מלך הטריוויה

• פותח הנושא talrv
  • פורסם בתאריך

talrv

New member
מלך הטריוויה ../images/Emo106.gif

אז אני אנסה בכל זאת שהשאלות יהיו טיפה יותר קלות הפעם, כדי שיותר אנשים ינסו לענות, סבבה? (כן, זאת שאלה רטורית ומיותר. shoot me, won't you?) 1. מתי ואיפה הופיע בפעם הראשונה "Demons, Demons, Demons" database website? 2. מי מצוות השחקנים תיכנן קריירת בייסבול? 3. תנו שם של שחקן ששיחק שתי דמויות שונות בבאפי ואת השמות של שתי הדמויות. 4. תנו שם של שחקן נוסף ששיחק שתי דמויות שונות בבאפי ואת השמות של שתי הדמויות. (יש 3 שחקנים כאלו) 5. איזו דמות הכריזה על עצמה בסדרה כPsych major? 6. מהם שני הפרקים בהם ראינו את ווילו גורמת לעיפרון לרחף? 7. איזה עיתון נשלח לג'יילס? (רמז: כפי שראינו בHush ו Bad Girls) 8. איזה דמות אורחת בסדרה שיחקה גם בסרט בו השתתפה שרה מישל גלר? (מהשנים האחרונות) 9. הפרק הראשון בו נפגשים ג'יילס ואנג'ל? 10. ואחד קל - תאריך השידור של הפרק הראשון של באפי בארה"ב? זהו זה. תנסו ותהנו (אני מקווה
) טל.

found

New member
of the top of my head

3. טום לנק ששיחק את סיירוס ואנדרו 4. אני לא בטוח לגבי שמו אבל הוא שיחק אחד מהג'נטלמן,נארל ועוד מס' שדים 5. הולדן וובסטר AKA נוקס AKA טרייסי 6.הממממ..ראינו בתחילת דופלגנגר גם בפרק שבו ראש העיר חוטף אותה היא הורגת ערפד עם עיפרון 8. ג'ייסון בהר ששיחק איתה בgrudge

it z

New member
למה לא

1. כמדומני שבעונה הראשונה של אנג'ל, וזאת הייתה קורדיליה. 3. אני לא יודע את שמם אבל הנה: השחקנית ששיחקה את שנטרל ואן והשחקן ששיחק את לוק והשופט. וגם טום לנק, ששיחק את אנדרו הופיע כמישהו אחר בפרק שונה. 4. כבר עניתי על זה, לא? וזהו! לעזאזל!!!! אני ממש גרוע בזה!

kittycatbone

New member
אומייגוד../images/Emo2.gif

בגלל זה השופט היה לי כל כך מוכר?????XD כי זה לוק?!
ובקשר לשנטרל/אן/לילי, זה הכל אותה דמות שהחליפה את השם שלה..

kittycatbone

New member
עונה על כמהXP

1. מתי ואיפה הופיע בפעם הראשונה "Demons, Demons, Demons" database website? מתישהו בעונה הראשונה?
אולי בi robot you jane? בלע.. מה שבטוח זה שאני יודעת שבעונה הראשונה של אנג'ל קורדיליה השתמשה באתר..
3. תנו שם של שחקן ששיחק שתי דמויות שונות בבאפי ואת השמות של שתי הדמויות. לא יודעת את השם של השחקן
אבל זה ששיחק בפרק helpless את הערפד הפסיכופט וwreck מפרק 610 - wrecked וסוף עונה 6..
4. תנו שם של שחקן נוסף ששיחק שתי דמויות שונות בבאפי ואת השמות של שתי הדמויות. (יש 3 שחקנים כאלו) אם הכוונה אולי באפיוורס?
אז יש את זה ששיחק את הערפד מconversation with dead people, הולדן אני חושבת.. ובאנג'ל הוא משחק את נוקס בעונה החמישית..
6. מהם שני הפרקים בהם ראינו את ווילו גורמת לעיפרון לרחף? dopplegangler ו.. לא יודעת איזה עוד
9. הפרק הראשון בו נפגשים ג'יילס ואנג'ל? angel?

