך

כי כולם צוחקים אליך במילא אז זה לא כיפ אבל רציני עכשיו זה היה הדבר הכי מטומטם בצורה אדיוטים שראיתי בחיים סקאביאס 666 עקרבים על האש

2vYa fajha

New member
פייקי היל משו מגעיל

נוחת על הפנים נופל על הקרשים 666 שטן 666 slayer

למעלה