מלחמת הצפרפנים

מלחמת הצפרפנים

היה היה שבט כולו ארנבים. קטנים, לבנים ומאוד חביבים. ויהי היום והם יצאו לרעות באחו ועיניהם חשכו והם מאוד נבוכו......... אין אחו, כולו פשוט שלולית גדולה אין מזון, הכל שקע אל המצולה. ארנבים ישבו וחשבו מה לעשות? איך לצאת מסכנת רעב כזאת? ישבו חשבו, דיברו , וקצת התווכחו ולפתע.....אל קול מוזר כמעט התפכחו........ קווה קווה, מה זה? שואלת ארנבת את ארנב אין לי מושג, עונה הוא ומושך בזנב, הם נבהלים [ארנבים, מה נאמר?] מנסים לברוח, אבל רואים פתאום דבר קצת מוזר [קטן מהם כמובן] ירקרק, עושה רושם חייכן. מי אתה? ארנבונת שואלת בלאט אני צפרדע, הוא מישיר מבט איפה אתה גר? מוסיפה הגבירה ושואלת פה בביצה, הוא פותח לה דלת בואי גבירה הכנסי התוודעי נא יש לי מליון ילדים ואישה נחמדינה. לא תודה, היא אומרת מעט בסלידה יש איתי פה ילדה לא צריך שתדע על מליון ילדים זה לא חינוך מיני מתאים. סליחה? עונה לה צפרדע בחימה למדנו עליך, יא מXXXX חמה אצלך כל שנייה תינוק בא לעולם תפסיקי להתחסד פה ליד כולם. קפצה הארנבת, הזעיקה תגבורת קיפץ צפרדעון הזעיק חיל משמורת הייתה מלחמה גבירותי ורבי ארוכה , עקובה מדם והכל בכדי......... מה משנה כמה ילדים יש לזה או לזאת? מה משנה איך.......את זה או את זאת? העיקר שלזו גם לזה ילדים. וחשוב שגם הם יהיו ידידים. באהבה. הצפרדע

טליה1233

New member
../images/Emo12.gif

אחלה סיפור
מעניין מאיפה הוא בא

טאKילה

New member
מממממ....../images/Emo221.gif

באמת מה חשוב למה וכמה העיקר שיש ילדים. טוב נו התחלתי לחבב את הצפרדעים. הכל בגללך נו

למעלה