מלחמת-התנחלויות, אכן.

איש ילד

New member
מלחמת-התנחלויות, אכן.

יש הגיון בהגדרת המחלמה כ"מלחמת-ההתנחלויות". גם לדעת אנשי החמאס זו מלחמת-התנחלויות אלא שגם תל-אביב היא התנחלות, חיפה, נתניה... יש הגיון בטענה שאם ההתנחלויות יפונו אכן יחדל הטרור... אז אנא, אחי ואחיותי מתומכי פינוי כל ההתנחלויות, מה עושים? או אולי שנפנה את מה שאנחנו מכנים התנחלויות ונראה מה יקרה? ואם אכן הטרור לא יפסק אז... "ניכנס בהם"? או אולי יותר חכם פשוט להאמין להם?!

אילתושי

New member
כן, ניכנס בהם

אחרי שניתן להם שטח לגור, גדר גדולה ושחרור כמעט לגמרי משליטה שלנו, אז, אם הם ימשיכו לעשות טרור, אז נוכל להכנס בהם בכל הכח. וגם בהרבה יותר יעילות. כי מה שאנחנו עושים עכשיו זה לשמור על הארץ מתוך הארץ, מהאמצע. וזה לא יעיל כ"כ. אבל אם יהיו גבולות ברורים מאד, עם גדר גבוהה ומוקשים מסביב, אז נוכל לשמור על המדינה שלנו מטרור. כרגע אין גבולות! הם באים מתוכנו, זה מצב מאד גרוע!

בסוף ננצח

הרי ברור שבסוף ננצח את הפלשתינאים - נשפיל אותם עד עפר ועד שהם יצעקו גבאלט - ואז נוכל לבוא ולכפות עליהם כל הסכם כניעה שנרצה - מעניין אותי שתי דברים - מה יהיה תוכנו של ההסכם ? ועם מי נחתום אותו ? לאנשי הימין שבפורום - אלו היו שאלות רטוריות.

hanim

New member
לכל אנשי מרצ

אני פונה אליכם אנשי מרצ הנאורים והטובים (וחשוב לציין גם המשכילים), בתור אחת שהייתה בצד שלכם עד לא מזמן, ושפקחה את עיניה והבינה כבר שנמאס לרחם על הצד השני ולנסות כל הזמן להבין אותם, שנמאס להתייפיף ולחזור ולומר "אנחנו לא בסדר" "אנחנו אשמים שמחבלים מתפוצצים לנו מול העיניים". אתם לא מבינים שהדבר הכי חכם והכי נאור לעשות הוא להודות שטעינו, שעם כל הרצון הטוב וההבנה את הצד האחר כשניסינו זה לא הלך, כשחתמנו על הסכמי אוסלו גאים ומרוצים והרגשנו מוצלחים כ"כ קיבלנו גל של טרור מאנשים שמדברים לגמרי בשפה אחרת, שאולי לא כ"כ אוהבים את הצביעות וההתנשאות שלכם מעליהם, ושבטח ובטח לא שתייצגו אותם ואת עמדותיהם. אז לפני שאתם מתרעמים ולפני שאתם כ"כ בטוחים בעצמכם, תעצרו רגע ותחשבו על מי באמת אנחנו עובדים?!

PsYcHo-BoY

New member
ליאתושי. "ניכנס בהם אם הטרור ימשיך

לאחר שנצא מהשטחים" זה מזכיר לי משהו, רגע שניה זה לא דומה למה שאהוד ברק אמר פעם על היציאה מרצועת הביטחון

אילתושי

New member
אז זהו שלא

אני מאד חוששת שאנחנו עלולים להפסיד. וזה יהיה מאד עצוב. כמובן - לא להפסיד במלחמה, אלא בכללי - לא להצליח להפסיק את הטרור וגם סתם להרוס את הרשות, בלי תוצאות ועם מאות הרוגים.

למעלה