מלחמת המינים

מלחמת המינים../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif

מה יש לנשים בפורום לומר על הגברים בסידרה ולגברי הפורום לומר על הנשים בסידרה? שלכם חנה גונן

garsia

New member
מדליק!

חנה גונן המדהימה!
ובכן, אני רוצה להגיד ש... מיז. קנקייד - זאת אישה! כה אינטליגנטית, כה בעלת דיעה, כה יפה, כה נעימת הליכות! אם רק היא הייתה ממשיכה... אך, אך, אך. אני מאוהב בדמות טלוויזיונית, לעזאזל.
לוטננט. וואן ביורן - מיז קנקייד ממלא את תפקיד האישה התורנית, אבל וואן ביורן פשוט בתפקידה כי היא מוכשרת, כי הבחור לתפקיד. היא באמת ניצחה במלחמת המינים. למרות שהיא לא יפה, היא אופה. והרבה. זוכרים שפעם אחת היא השתתפה (אני לא זוכר באיזה פרק) בתפיסת חשודים? ראינו שהיא גבר לעניין. אני אולי לא מאוהב בה, אבל בהחלט הייתי ישן יותר טוב בלילה אם היא הייתה במשטרת ישראל.
הברונטית שבאה אחרי מיז. קנקייד - אני אפילו לא אטרח לחפש את שמה, שאני לא זוכר. מה זה אומר שאני לא זוכר? שהיא סתם, כמו ניצב בשבילי. אולי זה לא אומר הרבה כשזה בא ממני, מכיוון שאני לא זוכר את שמן של הנשים האחרות שמשחקות בסדרה. הברונטית הזו היא לא מיז. קנקייד, אבל היא מספקת את הסחורה, ותו לא.
הבלונדה הנוכחית שומו שמיים! מילא הברונטית, שסיפקה את הסחורה, אבל הבלונדה הנוכחית פשוט יוצרת אצלי רפלקס בבוהן, שלנוכח דיבורה ישר מעבירה ערוץ. הדמות הזאת, מילא, אבל השחקנית! אני ממש נחרד לראות אותה מדברת בכלל. כל כך לא אמינה. הורסת לי את הכיף, ואת האשלייה של העולם המציאותי שהסדרה יוצרת.
המנייאקית שהחליפה את אדם שיף - היוקו אונו של 'חוק וסדר'. אוקיי, דייאן ווסט אולי נחשבת למשהו משהו בעולם הקולנוע, אבל אולי פשוט קשה לי לראות את הכסא של אדם שיף ממולא על ידי איזו וונאבי. פשוט לא מתחבר אליה, ובכלל, אני לא חושב שהקונפליקטים יש לה עם ג'ק שווים משהו.
האם יצאתי שונא נשים? שיט! אבל אני אוהב נשים, באמת (הן פשוט לא אוהבות אותי).

Nimst

New member
גברים

נתייחס רק לנבחרים, כי באמת שיש המון. לני בריסקו - שנון וציני, הבלש האולטימטיבי. כרגע הוא זקן, אז לא שווה. אבל אולי כשהיה צעיר, מי יודע? יורדות לו נקודות על אלכוהליזם ונטישת הבת שלו וזה. ג'ק מק'קוי - עו"ד מעולה, אין בכלל מה להגיד. מעבר לזה - הוא שווה, למרות שהוא בטח יותר מבוגר מלני. יש לו סקס אפיל, לבחור, גם אם הוא בן 64. יורדות נקודות על רווקות מושבעת. אדם שיף - ענק. אין עליו, פשוט אין. אבל לא שווה. יורדות לו נקודות על נטישת הסדרה (
) ריי קארטיס - פעם חיבבתי אותו, והוא אפילו די שווה. אבל הוא בגד באישתו, ופה יורדות המון נקודות. המון. מייק לוגאן - אח, מיסטר ביג. שווה, מאוד שווה. מייקי

elcool

New member
אני לא אזכור את כולם...

אז אני אשתמש ברשימה של גרסיה...
מיז. קנקייד - העוזרת ב-ע' הידיעה! ממש עזר כנגדו פשוטו כמשמעו של ג'ק מקויי. על כל דבר ודבר יש לה דעה שפותחת אופקים חדשים לפן המשפטי הסדרה. הכי כיף לראות אותה במשפת. לראות את הצד הקשוח שלה כאשר מקוי לא יכול לשפוט.. עושה טוב על הנשמה. לוטננט. וואן ביורן - מה אפשר להגיד עליה מה שהיא כבר לא אמרה ומזכירה לנו פרק אחרי פרק.. אשה, שחורה, בניו-יורק מגיע לדרגת לוטננת במשטרה. פשוט וואו. והמעצר שלה בפרק עם הילד והסמים! נעצרה נשימתי! הברונטית שבאה אחרי מיז. קנקייד - לא ראיתי מספיק ממנה כדי להחוות דעה. הבלונדה הנוכחית - כנ"ל. המנייאקית שהחליפה את אדם שיף - לא משהו. אומרת משהו אחד ועושה משהו אחר. אז מה אם היא מומחית לאטיקה? כאילו שזה מעניין את ג'ק..

למעלה