מלחמת ראש השנה - take 2

ע מזרחי

New member
מלחמת ראש השנה - take 2

כפי שצפיתי ולא רציתי - דילגנו בין שני בתים, אכלתי גם גפילטה פיש וגם חריימה לוקוס. בירכנו שנהיה לראש ולא לזנב על ראש כבש ועל ראש דג. בשביל הגזרות אכלנו צ'רשי וצימס, ולקינוח עוגת דבש ועוגה מתוקה מסולת ושבענו והותרנו. (היו כמובן עוד הרבה מאכלים בשני שולחנות החג).

ראינו את הסבתות והסבא מכל הצדדים והבהרנו (בדואט) שזו הפעם האחרונה שאנחנו מדלגים בין שני בתים בערב אחד ושאם יבלבלו יותר מדי - ניסע לנופש בכרתים (שם כללי).
הודעתי לכולם (ולאימא שלי במיוחד) ששרת התרבות והשיבוצים לחגים היא נעה ושאין עיסקאות איתי מאחרי גבה של נעה.
הנושא התקבל בהבנה אם כי בית ניסו לשריין את ליל הסדר לעצמם, נראה איך ייושם בפועל.

וזו הייתה השנה הראשונה מאז עשור לפחות שלא הוטרדתי בנושא המתנות. אימא שלי ואימא שלה קיבלו בדיוק את מה שהן רצו (או ששיקרו בחינניות שזה מה שרצו, מבחינתי זה היינו הך). האחיינים קיבלו בלייד בלייד וכדומה. אחיותי היקרות היו מרוצות גם הן ושני האבות לא נראו עצובים במיוחד ממה שקיבלו. וכל זה בלי שטרחתי ולו דקה בבחירת ורכישת המתנות. תענוג !

ע מזרחי

New member
היית אצלנו בערב החג?

זה מה ששאלו אותי אצלי במשפחה. וזה מה ששואלים אותי החברים שלי.

מיום ליום הרעיון נראה פחות גרוע, למרות הבעיה הגדולה - אני לא מרגיש רגש שאני יכול לכנות בתור אהבה או התאהבות.
נעים לי ונוח לי בזוגיות הזו, הסקס מצויין ויש שפה משותפת וכו', אבל אין את התחושה שכבר הייתה לי בעבר של אהבה או התאהבות. (אני מתחיל להישמע כמו תיכוניסטית בת 16, אבל זה מטריד אותי)

אין מצב שאתה לא אוהב אותה

ואני אומרת לך את זה בתור בן אדם זר שרק קורא אותך מידי פעם בפורום, זה כאילו נכתב אצלך מבין השורות.
התאהבות שנגמרת אני יכולה להבין כי גם אני לא מתעוררת כל בוקר מאוהבת עד קצות האוזניים באישי היקר. אבל בסופו של יום הוא האדם שאני רוצה להירדם לידו כל לילה. זוגיות ובניית משפחה זה משהו קצת יותר מורכב מרק אהבה, אני אהבתי והתאהבתי ברק בחורים שבחיים לא הייתי מוכנה לבלות איתם חיים שלמים לעשות איתם ילדים.

ע מזרחי

New member
לא יודע

אני נהנה להתעורר איתה, שמח לישון לצידה ואיתה ובכל זאת אני זוכר מקשרים קודמים תחושות אחרות שאינן כאן.

אחותי היותר גדולה מנסה לשכנע אותי שמה שהיה לי בקשרי העבר דומה לגפרור - קשר שמתלקח בעוצמה, נשרף מהר ונכבה (עובדה שהקשרים ההם הסתיימו) ומה שיש לי עכשיו יציב יותר.

חוץ מזה אנחנו בעצם לא הרבה זמן ביחד (חידשנו קשר ביום העצמאות האחרון, אנחנו ישנים לילות שלמים יחד רק מל"ג בעומר ועברנו לגור ביחד ממש לא מזמן (1 ביולי).

celebs2011

New member
אכן אין צורך לחפש בעיות...

גם אבא שלי חולה במחלת ההיפוכונדריות.

Gohan SSJ2

New member
לדעתי זה יותר עניין של ניסיון והתרגלות

כמו בכל דבר טוב בחיים, כשטועמים אותו בפעם הראשונה זה הכי מרגש והכי מלהיב, וככל שטועמים ממנו יותר, מתרגלים אליו ופחות מתלהבים ממנו. זה לא אומר שהוא פחות טוב.

ואני מסכים עם עוגיפלצת, גם לי כבר יצא לקרוא כמה וכמה פוסטים שלך, וזה משתמע ממך שאתה אוהב אותה מאוד.
אני ממש לא חושב שאתה צריך להציע לה כבר עכשיו נישואים; לדעתי אתם עדיין לא מספיק זמן ביחד כדי לעשות את הצעד הזה. אבל זה בהחלט נראה שאתם בכיוון.

פרח 2 2

New member
מבינה אותך

לדעתי אתה אמור להתלהב ולהרגיש פרפרים ואהבה מטורפת.
אם אתה לא מרגיש עוצמה אדירה להציע- אל תציע.
אתה יודע יותר טוב מכולנו.

אתה איש חכם ואל תמהר עם השייבה

אתם נמצאים יחד מאז יום העצמאות האחרון, זה אפילו לא חצי שנה.

יש קשרים שלוקח להם יותר זמן להתפתח.

אני יכולה לספר לך בעצמי שבקשר ארוך קודם שהיה לי הרגשתי עוצמות מאוד גבוהות, אבל הקשר הזה לא היה בריא ולא היה נכון לי, בדיעבד, עם חלוף הזמן.

הקשר שיש לי היום קיימת בו אהבה טובה, חזקה ויציבה. זה קשר שלקח לו קצת יותר זמן להתפתח ולהתבסס אבל הוא חזק.

זה קורה כי בהתחלה רגשות חדשים שאנו חווים הם הרבה יותר עוצמתיים. גם בגלל שמדובר בפעם ראשונה וגם בגלל שאנחנו מגיעים לשם יותר נקיים ופחות פגועים זוגית.
ככל שחוטפים יותר מהלומות בדרך, כך גם יותר קשה להפתח באמת ולחוות רגש באמת כדי לא להפגע.

לך ולנועה יש עוד זמן, ואני מציעה שלא תמהר עם השייבה. תמשיך להיות מפוכח ועם אצבע על הדופק, כי אומנם זו נשמעת זוגיות טובה, אבל חשוב שלא תוליך אותה שולל וגם לא את עצמך (ובטח שלא תוציא טבעת לפני שאתה סגור על עצמך, כי רצוי שדבר כזה יהיה מראש עם יעד לכל החיים ולא מתוך נקודת מוצא של "מקסימום מתגרשים" כי אז הסיכוי שזה יקרה יותר גבוה).

The good wife

New member
מגיעה לך מדליה

כזה מאמץ בשביל לשמור על שלום בית? סחטיין עלייך.
כל הכבוד גם על הגדרת הגבולות.
ותסלח לי אבל מי שמתלונן על המתנה שהוא קיבל - מבחינתי יורד מרשימת המקבלים שלי (חמותי מקבלת ממני פרחים לחג בלבד). לא אהבת? לא מתאים? לך תחליף אחר כך, יש פתק החלפה ואני לא אשאל מה קרה למתנה. אבל לעשות פרצופים תוך כדי נתינה? מבחינתי לא לעניין בכלל.

למעלה