מליץ מלחיץ מלחיץ

rotemangie

New member
מליץ מלחיץ מלחיץ

אני יוצאת עם מישהו בערך חודש אפילו קצת פחות, היינו ביחד לפני שנה בערך 3 חודשים ונפרדתי ממנו ולא מזמן חזרנו אמרתי לו שיקח את זה באיזי, אבל הוא ממש מלחיץ אותי הוא שולח לי כל מיני הודעות כמו אני מת עליך וחושב עליך כל הזמן וכו' וכו' אני יודעת שבטח אתם חושבים צרות של עשירים אבל לא יודעת אחרי כמה שבועות זה נראה לי יותר מדיי... למשל הוא דיבר עם חבר שלו בטלפון והייתי לידו, אז חבר שלו שאל אותו מי אני אז הוא עונה לו "אישתי לעתיד" חטפתי קריזה איך אתה אומר בכלל דבר כזה, או אחרי יום וחצי שבילינו ביחד הוא פתאום מחליט שהוא ישן אצלי אפילו בלי לשאול אותי אם זה בסדר וזה לא מפריע לי... ויום לפני הוא ישן אצלי וגם אח"כ שדיברתי איתו ואמרתי לו לשאול אותי לפני שהוא מחליט על דעת עצמו אם אכפת לי או לא ושיקח את זה לאט הוא ממשיך לשלוח לי הודעות מלחיצות... אני לא יודעת כבר מה לעשות אני מרגישה כבר הרגשה כזו של מיאוס שהוא מרגיש אליי הרבה הברה יותר ממה שאני מרגישה כלפיו זה הפך כבר את הקשר ללא רצוי. מה אני יכולה עוד להגיד לו שירפה קצת???

אולי..

תשבי איתו ותדברו על ב-4 עיניים? תניחו את הדברים על השולחן. את תבהירי לו מה הציפיות שלך ממנו בתחילתו של קשר,תספרי לו מה את מרגישה וכמה זה מלחיץ אותך,ותבקשי שיתחשב בך. הוא יציג בפנייך את כוונותיו ויחד תנסו להגיע אל עמק השווה. אבל תדברו על זה,שכל אחד יבין מה בראש של השני. בהצלחה.

תגובה

אם אינך רוצה בו ואין לך ענין בו, התרחקי ממנו ואל תתני לו לישון אצלך ולהתקרב אליך. אם הוא שולח לך הודעות אהבה, היי מנומסת והגיבי בעדינות אבל בנכור מספיק. לאט יתרחק ממך.

Retaliation

New member
אויש נו באמת רותם!! דיי!!

