מלחמת חורמה בצ'אט...

מלחמת חורמה בצ'אט...

לפני זמן מה התוודעתי לצ'אט ואני חייב לומר שנפלתי ברשת. הצ'אט שהוא יותר מקצביה - תאוות בשרים, דיבור זול ומגעיל. אודה ולא אבוש ניסיתי להכיר עוד חברים, אבל התמכרתי ונגררתי ועוד יותר נגעלתי. אני ממש תמה וכי אין מנהל לצ'אט הזה? אין מי שיעצור את סגנון הדיבור הזול והנורא. אין כבוד עצמי לאף אחד, אין עם מי לשוחח שיחה מלב אל לב, הכל נסוב סביב הסקס ותו לא!!! ויותר מכל מה שהפתיע אותי, זו הכמות הגדולה של החרדים והסרוגים שמצ'וטטים שם ומחפשים תאווה, יחסי מין וסקס זול ונתעב. איככככככככככככסססססס אחד גדול!!!

konito

New member
מי שמצפה לגאולה שם, כדאי שיתעורר

אני מופתע שבכלל הדבר האנכרוניסטי הזה עדיין קיים. אבל הוא כנראה משרת בדיוק את הצרכים שתארת. הוא נועד לארוניסטים שמחפשים מין מזדמן. הצ'ט תופעה פסיכולוגית מרתקת. רוב האנשים נהנים מינית מעצם ההתקשקשות בצ'ט. רוב אלה שעושים שימוש בצ'ט הם אנשים עם מוגבלות כזאת או אחרת בכל הקשור לנטייתם המינית. אם יש מישהו שכבר מצא חן בעיניהם, אז הם משליכים על הדמות שמעולם לא ראו את כל חלומותיהם ובונים לעצמם יציר שלא קיים. כשנפגשים אם בכלל זה מגיע לזה, מפח הנפש גדול. זה כל כך שנות ה-90 של המאה שעברה. אז זה היה הגיוני כי הרשת היתה בחיתוליה, לא היו אתרים בהם יכולת לשים תמונות וכו'. מה אתה מציק להם עם שיחה מלב אל לב. זה פשוט לא המקום.

avitano

New member
לאו דווקא

כן גם אני חוטא בצ'ט מידי פעם אבל כשאני נכנס אני יכול להגיע לשיחות נפש של שעות זה קצת יותר קשה היום, אני זוכר שלפני 7 שנים היו אנשים קבועים בצ'ט והיינו כל היום מדברים ומכירים ואז גם נפגשנו ואני בקשר איתם עד היום כיום בצ'ט כולם בכינויים זמניים ונדיר למצוא מישהו לשיחה נורמלית למה בצ'ט? כי באטרף כל התמונות גלויות ולא תמיד אתה רוצה להזדהות כשיש לך משהו לספר או להתייעץ לגביו :]

konito

New member
לפני 7 שנים הצ'ט באמת היה המקום

גם אז זה כבר היה בסוף תקופת הזוהר שלו (גלשתי ב IOL, IRC ומה לא) כי כבר היו צ'ק מי אאוט ואטרף (וואו איך הזמן טס). אני מבין שצ'ט זה מקום לארוניסטים, ללובשי מסיכות (למשל אדם שמחפש סקס מיידי ומתבייש לעשות זאת בפרופיל הרגיל שלו באטרף) למחפשי פורקן וירטואלי וכו'. מיני לחלוטין שאין פסול בזה. מקום לשוחח ולהתייעץ??? אוקיי :)

avitano

New member
יאפ ואפשר למצוא את זה

יש אנשים שלפעמים גם רושמים "מחפש בן אדם לדבר איתו" וזה פשוט כיף לפעמים להכנס לעולם וירטואלי לחלוטין שבו אף צד לא יודע מי נמצא בצד השני, ופשוט לדבר

אתה זה שמכתיב את איכות השיחה

בזמנו צ'וטטתי עם אנשים רבים. למשל, שורת הפתיחה שלי היתה באחד הצ'יטוטים :"אני מאזין כרגע לשמיניה של שוברט בפה מז'ור". מכאן השיחה לא הייתה יכול לגלוש למשהו זול. אחרי ציטוט עם אותו איש במשך כמה חודשים באתי לארץ ונפגשנו, ומאז אנחנו ידידים. הוא איש נעים, רגיש, משכיל (מלמד באוניברסיטה), ומעניין מאד. איני מצטער שצ'וטטתי איתו.

דתיס

New member
זכותו של אדם...