Aragollum

New member
אני אנסה../images/Emo13.gif

1. טוב, זה קל
ממש בתחילת הפרק 1x16 - The Ring. אני אוהב את עונה ראשונה של אנג'ל
2. חחח ניקולס ברנדון. אני זוכר איזשהו DVD ספיישל, שדיברו על הרקע של השחקנים. היה יכול להיות משעשע לראות אותו משחק בייסבול
3. טוב, זה ברור שססלי והאלפרק היו בעצם אותה שחקנית. ויקיפדיה גילתה לי שהשם של השחקנית הוא קלי רוצ'ה 4. אם אני לא טועה, גם טום לנק ששיחק את אנדרו היה איזשהו ערפד קודם
5. לא הייתי זוכר אם זה לא היה כזה פרק קלאסי. ריילי בHUSH.
6. בפרק Doppelgangland. אחד מהפרקים הכי אהובים עליי. ווילו מרושעת
לא זכור לי פרק נוסף. 7. תודה על הרמז. בדקתי בפרק, צירפתי תמונה. Sunnydale Press. 8. סת' גרין נחשב דמות אורחת
כי ע"פ imdb הוא השתתף עם שרה מישל גלר בסקובי דו 2. 9. אני מנחש כאן. בAngel הם עוד לא נפגשו, בזה אני בטוח. לדעתי זה מתישהו בפינאלה של העונה הראשונה, כלומר Out of Mind, Out of Sight. אולי אפילו בProphecy Girl. 10. 10.3.97. והתודות לגוגל

talrv

New member
אוקיי, בואו נראה ../images/Emo13.gif

אני לא אגלה את התשובות להכל עכשיו, רק לחלק כדי שאנשים ימשיכו לנסות. לגבי שאלות 3-4 מכל הבאפיוורס לא נחשב, לכן השחקן של הולדן/נוקס/טרייסי לצערי לא מתקבל. ססילי והלפרק לא סגור אם זאת אותה דמות או לא, לכן גם זה לא מתקבל. שנטרל ואן גם הן אותה דמות. הועלו פה דמויות אחרות שבהחלט כן מתקבלות, וBTW, טעיתי, יש 4 דמויות כאלו
נוקס הוא גם לא הוא שהתכוונתי אליו במי שהכריז על עצמו כPsych major. סת' גרין לא נחשב שחקן אורח
יש לפחות שניים ששיחקו עם שרה מישל גלר בסרט מוכר מאוד מהשנים האחרונות. חוץ מההערות האלו, רובכם בכיוון הנכון
את כל התשובות המלאות אני אפרסם מחר. טל.

Aragollum

New member
וואי ממש כיף לענות על זה../images/Emo13.gif

קיצור כמה תיקונים: 6. הפרק השני שווילו גורמת בו לעיפרון לרחף הוא Choices, כשהיא מייתדת ערפד שמנסה לטעום אותה
8. Clea DuVall (ואני אפילו לא אנסה להגות את זה) שיחקה את מרסי רוס בפרק Out of Mind, Out of Sight. היא גם שיחקה בgrugde יחד עם שרה מישל גלר. ואני לא זוכר עוד שחקנים אורחים שהיו פעמיים בבאפי

it z

New member
לגבי שאלות 3-4

קודם כל, די אמרו לנו (למרותש לא במפורש) שססילי היא האלפרק. וגם אנחנו יודעים על שאנטרל\לילי\אן, אז הן לא נחשבות. חוץ מהן, יש אתה: 1. טום לנק ששיחק את אנדרו ועוד ערפד מיניון של הרמוני. 2. בריאן תומפסון ששיחק את לוק ואת השופט. 3. ג'ף קובר ששיחק את ראק המכשף מעונה 6 וגם את הערפד המטורף מהלפלס. את הרביעי אני לא מצליח לזכור. וסתם עוד משהו קטן שאף אחד לא חשב וכנראה לא מכיר- השחקנית לורה סילברמן, ששיחקה את ג'יין בסדרה "הקאמבק", הופיעה כארבע דמויות שונות באפי.

talrv

New member
אילו דמויות היא שיחקה??

וספוילר לתשובות - שלושת התשובות נכונות. ישנה תשובה אחת נוספת שהוזכרה בשרשור הזה
טל.

kittycatbone

New member
אני מניחה שהכוונה ל..

