מלך הטריוויה

• פותח הנושא talrv
  • פורסם בתאריך

talrv

New member
מלך הטריוויה ../images/Emo106.gif

צריכים למצוא שם קצת יותר טוב לדבר הזה
בכל מקרה, זה מה שאני עושה במקום ללמוד לספרות. אני מזכירה, מי שעונה את כל התשובות ראשון, הוא מלך הטריוויה השבועי. בהצלחה! 1. אביו של איזה שחקן/ית היה מנחה מוכר בטלויזיה האמריקאית, וכיום הוא איש מזג אוויר (דני רופ סטייל) פופולרי בABC של פילדלפיה? 2. איזה דמות אמרה "Zip a Dee Doo Dah" ומתי? 3. מה היה המוטו של ספר המחזור של תיכון סאנידייל של שנת 99? 4. איזה פרק תיאר איך הסקובי גנג מונעים את האפוקליפסה החמישית? 5. מתי היומולדת של באפי לפי הפעם הראשונה בו הוצג התאריך בסדרה? 6. כמה תושבים יש בסאנידייל? (population) 7. לאן נסעו ספייק ודרוסילה אחרי Becoming? 8. איזה אופרה הושמעה ב2X17 כשג'יילס חוזר הביתה? 9. ואחת קלה יותר - איך קוראים לאבא של ווילו? 10. וכל אוהבי ווילו וטארה פה זוכרים את הפרק Family, נכון? אז בואו נראה אתכם. איך קוראים לשדים שהופיעו בפרק? זהו זה. שיהיה בהצלחה. אם תהיה שאלה שלא תצליחו לפתור אני אתן רמזים. ושוב, אני אודה אם תגידו אם זה היה קשה מדי או קל מדי לפעם הבאה. תשובות לכל השאלות כאן אפשר בטוח למצוא אחרי חיפוש קל באינטרנט. טל.

Aragollum

New member
תשובות../images/Emo13.gif

1. אבא של דייוויד Boreanaz (אף פעם לא הבנתי איך רושמים את השם הזה בעברית)
2. משפטים כאלה שמורים רק לבאפי... בכל מקרה, אם אני זוכר נכון אז המשפט הזה בא אחרי שפיית' הרגה את האיש ההוא בעונה השלישית, והתנהגה כאילו כלום לא קרה
3. 4. טוב, את התשובה הזאת בדקתי בפרק. זכרתי שבפרק "I Robot, You Jane" רואים עליה פרטים (כי ראיתי את הפרק לפני שבוע בערך). אבל אני לא בטוח שזאת הפעם הראשונה שיש את היומולדת של באפי בסדרה... קיצור, הסתכלתי בפרק וצירפתי תמונה. התאריך הוא 24.10.80

Aragollum

New member
תשובות../images/Emo3.gif

1. אבא של דייוויד Boreanaz (אף פעם לא הבנתי איך רושמים את השם הזה בעברית)
2. משפטים כאלה שמורים רק לבאפי... בכל מקרה, אם אני זוכר נכון אז המשפט הזה בא אחרי שפיית' הרגה את האיש ההוא בעונה השלישית, והתנהגה כאילו כלום לא קרה
3. אין לי מושג
4. מה, לספור עכשיו כמעט-אפוקליפסות
טוב נראה לי שזה הולך ככה (נעזרתי ברשימת פרקים): 1. The Harvest (באפי עוצרת את המאסטר בברונז) 2. Prophecy Girl (באפי שוב עוצרת את המאסטר, ומתה בדרך) 3. Innocence (כי כיף לעצור אפוקליפסות עם נ"ט) 4. Becoming (
) 5. The Zeppo (למרות שאין לאף אחד מושג מה באמת קרה שם
) 5. טוב, את התשובה הזאת בדקתי בפרק. זכרתי שבפרק "I Robot, You Jane" רואים עליה פרטים (כי ראיתי את הפרק לפני שבוע בערך). אבל אני לא בטוח שזאת הפעם הראשונה שיש את היומולדת של באפי בסדרה... קיצור, הסתכלתי בפרק וצירפתי תמונה. התאריך הוא 24.10.80. 6. תלוי באיזו עונה
מהעיירה הקטנה ("We don't have a lot of town here" כדברי קורדיליה), סאנידייל הפכה לעיר ענקית עם נמל תעופה, עם קניון וכו'.
קיצור התשובה היא 38500, ע"פ השלט שספייק נורא אוהב לרסק
7. ברזיל אאל"ט. 8. האינטרנט אומר לי שזה "לה בוהמה" של פוצ'יני. אבל לא זכרתי, אז אי אפשר להחשיב את זה
9. אירה רוזנברג
10. חוץ מטארה
בסוף הפרק, ספייק אומר משהו כמו "שדי ליי-אה" או משהו כזה...

talrv

New member
wow.. well..

הצלחת את כל זה, ואת 3 לא?
דווקא בשאלה 4 לא החשבתי את "תמימות", אבל השופט היה באמת אפוקליפטי (עמד להשמיד את כל האנושות וזה), אז אני אקבל את התשובה. ואני אקבל גם את עשר, כי גם אני לא יודעת איך לבטא Lei-Ach
Good Job! טל.

טוב, לא מזיק לנסות...

2. אני זוכרת את קורדיליה אומרת בערך את זה בפרק Reprise, בעונה 2 של אנג'ל. הציטוט הוא: "Oh, geez, Wesley. Zippity duh-dah, alright?" 3. המוטו היה the future is ours. 7. ספייק ודרו נסעו לדרום אמריקה.. מתגעגעת אליהם ביחד... :( מיה.

talrv

New member
3. ../images/Emo127.gif

I'm not that good in Angel, אז שבוע שעבר אמרתי שזה יותר על באפי
יפה אבל על שזכרת! 3. מדוייק. גם את 7 אני מקבלת
אף פעם לא מזיק לנסות בהחלט. טל.

Aragollum

New member
אוקיי../images/Emo13.gif

נראה לי שאם עוד מישהו היה רוצה לענות על זה, הוא היה עושה את זה כבר

למעלה