אז תמחק הכל , היום הכל משתנה
פוטין מוחק משרות בסיטונות ולא סתם משרות אלא בתי חולים שלמים , בית חולים גדול בעיר, מבנה מרשים
יש רק רופא אחד בכל בית החולים בלילה . מרפאות קטנות נסגרות . משרדים של חברת החשמל והגז נסגרים
הייתי צריך לנסוע לעיר אחרת בכדי לסדר את החוזה עם חברת החשמל , אני מניח שכל זה לא מורגש במוסקבה וסנקט פטרסבורג ,
רק כעת לאחר שנים של פקקים בונים גשר חדש על הוולגה בעיר ניזני נובגורוד, הישן מתקופת סטאלין .
באופן נורמלי היו בונים גשר עם 4 נתיבים לטווח ארוך אבל לא בונים רק 2 נתיבים . מי יודע אם הם לא קיבלו כסף ל 4 ובונים רק 2 .
תשתיות , רוב התשתיות הן מתקופת סובייטקי סיוז או סטאלין . הרובל פוחת חזק , כעת מונשם חזק ע"י ספקולנטים ( 52 רובל לדולר )
שיקנו כעת את הדולרים שכולם ימכרו ואח"כ הרובל יפול שנית .
פרוייקט צינור הגז דרך טורקיה בוטל אבל האוליגרך שקיבל את הפרוייקט לא מחזיר את הכסף .= רק על פי פוטין ישק דבר
אין אף אחד אחר שיצעק היכן הכסף ?!
ההשוואה הכי טובה היא לבלרוס ולא לאוקראינה , לבלרוס אין שום דבר ממה שיש לרוסיה אין שום אוצרות טבע
ולמרות זאת המצב הכלכלי שם יותר טוב מרוסיה .
פוטין הוא דיקטטור במובן של דיכוי האופוזיציה והוא האיש הכי עשיר בעולם כתוצאה מהדיכוי של כל דבר שנוגד לו .
כל הדובר שלילי על פוטין ורוסיה דינו מאסר זה חוק בן כמה חודשים בלבד = דיקטטור .
אני אולי לא הכי מעודכן אבל כל חוק זה פוטין , אני לא שומע על חוקים שהדומא מחוקק .
אפילו בנושאים שכאילו פוטין לא אמור להתעסק איתם למשל זכות קדימה להולכי רגל בכביש .
פוטין רצה בסביבות ינואר בשיא הסיכסוך עם אוקראינה שכל מי שגולש באינטרנט ציבורי במסעדות וכו' יזדהה .
כנראה שגם הוא הבין שזה לא אפשרי . = דיקטטור . זה לא דיקטטור כמו סאדם חוסיין אבל זה דיקטטור .