איש ששיחק את אחד הג'נטלמנים+השד מsame place same time ונראה לי עוד איזה שד אחד או שניים

it z

New member
לא חשבתי שהוא נחשב

בכל זאת, הוא שיחק בתחפושת והנחתי שהוא יותר בכיוון של פעלולן מאשר שחקן. ובקשר לשחקנית, אז היא סתם שיחקה מספר פרקים זניחים שקשה לשים לב אליהם. ד"א, היא גם שיחקה באנג'ל.

talrv

New member
הממ בגלל שמדובר במישהו כזה

נתתי 2 שאלות על זה, במחשבה שיש יותר מ2 תשובות, כדי שאף אחד לא ייכשל בגלל הסקת מסקנות כזו, שמקובלת עליי
חוץ מזה, גנארל והג'נטלמנים היו יותר תפקידים של שחקן מאשר פעלולן מבחינתי כי הם היו ממש ממש מפחידים (או שזה רק אני והמנהג המוזר שלי של לראות פרקים בלילה..). ואני מאוד אוהבת את זה שג'וס שומר אמונים לשחקנים
טל.

barhenhalliwell

New member
בקשר לססלי אז זה נאמר במפורש

בקומנטרי שהן אותה הדמות. בקומנטרי של סלפלס, כותב הפרק אמר שהוא תחילה תכנן את הסעודה של אניינקה והאלפרק בתקופת הראנסאנס. כותבים אחרים אמרו לו שאי אפשר כיוון שהאלפרק\ססלי עוד לא קיימת.. היא מגיעה רק במאה ה19 ( ססלי), ולכן שינו את כל הסצינה להיות בסינט פיטסבורג במאה ה20.. :)

Aragollum

New member
חחח זה מסביר..../images/Emo58.gif

עכשיו אני מבין את הקטע בפרק Older And Far Away, שהאלפרק וספייק מכירים אחד את השני
גאד, אם זכרתי את זה וזכרתי שזאת אותה שחקנית, הייתי אמור לעשות את הקישור לבד
ולצערי יצא לי לשמוע רק את הקומנטריז של עונה 5
תודה על זה שכתבת את ההודעה הזאת על הקומנטרי

kittycatbone

New member
זהו..

הסיבה היחידה שאני ידעתי שסיסלי היא האלפרק היא בגלל הקטע שספייק והיא נפגשים..
ממש חבל אבל שלא יצא להם לפתח קצת יותר את העניין
זה היה יכול להיות מצחיק אפילו יותר מהאזכור הקטן הזה

אני יודעת אחד../images/Emo9.gif

יש את טום לנק (אני חושבת שכבר אמרו את זה אבל אם אני כבר יודעת אחד
) ששיחק את אחד ה"מיניונז" של הרמוני, הוא היה ערפד... זה היה ממש משמ מוזר. וכמובן שהוא משחק את אנדרו

talrv

New member
תשובות מלאות!

אז שבוע שלישי ברציפות שהמלך שלנו הוא Aragollum ! כל הכבוד!
כל הכבוד גם לשאר האנשים שניסו
התשובות המלאות אם כן: 1. הפעם הראשונה שהופיע המאגר - אנג'ל 1X16 The Ring 2. ניקולס ברנדון תיכנן קריירת בייסבול, נפצע ביד ושינה למזלנו תוכניות. 3 ו4 התשובות המלאות בהודעתו של it z 5. ריילי אמר בהאש (4X10 של באפי כמובן) - "As a psych major I'm qualified to go hmm.." או משהו בסגנון. 6. כמו שרובכם זכרתם - דופלגנגלנד היה הפרק הראשון, הפרק השני כפי שצויין היה Choices (AKA הפרק שראש העיר חוטף את ווילו והיא "מייתדת" ערפד
) 7. אכן, Subbydale Press. שאלות מהסוג הזה דורשות קצת התאמצות בחיפוש אחר תמונה מתאימה
8. אני אכן התכוונתי לקליאו דובל מהטינה. אך גם ג'ייסון בהר שיחק שם! שכחתי לגמרי
9. בהשראת קליאו - Out of mind, out of sight (AKA Invisible girl) הוא הפרק הראשון בו נפגשו אנג'ל וג'יילס. 10 פרקים אנג'ל זה כל מה שבאפי מדברת עליו וג'יילס עוד לא ראה אותו
10. דווקא חשבתי שזה זכור לכם - ה10.3.97 הוא התאריך בו עלתה לשידור סדרת מיד סיזן בשם "באפי קוטלת הערפדים" בארה"ב. אני אשמח אם תגידו אם זה היה לכם קל יותר, קשה יותר ואיך הייתם רוצים שיהיה שבוע הבא
טל.

למעלה