"מלחמת קודש"

אנוסה

New member
"מלחמת קודש"

הגיעה עת המלחמה ואנשי האלוהים יושבי האהלים החרדים לדברו ומקיימים מאמרו מגייסים את דתו את דבריו את חוקיו מכתתים הם מצוותיו לחרבות מאמריו לחניתות. אל תדמי בנפשך הם אומרים כי נחריש בעת הזאת. את האלוהים עצמו נגייס ונכה בך שוק על ירך צבאותיו יפגעו, ירמסו יסלפו ,יסרסו. עד כי נמצאך מוטלת מדממת חסרת חיים מנותקת. עד כי נגדע את חבל הטבור המקשר נשמת חייך או אז נכריז נצחו כוחות האל ובא לציון גואל.

admor

New member
יפהה

את כותבת נפלא עכשו לדעתי צריכים חברי הפורום הנכבד לחלק את ספר התהילים בינם לבין עצמם כי ידוע שתהילים טובים נגד טילים

soelistit

New member
כמה צער וכמה כאב

כוחות האופל - בשם ציווי אלוהי- שמשפיטים ושופטים ומכניעים ולוקחים לעצמם את הזכות לרצוח נפש - כי הרי בכך ממלאים את חובתם וייעודם.... ההקבלה ברורה וזועקת....

naty 1

New member
גברים

בשחור שיר הנושא. וזוהי דרכם של כוחות האופל מאז ומעולם רוממות אל בגרונם וחרב פיפיות בידם נ.ב. תעשו לעצמכם טובה כבו את הטלויזיה. לא עומד בקצב של הילדודס המתחלפים מול המיקרופונים בערוץ 10, המדווחים על ירי נוסף של קטיושות. משום מה, הם גם נראים לי כל הזמן מוכרים מאנשהוא. סטודנטים מפה ומשם. נ.ב.ב. האדמו"ר צדק. סטייק זה טעים :)

מתלבט13

New member
../images/Emo24.gifהרבה הצלחה ואושר

אני מרגיש שזה קשה אני מבין שהדברים כאילו קורים מאליהם. הרבה הזדהות ואיחולים שתצליחי. ושיהיה לך את היכולת ליהנות מהחיים ו"לחיות" עם כל הבלגן וכל זה. ואם את צריכה איזה שהיא עזרה אנחנו כאן בשבילך.

היי, חמודונת.

קראתי את ההודעה שלך היום טרם צאתי לעבודה, היה בי דחף להגיב - משהו כמעט בלתי נשלט, ובכל אופן משהו נתקע ונשארתי בלי מילים. משום מה הייתי קצת נבוכה. בין שליח מטומטם אחד למשנהו חשבתי קצת על הדברים והגעתי למסקנה שיש משהו לא הוגן - כלפיך - בכך שאת מעלה הודעה כמו זו. שיר מלא כאב וצער שכולנו כאן חוינו בצורות שונות ומשונות ובעצם מסוגלים להבין, מי פחות ומי יותר. משהו שאמור לזעזע את הלב. הבעיה, אנוסה חמודה שלי, מתחילה בכך שהכאב הזה נלקח ובידיים כשרוניות להחריד תורגם ונעטף במעטה יפהפה כל כך, שאני באופן אישי קבלתי צמרמורת של עונג כשקראתי אותו. נמסתי מהיופי. ואז אני מבינה שבעצם אני נהנית הנאה צרופה מכאב חי ופועם של אדם שאני מכירה ואוהבת. יש בזה משהו חולני לגמרי. פשוט לא הוגן... קבלי חיבוק גדול, אלילה. לא נשיקה, מזה קבלת מספיק
הייתי חייבת. סורי.

מחממנוע

New member
אשרייך אשה

גדולה ונצורת שומרת עין הבן והבת על כי באת בשערי לא נחבאת לכל מלעיזייך יאמר כדת "וגונב איש ומכרו מות יומת" הרשי נא לי, להקדיש לך שיר של להקת "דפוס האופי" "It's just a question of time" (Depech Mode)

למעלה