מלי מכלבוטק

תגובה לרון

שלום רון לצערי זה בדיוק הענין כי אתה כצופה ראית רק את הצדדים המכוערים בכתבה אם היית רואה יותר מזה , לא היית חושב כך וחצי מהאמת זה השקר הכי מוצלח, וחבל שכך מכינים כתבה, כי לדעתי צריך להראות הכל, ואז הצופה יחליט מה עמדתו שיהיה לך כל טוב

מרטינה17

New member
מלי מכלבוטק

אני אחת מלקוחותיה המרוצים מאד של מלי שהיתה בתכנית ואני מוכרחה לציין שצלבתם אותה שלא בצדק לי היא אמרה דברים כל כך מדוייקים, שאין לה כל אפשרות לדעת דרך מאגרי מידע כלשהו, היא כוונה אותי ויעצה לי מה לעשות והכל התקיים אחד לאחד, והיום תודה לאלוהים ותודה למלי, אני מאושרת שלחתי אליה עשרות אנשים וכמעט כולם היו מרוצים, והיא עזרה להם גם אם היא משתמשת במאגרי מידע, ואלו התוצאות אז מה הכל לגיטימי כשאנשים מקבלים עזרה - והיא אשה מדהימה

mariana

New member
גם אני הייתי מאוד מרוצה ממנה.

למרות שהיא השתמשה במאגרי המידע, אחי הלך אליה ולא יכלו להיכנס להריון, היא אמרה לוו שחסרים לו מזוזות בבית ואפילו אמרה לו איפה. איך זה יכול להיות? היא אמרה לי גם בדיוק את מי אני אכיר ואיך קוראים לאותו בחור ואיך הוא נראה, עובדה פגשתי אחד כזה אחרי שבוע שהייתי אצלה. אז אני עדיין לא מאמינה

תגובה למרין

שלום לך מרין סלחי לי אבל אני לא זוכרת אותך אבל בכל זאת רוצה להודות לך על שאת אומרת את האמת שלך ולא מסונוורת מהכתבה השקרית המתיני בבקשה ימים מספר ואני מקווה שאוציא את האמת שלי לאור שוב תודה על התמיכה ומאחלת לך הרבה הרבה הצלחה ואושר

תגובה למרין

שלום לך מרין לצערי אני לא זוכרת אותך אבל אני מבטיחה לך שאני אמרתי רק את מה שראיתי לגבייך ולא היה כל שימוש במאגרי מידע ורפי גינת לא יכול להוכיח כלום כי זה לא קיים הכל מבוסס על תאוריה שלו, וכשניתנה לו ההזדמנות לפתוח בצורה ספונטנית לחלוטין הוא סירב כי זה נוגד את התאוריה שלו והוא אדם סקפטי שיהיה לך רק טוב ממלי

תגובה למרטינה

היי מרטינה אותך אני מזהה, ורק את יודעת עד כמה יש לי פתרונות לאנשים אבל לאנשים מאמינים כי אם חולה לא מאמין ברופא אז הוא תמיד ירגיש חולה וחוץ מזה, את יודעת בדיוק איזה דברים נאמרו לאנשים ששום מחשב בעולם לא יודע אותם אבל אני עושה הכל כדי להוכיח את האמת שיהיה לך הרבה בריאות אושר והצלחה מלי

למעלה