מלך האריות

erandb

New member
מלך האריות

ראיתי שאתם כותבים שהפורום מת.אז יש לי נושא לדיון. מי ראה את מלך האריות בחו"ל ? באיזה ארץ ראה ? כיצד היתה התפאורה ? המוזיקיה ? השחקנים ? כמה זמן ההצגה ? וכו´ האם מישהו ראה פעמיים נגיד בארה"ב ובבריטיניה ,מה יותר מוצלח ?

Hippie Jeannie

New member
המממ...

לא ראיתי את זה, אבל אני יודעת שערן יופה מהפורום שלנו נוסע לראות אותנו עוד מעט. המוזיקה ממש חמודה לטעמי, אלטון ג´ון הוא גאון, זה כבר ידוע. והפורום לא מת. הוא רק היה בתרדמה זמנית. ואני רואה שהוא מתאושש יפה.

מלך האריות..

הרבה זמן כבר לא כתבתי שום דבר אבל הנה הזדמנות אז ראיתי את מלך האריות בלונדון והיה מדהים יש משהו בתפאורה ובתלבושות שקשה לקלוט איך בכלל מפעילים את החיות, איך האדם משתלב עם החיה שאותה הוא עוה אני מאד נהנתי כמובן מהשירים שאגב דווקא השירים הכי יפים לא נמצאים בסרט רק במחזמר, התלהבתי גם מהילד שעושה את סימבה הקטן לדעתי הוא בן 9 או משהו כזה והוא רקד ושר מדהים אהבתי גם שהכל היה בענק התפאורה החיות עצמם , אני ישבתי ממש ביציע וזה ממש לא הפריע לי דווקא שראיתי את כל התמונה השלמה מאד הוסיף במקרה הזה זהו נראה לי.... זה באמת מומלץ

מלך האריות זה דבר ענק!פשוט..מדהיםםם

הכול בגדול,הכול בשואו,מגניב לאללה,חגגתי

תגלית

New member
אנני - ברוכה הבאה! ספרי איך היה!

חיכיתי לשמוע ממך! קודם כל אני חייבת לספר לך שאני שומעת לעתים קרובות מאוד את ה"גיבן מנוטרדם" והתמכרתי לזה.... זה פשוט מהמם! איזה כיף לשמוע את כל השירים של המחזמר, זה כמעט כמו לראות את זה שוב... על "עלובי החיים" אין בכלל מה לדבר. איזו מקריות ומזל! אני ובעלי נהנים לצפות בזה ומתרגשים. עכשיו את חייבץ דיווח - איך היה ה"פנטום"? איך התרשמת מ"ממה מיה"? מחכה לשמוע, גלית

אוקי- דיווחון

אז לממה מיה לא הלכנו משתי סיבות א. זה לא הציג שהיינו ב. שמענו מכל מיני אנשים (גם ממך) שזה לא מבטיח במיוחד אז גם אם זה היה מציג שהיינו , לא נראה לי שהייתי הולכת לזה אז ראיתי את שיקאגו, מלך האריות ואת הפנטום שכל אחד מהם מיוחד בדרכו שלו, אבל באמת מה שהיה הכי הכי מכל הבחינות זה היה הפנטום, אני חצי מההצגה ישבתי בוכה ואני מתכוונת לממש דמעות, והאפקטים המדהימים , אני ישבתי שורה שביעית וכל הזמן היה נראה לי שעוד שנייה הנברשת נופלת עליי, והמשחק והעלילה והקולות והתלבושות והתפאורה הכל היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!

כן ../images/Emo13.gif אני הולך לראות את זה ואספר..

לכם איך היה :) אני הולך לראות את זה בקאסט בקנדה. צ´או

למעלה