מלך הטווסים

רגישות, רומטיקה וזיופים

מפנה אותך לשני דיונים שהתפתחו בפורום בנושאים קשורים. האחד, עד כמה קל לזייף אופי (ודמות בכלל) בעולם הוירטואלי והשני, הדיון האחרון הנוגע ברומנטיקה ושכלתנות כולל מטאפורת "הברזל העויין ותאב הנקמה". תתנחמי בעובדה שכמעט לכולנו יש דוגמאות כאלה, לעיתים יותר חמורות.

מו שיקו

New member
תראה

מאוד קל למכור מה שמישהו מאוד מאוד רוצה לקנות זה קיים גם בריאליה

מו שיקו

New member
לדעתי יש סיכוי

שעוד מעט הולכת להיות כאן הסכמה גורפת באיזה שהוא נושא חזון אחרית הימים.....

אל תסמוך על זה ../images/Emo13.gif

עידן התמימות. כך אני קוראת לתקופה שליהי מדברת עליה. חדר קטן, מספר אנשים (יחסית) מצומצם וכשאין לך מראה עינים אנשים יכולים למכור לך מה שהם רוצים. נכון, אתה לא חייב לקנות אבל מי מעלה בדעתו שמראש ירמו אותו??

ועל זה נאמר...

אין חכם כבעל נסיון... עם הזמן לומדים על בשרינו... למרות שב"מצב נפשי" מסויים, גם בעל הנסיון הרב ביותר יכול ליפול...

וואלה (ואבל)

זו התשובה שנשית נתנה לי בדיון הראשון: "אולי אנחנו רוצות להכנס להצגה..." אבל אתה יודע מה, כמו שליהי היום, אחרי שנה, יודעת לחשוף את ההצגה (שלהבדיל ממקרים אחרים מטרתה היתה רק מחקר חברתי להבנתי)- להערכתי סופה של כל הצגה להחשף. ואסיים בציטוט מספר הילדים האהוב עלי- "אל תצטער רון, זה סופו של כל בלון".

מו שיקו

New member
נכון

אבל התגובה של ליהי היום לעומת תגובתה לאחר התפוצצות הבלון של רון מסבירה הכל

החוכמה זו לא התגובה

החוכמה זו החוכמה, כלומר להפיק לקחים ולהטמיע. לצערי, רבים (ורבות) עשויים ליפול שוב במלכודות מסוג זה בשל הצורך החזק, שלעיתים גורם להתעלמות מכל שלטי האזהרה.

מו שיקו

New member
הכישלון הזה

הנפילה הזו אל תוך המלכודת, בעיני, זה חלק בלתי נפרד מההויה הוירטואלית שאני לוקח בה חלק, אין לי בעיה להיות מרומה,כלומר זה לא יגרום לי לסערת רגשות,ולכן שלטי האזהרה האלה אינם נחוצים, פשוט רואה את זה כמשחק ומתאים את עצמי לכלליו. כי זה בסך הכל וירטואלי....

למעלה