אני מסכים איתך, שיש שם משהו מאוד זול ובהמי. אולם זכותו של אדם לחפש שם מה שהוא רוצה. באשר לשיחה מלב אל לב, אפשר גם את זה למצוא שם, מאוד קשה אמנם, אבל לגמרי אפשרי. אינני בעד "מלחמת חורמה בצ'ט", משום שאתה שולל את זכותו של אדם להתבטא באופן חופשי.

אתקן את הכותרת בזו הלשון...

"מלחמת החורמה הפרטית שלי בצ'אט..." התכוונתי שאני שמצפה לגאולה שלמה והיא תגיע בעז"ה, נרצה או לא נרצה, מתכוון להילחם ביצר הרע והנורא הזה שסוחב אותי למחוזות לא לי, כן אני מודה ומתוודה, החלטתי לקחת על עצמי להילחם מלחמת חורמה פרטית שלי בצ'אט האיום והנורא הזה, שלדעתי האישית בלבד, קשה למצוא בו שיחות - מניסיון אישי אני אומר זאת, כל שיחה נגררת מייד לסקס ומילים מלוכלכות... (ב"ה את השיחות מלב אל לב והחלפת מידע והתחזקות מצאתי בצורה הטובה והמוסרית ביותר כאן בתיבת המסרים ובפורום עצמו בדרכי נועם ובאמרי שפר ולא במילים זולות ובוטות שמקורן בביב ולא ברשת...) מסכים איתך דתיס - רצונו של אדם כבודו. ואין לי כל עניין להניא אחרים מלצ'וטט, הייתי ממליץ להנהלת תפוז לנסות לתת לצ'אט קצת יותר מוסריות ודרך ארץ (שהיא כדיוע קדמה לתורה). אני מדבר אך ורק על עצמי בלבד ואני עצמי נכנס למלחמה ביצר שגורר אותך, ואני מה שנותר לעשות הוא למשוך אותו לבית המדרש. (ב"ה זכיתי אני קובע עיתים לתורה, לפחות שעה ביום במסגרת 'הדף היומי' כפי שעושים מאות אלפי בעלי בתים בכל העולם כולו, אגב בכ"א באדר ימלאו 5 שנים מאז שהחלנו ללמוד את הדף היומי במסכת הראשונה - מסכת ברכות ובעז"ה בעוד שנתיים נסיים את כל הש"ס כולו, ישתבח שמו בורא עולם). יהי רצון שנזכה לעשות את רצון ה' כרצונו והוא ימלא את רצוננו כרצוננו וישפיע עלינו שפע של טובה.

sandorap

New member
כן יהיה רצון.

ואני אתך בדעתך. חוץ מזה אם אתה מחפש מין יש אתרים לזה לא צריך לנבל את הרשת בזה. אתרי הכרויות מאפשרים זו בפרטיות.

Nחמן

New member
מותר להסכים פעם עם קוניטו?

נראה לי, שהבחור בדרך לחזרה בתשובה. במקום לשוחח בצ'אט אתה יכול לשוחח טלפונית עם אנשים, שאתה מכיר. אני מתפלא, כיצד נגררת לזוהמה הזאת בה בשעה, שיש לך פורום סולידי ונחמד. מעבר לזה? אתה רואה, כמה שגיעוט קטיף יש לי בכתיבה, וזה עוד לפני הניתוח הצפוי לי בשבוע הבא...

נחמן יקירי אתה בהחלט צודק ולכן...

‏*יצאתי במלחמת חורמה פרטית שלי בזוהמה הזו. כשאתה נכנס למיטה הזוגית הקרה לבד והמח מהרהר והלב חורש מזימות, זה צה שקורה, אתה מחפש דברים ``חדשים`` אלא שכשם שנפלתי קמתי וה` אור לי. אני דווקא משוחח רבות כאן במסרים עם חברים מהפורום ומוצא מרגוע ומנוח לנפשי וכן ב``ה מחזק ומתחזק, מעודד ומתעודד. אגב, איזה ניתוח אתה שוב עובר? שתעבור אותו בעז``ה בהצלחה וה` ישלח לך רפוה ומזור, אמן.

Nחמן

New member
המשך להתחזק!

כולנו מצפים לגאולה תודה גם על הברכות. הניתוח הוא להחלפת עדשה עכורה בעין השמאלית (ירוד/קטרקט) הוא מבוצע בהרדמה מקומית במרפאה פרטית וללא אשפוז. יממה לאחר הניתוח העין המנותחת תהיה סגורה ולאחריה הראייה תהיה מוגבלת עד להחלפת העדשה במשקפיים. ניתוח מסוג זה בוצע בעיני הימנית לפני למעלה מחודשיים. כםרת עוונות.

למעלה