מלך האריות...

e1der

New member
מלך האריות...

הורדתי לא מזמן את המשחק מלך האריות מהקאזה.... כל פעם שאני מפעיל אותו...זה מבקש ממני לרשום את המילה הרביעית בשורה השישית.... ועוד כל מיני שטויות כאלו... כנראה,זה לזיהוי או משהו כזה.... הקטע שלי אין את הספר ההתקנה, מן הסתם.... מה אני יכול לעשות???? אני אשמח מאוד מאוד מאוד אם מישהו יעזרו לי!!! :))) תודה לכם!

אני לא מאמין...

כבר עברו ארבע דקות שלמות מאז שכתבת את ההודעה ועדיין לא ענו לך... רשעים...

e1der

New member
במקום להיות ציני...

תעזור לי!!!

mscooter

New member
אם ככה אז משהו במחשב שלך דפוק

כי כשאני הודרתי הוא לא ביקש סיסמא !

SOL2

New member
יש לי רעיון

במידה ואנחנו מדברים על מלך האריות הישן והטוב של שנות התשעים שאתה משחק את סיבה מי שהוא גור ועד שהוא מתבגר והורג את סקאר הדוד שלו (נו משחק הפלטפורמה הנהדר ההוא ) אז יש לי רעיון אותו משחק בדיוק ייצא למגה דרייב אני יבקש מחבר שלי להוריד את המשחק לאימולטור ואז אני יתן לך את הכתובת יש מבין? שמח לעזור שמתי תמונה כדי לוודא שזה המשחק

כנס לאתר...

www.download.com איפה שכתוב search תכתוב את מה שאתה רוצה משם הורדתי אייסיקיו איימש וווינמפ

crouching tiger

New member
אתה אפילו לא צריך...

אתה פשוט לוחץ על אנטר והוא מכניס אותך - גם אני הורדתי מקאזאה ואצלי זה עבד!

e1der

New member
הורדתי ...

מכל האתרים שרשמתם...וזה עדין עושה לי את אותה הבעיה...!!!

SOL2

New member
אבל אני הבטחתי לך את המשחק לא?

סמוך עלי אני רק מחכה לתשובה מחבר שלי ואני מביא לך אימולטור למגה דרייב +הרום (משחק ) של מלך האריות

SOL2

New member
אני מסכים על סאב

GTA3 משחק גרוע אין מה לעשות זו הדעה שלי המפה המעצבנת והלא מובנת שלו הורסת לי את כל המוטבציה לשחק וגם שאני משחק זה פשוט זבל של משחק MAFIA הרבה יותר טוב ממנו אבל בניגוד לסאב אני כן חושב שהמעבר לתלת מימד עשה טוב פשוט המשחק עצמו לא בנוי נכון חבל זה דווקא משחק עם המון פוטניצאל וMAFIA מנצל את כל הפוטנציאל שיש לGTA3 רק שמאפיה מנצל את זה

SOL2

New member
כתבתי לו איימל עכשיו כדי להזכיר

האתר שלו זה מקום מושלם לאימולטורים הינה האתר http://www.acnet.kef.li/ הוא יענה מקסימום הוא בטח מחפש את הרום

SOL2

New member
אופס שחכתי משהו

בנתיים אני מצטרף לך את האימולטור של המגה דרייב כדי שלא תצטרך לחפש אותו הוא מתאים לWINDOWS 95\98\ME ואני חושב שגם XP שהרום של מלך האריות (משחק) יגיע לאתר אני יעדכן אותך בפרטי או פה בפורום או שתשאיר את האיימל שלך אחי תוריד את האימולטור מפה http://go.to/max_emu3 תבחר באתר הזה באימולטורים (באנגלית) ושם אתה תראה אימולטור להורדה בשם GENS תוריד אותו זה האימולטור הוא שוקל 100 ומשהו KB רציתי לצטרף אותו לפה אבל זה לא נתן לי

למעלה