כל פעם מחדש אני רואה את את ההודעות הקנטרניות האלה שלכם (לא מפנה אצבע מאשימה כרגע לבנים או לבנות ספציפית) וזה באמת מטריף לי את הדעת כבר! רותם תיהי שנייה רצינית בחייאת דינאק! את רוצה את הקשר הזה בכלל?! את רוצה אותו?! תסתכלי שנייה על שניכם מהצד. מה את רואה? אולי את לא שמה לב, אבל אני תכף אומר לך מה אני רואה: אני רואה בחורה לחוצה והיסטרית. עכשיו, אין לי מושג מה הם הסיבות לכך שאת כלכך היסטרית, שכן בסה"כ אנחנו מדברים כאן על קשר זוגי ששניכם מנסים לרקום ביחד, וככל הנראה מהדברים שלך שכבר ניסיתם זאת בעבר והעניין, מסתבר, לא ממש צלח לכם. מה גם, שלא נתת לנו יותר מדיי אינפורמציה מדוע לא הלך לכם בפעם הראשונה ומה היה טיב היחסים ביניכם. כך שדיי קשה, לפחות לי, להבין ממה את כלכך נסערת? מתוך מה שהבנתי מהדברים שלך, לדעתי א-ת זו שצריכה להרפות קצת. קצת הרבה! קודם כל, אני לדוגמא לא יכול לייעץ לבנאדם שמאוהב עד מעל הראש שלו - "הלווו.. תרגיע!". זה לא אנושי לבקש דבר כזה ממישהו, שככל הנראה באמת מרחף מעצם העובדה שאתם יחד. ותכלס, הדבר היחיד שאני יכול להגיד לו - זה לבריאות ושלא יגמר לעולם! אבל כאן אני יוצא מהתמונה, כי זו המשבצת שלך. את זו שאמורה לקוות שלא יגמר לו לעולם לגבייך. השאלה היא, אם את באמת רוצה בכך. ואני מקבל את הרושם שאת דווקא לא ממש מעוניינת. אז אני אומר לך - תרגיעי! שבי שתי כוס מים עם עצמך ותפעילי קצת את החושים! את מרגישה לחוצה? מקובל. את מרגישה שזה מתקדם יותר מדיי מהר בשבילך? מקובל. יש לך שתי אופציות: או שאת חותכת איתו, או שאת מקבלת את המצב כמו ילדה גדולה, מכבדת את הרגשות שלו כלפייך ואת הדרך שבה הוא מפגין אותן, כי לדעתי אלה מילים ומעשים של בנאדם שבאמת מרגיש בעננים שיש לו אותך. וזה אמור להיות דבר טוב רותם.. לא דבר רע. את צריכה להבין שכמתאהבים כל הרגשות העזים צפים באויר. ולי נראה שהבחור שלך לעיתים מאבד את הפוקוס בכל מה שקשור ל"מה מקובל לעשות" ומה לא. במקרה שלך - הוא כנראה לא מסוגל לענות לתמרור ה"עצור!" שאת כלכך מנסה ומשתדלת להציב בפניו.. כי הוא פשוט "איבד את השליטה על הבלמים". באמת עכשיו רותם, לדעתי את לא מעוניינת בו. תהיינה הסיבות לכך אשר תהיינה. יותר מזה, אני חושב שהסיבה לכך שאת עדיין "מנסה" לרקום איתו קשר זוגי לא קשורות אליו בכלל. אולי זה בא מסיבות אינטרסנטיות אחרות וממניעים אחרים לגמריי. את בהחלט מוזמנת לתקן אותי אם אני טועה לגבי כל מילה שכתבתי. אך כך אני מרגיש. אני חושב שאת פשוט לא שם! את מבזבזת לשניכם את הזמן. ובואי ניהיה כנים רותם? אני גם חושב שמי שאומר "מלחיץ אותי" בקשר, לא יודע.. זה נותן לי את הרושם שאותו בנאדם פשוט מבולבו/לא מעוניין/לא מוכן/מפחד או פשוט לא רוצה. לסיכום, תחשבי טוב טוב איפה את עומדת, איפה אתם עומדים.. וכמובן איפה שהבחור המאוהב שלך עומד. הרי את לא תרצי לשבור לו את הלב, נכון? יקיריי, אנא מכם!!! בלי שום קשר להודעה הזו - אם אתם חושבים, יודעים או חשים שאתם לא מוכנים ב-100 אחוז להכנס לקשר זוגי כלשהו, בין אם זה קשר חדש או קשר שחודש.. אל תעשו את זה! זה לא שווה את העצבים שלכם ולא של אלו מהצד השני. כי בסופו של דבר זה אחד מכם יפגע מזה וחבל. זה לא הוגן כלפי אף אחד. קחו את הצעד הזה כשאתם באמת מוכנים רגשית ורוצים את זה מכל הלב! אתכם לאורך כל הדרך.

../images/Emo45.gif

גם לדעתי,את צריכה להיות מאושרת ולהעריך שבן זוגך מאושר שיש לו אותך והוא מתייחס אליך בצורה כזו מחמיאה,ולא לרטון. במידה ואת לא רוצה-עדיף באמת לחתוך.. שבו תדברו על זה ותחליטו מה עושים.

liri22

New member
לי הוא נשמע חמוד..

