מליסה ריבס

Caeser

New member
מליסה ריבס

קראתי עכשיו על הסיפור המאוד ארוך שהיה למליסה ריבס (ג'ניפר הורטון המקורית) עם "ימי חיינו". בכל מקרה, כל הסיפור נשמע כמו טלנובלה אחת גדולה. בקצרה: מליסה שיחקה את ג'ניפר 10 שנים בין השנים 1985-1995 והיא שמחה תמיד להגיד כמה שהיא אוהבת לשחק אותה ולהמשיך אפילו לעוד 10 שנים. הכל התחיל כאשר חגגו בדייס את חגיגות ה-30 שנה ומליסה לא הופיע שם ולאחר מכן הודיעה בפתאומיות כי היא החליטה לעזוב את הסדרה כי עליה להיות עם משפחתה, למרות שכולם היו בריאים, אבל היא בכל זאת רצתה להיות עם ביתה אמילי. ההודעה בהחלט היתה פתאומית, מכיוון שהמפיקים כבר כתבו עלילה שלמה על "ירח הדבש" שלה ושל ג'ק, לכן החליטו לשכור ג'ניפר אחרת שתשחק אותה באופן זמני עד שמליסה תחזור. אבל, דברים לא היו פשוטים והחלו לצוץ גל של שמועות שמליסה עזבה כי בעלה הכריח אותה לעזוב בטענה שתפס אותה "עושה אהבה" עם שחקן מהסדרה. השמועות אמרו שזה היה ג'ייסון ברוקס (פיטר). מליסה וג'ייסון הכחישו את השמועות אבל בכל זאת היתה הרגשה כי משהו לא בסדר בנישואין של מליסה ובעלה. לאחר כמה שנים, החליטו המפיקים של דייס לתבוע אותה על כך שהיא עזבה ללא התראה מראש. בתקופת הזמן הזו מליסה ילדה עוד תינוק לבעלה (שמשחק בצעירים חסרי מנוח). מליסה צוטטה לעיתונות כמה שהיא מתגעגעת לשחק באופרות סבון אבל היא כרגע נמצאת בבית עם הילדים ובעלה. בסוף 1999 פנו אליה המפיקים של דייס כדי שתחזור לשחק את ג'ניפר, כמובן שהכל היה בדר שמועות ושום דבר לא נאמר באופן רשמי. המעריצים לא הבינו למה מליסה מתעכבת ועדיין לא חזרה לסדרה. מסתבר שמליסה חיכתה עד שיגמרו מספר עלילות בסדרה כדי שהיא לא תפגע בעבודות של השחקנים שמשתתפים בעלילה.לכן, באוגוסט 2000 נחתם איתה החוזה באופן רשמי והיא חזרה לשחק את ג'ניפר בתחילת אוקטובר 2000. מליסה ריבס נחשבת לשחקנית מאוד מוערכת בעולם הסבון, והרבה סדרות חשקו בה בזמן שהיתה בהפסקה של 5 שנים. אפילו אהרון ספלינג רצה אותה לסדרה משלו, אך המפיקים של דייס בכל זאת נלחמו עליה, למרות התביעה שלהם נגדה ועשו שולם-שולם. כאשר מליסה חזרה כל הקאסט של הסדרה התגעגע אליה, במיוחד חברתה הטובה קריסטאן אלפונסו ששמרה איתה על קשר לאורך כל ה-5 שנים שהיתה בבית עם בעלה. מעניין עוד כמה זמן היא תראה כבר על מסכינו...

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

היא מגיעה בערך עוד חודשיים

PRINCESS GINA

New member
עצוב מאוד....

ואני שמחה שהיא הקריסטיאן חברות טובות.. אני מאוד מקווה שלא הייתה שום אלימות כלפיה מצד בעלה, כי הסיפור נשמע לי מפחיד משהו... ובקשר לחזרה שלה....ספוילר תאריך משוער... ג'ן תחזור בקרוב...מאוד בקרוב...היישר למסך הקטן שלנו... ניראה לי שתוך פחות מחודשיים!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

וגם טוב השיא חוזרת,היא בהחלט אחת מהשחקניות היותר טובות בתוכנית

i love gina

New member
אה, אז היא הג'ניפר המקורית???

הייתי בטוח שהג'ניפר ששיחקה במיד 90' היא הג'ניפר המקורית.... טוב לדעת..

CityGirl9

New member
כל הסיפור שלה ושל סקוט נשמע לי

מופרך לחלוטין.... להיפך הם ידועים כאחד הזוגות היפים והיציבים ביותר בעולם זוגות הסבון. פשוט נראה לי שמליסה הייתה זקוקה לזמן עם המשפחה והילדים בפרט. כי עד כמה שהפרק קצר מבחינת זמן שידור, העבודה באופרת סבון היא מאוד קשה ואינטנסיבית. אז היא הייתה זקוקה לחופש... למה לא מגיע לה.... ו
העיקר שאוטוטו היא חוזרת נינוחה ושלווה.

PRINCESS GINA

New member
אני מאוד מקווה....../images/Emo12.gif

זה יהיה עצוב לשמוע שבעלה נהג בה בכל צורה שהיא של אלימות... ו...אני ממש מחכה לפגוש אותה על מסכיינו..

soapsfan

New member
אין לי מושג

מה גורם לך לחשוב שאלימות בכלל הייתה מעורבת בכל הסיפור,אם הוא בכלל נכון

PRINCESS GINA

New member
חשבתי ככה כי....../images/Emo16.gif

אם זה באמת נכון... אז בעלה חשד בה שהיא שכבה עם אחד השחקנים! זה נשמע לי מספיק רע שהוא גם לא מאמין לה כשהיא מכחישה... וגם כשהיא עזבה מבלי להסביר לאף אחד...ככה פיתאום... זה נשמע כאילו היא הייתה מאויימת או משהו... אולי בעלה איים עלייה שאם היא לא תעזוב אז...(לא רוצה אפילו לחשוב..) שימח אותי לשמוע שקריסטיאן הייתה איתה בקשר בכל התקופה הזאת, ואני בטוחה שאם הייתה בעיה כזאת או אחרת, היא קיבלה הרבה עזרה מחברים ומשפחה שהיו לצידה... אני גם רוצה לדעת יותר ואני גם יחפש...אם אני ימצא משהו אני יעדכן אותכם! ל- caeser: הייתי שמחה לדעת מאיפה הבאת את הפרטים...

soapsfan

New member
כן היא המקורית

זו תמונה שלה מימ"ח בערך מ86 אני חושב

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo62.gifבואו נעשה לה שירשור מחווה../images/Emo70.gif

לכבוד המפגש המחודש שלנו איתה... ד"א סופס, אתה מעדכן מתישהו שוב את הסירטונים? אם כן הייתי מציעה שתשים את הסירטון של... 2 מהטינז שדיברנו עליהם...[צלילי המוזיקה] כדי שמי שלא ראה יוכל לראות שוב...זה קטע מדהים!

soapsfan

New member
אני לא בטוח אם אני יעדכן

כי לא יהיה לי כל כך הרבה זמן בימים הקרובים אבל נראה וקצת מוקדם עוד לעשות למיסי שרשור מחווה,ככה לפחות אני חושב

PRINCESS GINA

New member
למה../images/Emo35.gif למה מוקדם../images/Emo35.gif

אתה אומר את זה ובינתיים מצרף עוד תמונות...

למעלה