מליון שרשורי שאלות, ואפח׳ד לא שואל אותי (!) כלום!! זה יפה ככה?!? אה, כן.... בוקר טוב לכוווולם!!
ל ליבליב1 New member 21/6/13 #1 מליון שרשורי שאלות, ואפח׳ד לא שואל אותי (!) כלום!! זה יפה ככה?!? אה, כן.... בוקר טוב לכוווולם!!
א אביeג7 New member 21/6/13 #2 ותפוז הנבלות האלה חסמו אותי משום מה ואני אפילו לא יודעת מה עשיתי יפה ככה??
א אביeג7 New member 21/6/13 #5 חסמו לי את המסרים אני מקבלת הודעה שעברתי על תקנון האתר או משו כזה ונשבעת לך שלא עשיתי כלום אוף
ה השלושר New member 21/6/13 #11 אז האמיני, אין פה שום חופש האח התפוז הגדול קובע לנו למי נעביר נשק ולמי לא.
ק קרולינה38 New member 21/6/13 #16 את יכולה לשלוח מייל או כאן - במסר למנהלים לבקש שישחררו את החסימה. כניראה זה בטעות.
א אביeג7 New member 21/6/13 #18 קיבלתי,אבל אני לא יכולה לענות זה מה שזה כותב לי עקב מעבר על תקנון האתר הנך חסום מהמסרים הנך מוזמן לפנות להנהלת הפורומים בנושא: [email protected]
קיבלתי,אבל אני לא יכולה לענות זה מה שזה כותב לי עקב מעבר על תקנון האתר הנך חסום מהמסרים הנך מוזמן לפנות להנהלת הפורומים בנושא: [email protected]
ק קרולינה38 New member 21/6/13 #24 לוקח זמן ליונות דואר לחזור.. ביזו' מהאח הגדול סיפר שהוא מפריח יונים בחתונת ואנשים משלמים על זה הון... והיונות חוזרות אליו תמיד גם אם זה יום אחרי..
לוקח זמן ליונות דואר לחזור.. ביזו' מהאח הגדול סיפר שהוא מפריח יונים בחתונת ואנשים משלמים על זה הון... והיונות חוזרות אליו תמיד גם אם זה יום אחרי..
S shayCn New member 21/6/13 #26 איככס,תכנית רדודה אל תגידי לי שאת רואה את זה..לא מתאים לך. התרשמתי שאת בשלב רוחני נעלה על תכניות ריאליטי מטופשות.
איככס,תכנית רדודה אל תגידי לי שאת רואה את זה..לא מתאים לך. התרשמתי שאת בשלב רוחני נעלה על תכניות ריאליטי מטופשות.
ק קרולינה38 New member 21/6/13 #27 טעית. אני צופה. אתה עושה לי אידאליזציה - ראה שרשור שלי עם דניאל. עד היום אני לא מבינה למה אומרים את זה על התוכנית. אני רציתי להשתתף בתוכנית כדי לפרסם את עצמי וחברה שלי אמרה לי למה ללכת לזוהמה הזו למה זה זוהמה
טעית. אני צופה. אתה עושה לי אידאליזציה - ראה שרשור שלי עם דניאל. עד היום אני לא מבינה למה אומרים את זה על התוכנית. אני רציתי להשתתף בתוכנית כדי לפרסם את עצמי וחברה שלי אמרה לי למה ללכת לזוהמה הזו למה זה זוהמה
S shayCn New member 21/6/13 #29 הייתי מציע לך לא לנסות תראי מה זה עשה לחלק גדול ממשתתפי התכנית בעונות קודמות. אז נכון,את כנראה תפרסמי את עצמך ואולי גם את העסק(אם יש לך), אבל נראה לי שהמינוסים גדולים מהפלוסים במקרה הזה.
הייתי מציע לך לא לנסות תראי מה זה עשה לחלק גדול ממשתתפי התכנית בעונות קודמות. אז נכון,את כנראה תפרסמי את עצמך ואולי גם את העסק(אם יש לך), אבל נראה לי שהמינוסים גדולים מהפלוסים במקרה הזה.
ק קרולינה38 New member 21/6/13 #30 ניסיתי.. שלחתי טופס ולא חזרו אלי.. לא בטוחה שהמינוסים יותר גדולים מהפלוסים יש כאלה שמאד מאד הרוויחו מהעיניין..
ניסיתי.. שלחתי טופס ולא חזרו אלי.. לא בטוחה שהמינוסים יותר גדולים מהפלוסים יש כאלה שמאד מאד הרוויחו מהעיניין..