ואולי הכל בצחוק כזה? וגם אם לא, הוא מאוהב בך פשוט וזה מקסים.. אי אפשר לסבול יותר? פשוט תגידי לו שזה מעט מחניק.. אני בכל אופן הייתי שמחה לשמוע מישהו אומר עליי "אישתי לעתיד" אבל זו רק אני...אם הרגש הדדי זה לא אמור להפריע. ומאיך שזה נשמע שאת מרגישה הרבה פחות ושהוא מאוס...אולי זה לא זה? אם באמת היית רוצה אותו, לדעתי זה היה מרגש אותך. לגבי זה שהוא רוצה לישון אצלך בלי הזמנה, לזה את כן יכולה לשים גבול לדעתי. בכל זאת... גם כשהייתי עם חבר שלי בהתחלה, ממש בשבוע הראשון הוא שלח לי כל מיני הודעות שהוא לא יכול להפסיק לחשוב עליי והיה מתקשר המון, ואני ממש נהניתי לראות את ההודעות הללו, וזה חימם לי את הלב פשוט, והסתובבתי עם חיוך מאוזן לאוזן, כי הוא ממש מצא חן בעיניי..

rotemangie

New member
תביני..

זה מקסים וחמוד ומאוד מחמיא... אבל בשלבים האלה של הקשר זה נראה לי טיפה יותר מדיי... זה כאילו שנאבד כל הקסם של ההתחלה וההתרגשות, קשה לי להסביר את זה...

היי

אם זה היה קורה לי הייתי לוקח פסק זמן אפילו שזה לא לרוחה של אותה אחת וגם אם זה קיצוני וחושב איך אני ממשיך ואם הקשר בכלל מתאים לי, תעשי את זה הכי בריא בשבילך וגם הבנאדם יפסיק לחיות באשליות וידע שצריך שתיים לטנגו,אני מקווה שהכל יסתדר בסוף חמודה, בהצלחה!

rotemangie

New member
תודה

נראה לי שאתה באמת צודק אולי מה שצריך זה קצת הפסקה...

A d i 23

New member
כבר הפסקה ?

אבל רק חזרתם לצאת.. את אומרת ואני אצטט "אני מרגישה כבר הרגשה כזו של מיאוס.." בעבר יצאתם ונפרדתם, פרידה שאת יזמת.. ועכשיו חזרתם אבל מציק לך היחס שלו ואת שוקלת תקופה של הפסקה.. לא נראה שאת שלמה כל כך עם הקשר הזה אז אולי עדיף שתעצרי את כדור השלג הזה עכשיו וזהו ? מותר לי לשאול אותך מה גרם לך לחזור לקשר איתו שוב ? אני משערת שזה לאחר התעקשות שלו בטח.. אני צודקת ?

rotemangie

New member
בערך היה עוד גורמים

אני יודעת שזה ישמע הכי אגואיסטי שיש, אבל לפני שלושה חודשים נפרדתי ממישהו שממש אהבתי והיה ביננו קשר חזק והייתי מאוד מאושר איתו ככה שהפרידה די שברה אותי, אני מניחה שחיפשתי את החום הזה מישהו שמעריץ אותי והוא לא הסתיר את זה שהוא רוצה אותי בחזרה אז אמרתי לעצמי שאני חייבת לנסות שוב עם אדם כזה ואני באמת מנסה שזה יצליח ומאוד מפחדת לא לפגוע בו בסך הכל הוא אדם טוב עם לב ענקי....

תשאלי את עצמיך רגע

את רוצה את הבחור הזה? הוא מוצא חן בעינייך ואת מעוניינת בו לקשר זוגי? כי אם לא-תשחררי אותו..חבל שהוא יתעכב על מישהי לא מעוניינת בו,אל תעשי לו הפסקות כשאת לא יודעת מה יהיה טיבן ושממילא ההרגשה לא תשתפר.. תמשיכי בחייך והוא בחייו,כדי שהוא ימצא מישהי שכן תעריך את האהבה שלו.

למעלה